1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Nettisivut eivät avaudu

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi juha-t 28.10.2012.

 1. juha-t

  juha-t Member

  Liittynyt:
  28.10.2012
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Mikähän mahtaisi olla ongelmana, kun pöytäkoneella eivät avaudu nettisivut? Välillä sivu latautuu mutta siinä kestaa minuutteja, välillä eivät avaudu ollenkaan. Vika ei ole verkossa, koska läppärillä netti toimii normaalisti samaa langatonta verkkoa käyttäen.

  Selaimen vaihto ei auta, koneen käynnistäminen uudestaan ei auta. Pöytäkoneessani on langaton verkkoyhteys ulkoisella verkkokortilla. Verkkokortin pois ottaminen ja verkkopiuhan vaihto tilalle ei auttanut.

  Ajoin kiintolevyn läpi c-cleanerilla ja F-securella ei löytynyt mitään.

  Vika alkoi aivan yhtäkkiä, sitä ennen sivut avautuivat aivan normaalisti.
   
 2.  
 3. Netitys

  Netitys Guest

  Tuo voi johtua hyvin monesta asiasta. Ensimmäiset mahdollisuudet, jotka itselleni tulivat ensimmäisenä mieleen, ovat että pöytäkoneeseen tuli jokin fyysinen vika, tai että jokin äskettäin asennettu tai päivitetty ohjelma aiheuttaa ongelmia.

  Fyysinen vika voisi tulla kyseeseen lähinnä, jos koneessa on havaittu muitakin muutoksia. Muutoin se on luultavammin ohjelmistovika. Kokeile vaihtaa verkon toimintaan vaikuttavia ohjelmia kuten palomuuria ja antivirusta.

  CCleaneriä ei muuten kannata ajaa. Windows 98:n jälkeen rekisterin laatu on parantunut paljon, eikä sitä nykyään tarvitse siistiä. Rekisteriä siivotessa voi lisäksi vahingossa vahingoittaa koneen toimintaa.
   
 4. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  6,154
  Kiitokset:
  563
  Pisteet:
  173
  CCleanerilla voi tehdä toki muutakin kuin puhdistaa rekisteristä vanhentuneita merkintöjä. Toisaalta monen vuoden käyttökokemuksella voin kertoa, että CCleraner ei ole kertaakaan poistanut virheellisesti mitään rekisterimerkintää niin, että olisin joutunut sen palauttamaan jonkin ongelman takia.
   

Jaa tämä sivu