*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Nokia N8 suojakoodin murto

Tässä viestiketjussa on 6 viestiä.

#1
Eli lähetin nokia N8 huoltoon noin 3kk sitten ja sain sen vähä aikaa sitten sieltä haettua. Mutta koska oli käyttänyt toista puhelinta sen 3kk, en muista nut puhelimen suoja koodia ja tein puhelimelleni hard reset:in.
Näppäilin uuden suojakoodin 12345 ja uudelleen sama. Sitten tulee "väärä suojakoodi".

Eli voinko mitenkään itse murtaa tätä suojakoodia vai pitääkö minun viedä se huoltoon taas uudelleen, että nolloisivat koodin? Jospa joku viisaampi osaisi neuvoa.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 5 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Eipä noita niin vaan murrettua saa itse. Jos saisi niin eihän suojakoodilla olisi mitään virkaa. Uudestaan vaan huoltoon.
#3
Toki se onnistuu, mutta en tiedä saako siitä täällä puhua. Käytät vain hieman siitä Googlea...
#4
Ja uusia BB5-noksujahan et pelkillä googlen vinkeillä auki saa, ihan vaan noin tiedoksi. DCT-nokiat (3310, 3510 jne) ja vanhat BB5:set (N70, N73 jne) on asia erikseen.
#6
Kyllä se suojakoodi itselläni onnistu E7:sta häivyttää ihan sillä että aloin googlesta ettiin tietoa siitä miten onnistuisi.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.