*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Kohteella (WLAN) ei ole kelvollista ip-määritystä

Tässä viestiketjussa on 2 viestiä.

#1
Tulee siis tuollainen virheilmoitus, "kohteella wireless network connection ei ole kelvollista ip-määritystä". Nettiä selaillessa alkaa yhteys "hyytymään" kunnes yhteys katoaa täysin. Tällöin auttaa kun windowsin verkkodiagnostiikasta ajaa korjauksen läpi, jonka jälkeen yhteys muodostuu täysin normaalisti. Tätä tekee vähintään pari kertaa päivässä ja on melkoisen ärsyttävä piirre. Piuhan päässä en ole kokeillut eikä ole tarkoitustakaan pitää piuhassa vaan WLAN-purkilla kun sellainen on ja läppäri kuitenkin käytössä. Win 7 joka on asennettu useasti uudestaan ja on ollut aiemmillakin asennuksilla samaista vikaa.

Yhteytenä DNA Kaapeli ja Cisco EPC3825 kaapelimodeemi.

Mitenkä korjataan?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 1 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Netitys Tunnus suljettu
Tutkimatta asiaa veikkaisin, että vika on modeemissa. Kokeile päivittää siitä firmware, ja pidä sitä vähän pidempään poissa sähköistä. Kun nämä eivät auta, katso jos voisit lainata joltain tutulta modeemia joksikin aikaa, ja katso, häviävätkö ongelmat. Jos se auttaa, yritä saada modeemi vaihtoon DNA:n kautta.

Seuraava laite saattaa tehdä aivan samaa, mutta silloin saattaa olla helpompi ostaa itse joku laadukas modeemi tai mahdollisesti pelkkä WLAN-reititin, jonka kytket modeemiin.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.