1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

ZoneAlarm update ongelma

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi 0nze 04.06.2006.

  1. 0nze

    0nze Guest

    Koitin päivittää ko. ohjelman päivän tasalle, mutta asennusohjelmaa suorittaessa suoritus tössähtää johonkin 12% kohdalle ja tulee lähetä virheraportti: ZoneAlarm-1023-English on havainnut virheen, ja tuote on suljettava. Pahoittelemme häiriötä.

    Virheen allekirjoitus:
    AppName: glbc3.tmp AppVer: 6.1.744.1 ModName: msvcrt.dll
    ModVer: 7.0.2600.1106 Offset: 000337f9

    Mikä ristiriita mahtaa olla kysymyksessä, olen koittanut upgrade ja sekä clean install, kumpikaan ei toimi, oon myös koittanut vanhempaa ZoneAlarmia asentaa mutta sama juttu toistuu...
     
  2.  
  3. NUIJJA

    NUIJJA Active member

    Liittynyt:
    12.01.2005
    Viestejä:
    4,408
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
  4. Lerppu

    Lerppu Regular member

    Liittynyt:
    22.06.2004
    Viestejä:
    741
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
  5. yamaneko

    yamaneko Senior member

    Liittynyt:
    22.09.2005
    Viestejä:
    5,093
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    118
    Ja on vielä beta-asteella, bugiakin on.

    Edit: Eipäs, kun kyseessä olikin versio 6.5.[bold]690[/bold].000

    (Täällä saisi olla viestin poistomahdollisuuksin)
     
    Viimeksi muokattu: 06.06.2006
  6. hebe72

    hebe72 Regular member

    Liittynyt:
    10.06.2005
    Viestejä:
    213
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Jep,ei toimi minullakaan uusin ZoneAlarm.Kun käynnistän koneen uudelleen,ei Zone ilmesty tehtäväpalkkiin eikä sitä saa mistään käynnistymään.Samalla se sotki myös AntiVir virustorjuntani suojaamattomaan tilaan.Vaihdoin takaisin edelliseen versioon ja taas kaikki toimii.
     
  7. hebe72

    hebe72 Regular member

    Liittynyt:
    10.06.2005
    Viestejä:
    213
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Lisäys:Käyttikseni siis XP Home
     
  8. yamaneko

    yamaneko Senior member

    Liittynyt:
    22.09.2005
    Viestejä:
    5,093
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    118
    Joo, tuo GUIn puute (mitkään Alertitkaan ei tule) on se bugi (ainakin) josta olen bugiraportin tehnyt.

    Olen myös tarvittavat lokit lähettänyt Zonelabsille (mietin vaan, että mitähän sinne menee kun kestää varmaan 10 min. se lähettäminen) että jospa ne saavat joskus kuntoon.

    Suosittelisin kyllä tekemään bugiraportin, että korjaavat tuon.
     
  9. Nortti

    Nortti Regular member

    Liittynyt:
    19.06.2004
    Viestejä:
    580
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Asensin eilen tuon uuden Zonen version (6.5.700.000) kahteen koneeseen eikä ollut mitään ongelmia. Kaikki on toiminut normaalisti myös asennuksen jälkeen.
    Toisessa koneessa on WinXP Professional ja toisessa WinXP Home.
    Asennuksen suoritin päivityksenä koska koneissa oli jo ennestään sama ohjelma.

    ONGELMIA TULI ESILLE:

    Seuraavana päivänä WinXP Home -koneessa ei enää Zone käynnistynyt eikä toiminut, tuli vaan virheilmoitus että tiedostoa zpy.dll ei löydy jne.

    Poistin ohjelman koneesta ja putsasin vielä CCleaner:llä ja ryhdyin asentamaan Zonen edellistä (joka toimi hyvin) versiota koneelle.
    Mutta sen asennus ei onnistunut ja näytölle ilmestyi taas virheilmoitus.

    Sitten löysin netistä ohjeen, jonka mukaan suoritin vielä putsauksen. Sen jälkeen ZoneAlarm:n asennus onnistui ihan normaalisti (edellinen versio).

    Tässä kopio ohjeesta:

    Now click Start -> Programs -> Zone Labs -> Uninstall. Be sure to say YES to the security check.

    WARNING - Do NOT run the ZoneAlarm Uninstall program while in Safe Mode unless absolutely necessary. The program may not be able to make the proper registry changes in Safe Mode, thus generating errors after a reboot.

    REBOOT.

    To make sure that you can see the ZoneAlarm system files, if they are still on your computer:
    a. Right-click on Start, then left-click on Explore. When the Windows Explorer panel appears:

    - In Windows 95, 98, 98SE: Click View -> Options (in Windows 98/98SE, this will be called "Folder Options"). Click the "View" tab, then click the "Show all files" radio button.

