*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Nettisivut eivät avaudu

Tässä viestiketjussa on 3 viestiä.

#1
Mikähän mahtaisi olla ongelmana, kun pöytäkoneella eivät avaudu nettisivut? Välillä sivu latautuu mutta siinä kestaa minuutteja, välillä eivät avaudu ollenkaan. Vika ei ole verkossa, koska läppärillä netti toimii normaalisti samaa langatonta verkkoa käyttäen.

Selaimen vaihto ei auta, koneen käynnistäminen uudestaan ei auta. Pöytäkoneessani on langaton verkkoyhteys ulkoisella verkkokortilla. Verkkokortin pois ottaminen ja verkkopiuhan vaihto tilalle ei auttanut.

Ajoin kiintolevyn läpi c-cleanerilla ja F-securella ei löytynyt mitään.

Vika alkoi aivan yhtäkkiä, sitä ennen sivut avautuivat aivan normaalisti.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 2 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Netitys Tunnus suljettu
Tuo voi johtua hyvin monesta asiasta. Ensimmäiset mahdollisuudet, jotka itselleni tulivat ensimmäisenä mieleen, ovat että pöytäkoneeseen tuli jokin fyysinen vika, tai että jokin äskettäin asennettu tai päivitetty ohjelma aiheuttaa ongelmia.

Fyysinen vika voisi tulla kyseeseen lähinnä, jos koneessa on havaittu muitakin muutoksia. Muutoin se on luultavammin ohjelmistovika. Kokeile vaihtaa verkon toimintaan vaikuttavia ohjelmia kuten palomuuria ja antivirusta.

CCleaneriä ei muuten kannata ajaa. Windows 98:n jälkeen rekisterin laatu on parantunut paljon, eikä sitä nykyään tarvitse siistiä. Rekisteriä siivotessa voi lisäksi vahingossa vahingoittaa koneen toimintaa.
#3
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Netitys:
CCleaneriä ei muuten kannata ajaa. Windows 98:n jälkeen rekisterin laatu on parantunut paljon, eikä sitä nykyään tarvitse siistiä. Rekisteriä siivotessa voi lisäksi vahingossa vahingoittaa koneen toimintaa.
CCleanerilla voi tehdä toki muutakin kuin puhdistaa rekisteristä vanhentuneita merkintöjä. Toisaalta monen vuoden käyttökokemuksella voin kertoa, että CCleraner ei ole kertaakaan poistanut virheellisesti mitään rekisterimerkintää niin, että olisin joutunut sen palauttamaan jonkin ongelman takia.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.