1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Nokia 6730 classic

Viestiketju Nokia - S60 / Symbian-puhelimet -osiossa. Ketjun avasi Spongeri 02.07.2010.

  1. Spongeri

    Spongeri Member

    Liittynyt:
    18.11.2006
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Moi!

    Ostin tossa pari päivää sitten Nokian 6730 classic-puhelimen. Tele-finlandin tarjouksella puhelimen hinnaksi tuli 94e+ 2 vuoden kuukausimaksut mukaan tulleesta liittymästä (n.0.65e/kk). Puhelimen mukana tuli näitä nokian karttapalveluja yms. Puhelmista mitään tietämättömänä nyt kysynkin, että maksaako tämä karttojen käyttö jotain datamaksua, vaikka nokiahan mainostaa tätä ilmaisena palveluna? Onko siis kartat maksuttomia, mutta minun tapauksessa saunalahti ottaa jotain datamaksua niiden käytöstä?
    Kun katson tuota puhelimen pakettidatalaskuria, niin lähtevää ja saapuvaa vaan kummasti tulee lisää. En kyllä ole puhelimella muuta vielä uskaltanut tehdä, kuin soittaa ja laittaa viestiä.
    Puhelimen ohjelmiston päivitys tuntuu myös melkoiselta mysteeriltä. Tämä Nokian uusi OVI-suite kaatuu vähän väliä, joten luovuin siitä heti alkuun. Asensin PC-suiten ja onnistuin jopa hetken päivittämään puhelinta. Kohta pari päivää tapeltuani on puhelin jo päivittynyt 22.0mt/152mt. Vähän väliä yhteys katkeaa, koska en kuulemma ole yhteydessä internettiin. Kertaakaan internetyheys ei kuitenkaan oikeasti ole katkennut. Onko siis jotain vinkkejä, millä saisin ohjelmiston päivitettyä?
    Nämä probleemat, kun selviäisi, niin olisin jo vähän viisaampi ja valmis siirtymään seuraaviin vaikeuksiin :).
     
  2.  
  3. hevis

    hevis Regular member

    Liittynyt:
    03.07.2008
    Viestejä:
    272
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Se "ilmainen navigaattori" tarkoittaa sitä että kartat ja navigaattorin lisenssi ovat ilmaisia, mutta operaattorin perimät datasiirtomaksut eivät. Ota GPS:n asetuksista A-GPS (avustettu gps) pois päältä niin sen ei pitäisi käyttää sitä datasiirtoa.

    OVI/PC-suite asiaan en osaa sanoa mitään.
     

Jaa tämä sivu