1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kohteella (WLAN) ei ole kelvollista ip-määritystä

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi necq 06.11.2012.

 1. necq

  necq Regular member

  Liittynyt:
  04.12.2004
  Viestejä:
  523
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Tulee siis tuollainen virheilmoitus, "kohteella wireless network connection ei ole kelvollista ip-määritystä". Nettiä selaillessa alkaa yhteys "hyytymään" kunnes yhteys katoaa täysin. Tällöin auttaa kun windowsin verkkodiagnostiikasta ajaa korjauksen läpi, jonka jälkeen yhteys muodostuu täysin normaalisti. Tätä tekee vähintään pari kertaa päivässä ja on melkoisen ärsyttävä piirre. Piuhan päässä en ole kokeillut eikä ole tarkoitustakaan pitää piuhassa vaan WLAN-purkilla kun sellainen on ja läppäri kuitenkin käytössä. Win 7 joka on asennettu useasti uudestaan ja on ollut aiemmillakin asennuksilla samaista vikaa.

  Yhteytenä DNA Kaapeli ja Cisco EPC3825 kaapelimodeemi.

  Mitenkä korjataan?
   
 2.  
 3. Netitys

  Netitys Guest

  Tutkimatta asiaa veikkaisin, että vika on modeemissa. Kokeile päivittää siitä firmware, ja pidä sitä vähän pidempään poissa sähköistä. Kun nämä eivät auta, katso jos voisit lainata joltain tutulta modeemia joksikin aikaa, ja katso, häviävätkö ongelmat. Jos se auttaa, yritä saada modeemi vaihtoon DNA:n kautta.

  Seuraava laite saattaa tehdä aivan samaa, mutta silloin saattaa olla helpompi ostaa itse joku laadukas modeemi tai mahdollisesti pelkkä WLAN-reititin, jonka kytket modeemiin.
   

Jaa tämä sivu