    - In Windows ME, XP, 2000: Click Tools -> Folder Options. Click the "View" tab, then click the "Show hidden files and folders" radio button.

    b. Make sure you also UNcheck the box to "Hide Protected Operating System Files" if you have one.

    c. When searching, be sure it searches ALL hidden files and folders (in XP: check Advanced search settings)

    d. Click OK.

    IMPORTANT NOTE: Making modifications to system files may disable crucial functions of your Windows operating system. We strongly suggest re-enabling the "Hide files and folders" feature once all ZoneAlarm files have been removed.

    Click on Start, then Search or Find, and select Files. Make sure that the location box is set to search your local hard drive (usually C :) or All Local Drives.

    Type the following exactly and delete the folder:

    zonelabs (under your SYSTEM or SYSTEM32 folder)
    "zone labs" (under your Program Files folder)
    "Internet logs" (under your Windows or WINNT folder)

    Type the following exactly - delete files found in \Windows or any subfolder below it, in your \Temp folder, or in the Windows "Pre-Fetch" folder):

    vsconfig.xml
    vsdata.dll
    vsdata95.vxd
    vsdatant.sys
    vsmon.*
    vsmonapi.dll
    vsnetutils.dll
    vspubapi.dll
    zaplus.*
    zapro.*
    zllictbl.dat
    zlparser.dll
    zonealarm.exe
    zoneband.dll
    vsutil.dll (please right-click, Properties -> Version to be sure it is a ZA file. Do NOT delete this file unless it is a Zone Labs file!)

    Make sure your Recycle Bin is empty (right-click and select Empty).

    REBOOT

     
    Viimeksi muokattu: 09.06.2006
  10. yamaneko

    yamaneko Senior member

    Liittynyt:
    22.09.2005
    Viestejä:
    5,093
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    118
    Siinähän se vaikeus varmaan Zonelabsilla on, osalla toimii, ja osalla ei, samaa saa lukea Zonelabsin omalla foorumilla.

    Mutta bugihan tuo kaiketi kuitenkin on, että jos omalle kohdalle käy, niin ei kun kertomaan Zonelabsille (juuri siitä syystä, että kuuluu näihin joille tämä ei toimi oikein).
     
  11. Oscar_X

    Oscar_X Regular member

    Liittynyt:
    06.06.2005
    Viestejä:
    759
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Aihetta sivuten, miten kerion päivitys tapahtuu? Lataanko vain uuden version sunbeltin sivuilta ja asennan päälle? Säilyyhän asetukset?
     
  12. peeeveee

    peeeveee Member

    Liittynyt:
    25.06.2006
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Nortille.
    Piti ihan rekisteröityä, että pääsee kiittämään.
    Muutama tunti tuli pukamia kiusattua, ennenkuin löysin ohjeesi,mutta nyt taas zone alarm toimii.
     
  13. Mushinico

    Mushinico Active member

    Liittynyt:
    15.12.2005
    Viestejä:
    1,032
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    no kävi sitten samalla tavalla ton zonealarmin kaa. poistin kaikki siihen liittyvän ja asensin aiemman version ni toimii... mut mites onko joku kokeillut noitten (nortti) ohjeitten mukaan ja sen jälkeen asentaa uuden version. toimiiko sit. itse en nyt jaksanu rupee kokeileen. rittänee tää aiempi versio. katotaan sit ens päivitystä ku tulee.
     
  14. yamaneko

    yamaneko Senior member

    Liittynyt:
    22.09.2005
    Viestejä:
    5,093
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    118
  15. yamaneko

    yamaneko Senior member

    Liittynyt:
    22.09.2005
    Viestejä:
    5,093
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    118
    Heh, Zonelabs ei enää tykkää, että foorumilla suositellaan muita palomuureja bugisen 6.5:n tilalle :)

    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 30.06.2006
  16. NUIJJA

    NUIJJA Active member

    Liittynyt:
    12.01.2005
    Viestejä:
    4,408
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Mitäs luulet Mersu kauppiaan tuumaavan, jos ruvetaan kauppiaan sivuilla Volvoja kehumaan.
    Hyvin pelaa versio 6.5.700.000.
     
  17. yamaneko

    yamaneko Senior member

    Liittynyt:
    22.09.2005
    Viestejä:
    5,093
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    118
    Ymmärrän kyllä, mutta aikaisemmin se oli sallittua. 6.5 bugiläjän jälkeen kritiikkiä on tullut ilmeisesti liikaa.
     
  18. holistic

    holistic Member

    Liittynyt:
    16.06.2006
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    mul on zonealarm ver.6.5.722.000.ihan hyvin toimii, mut mua pikkusen hämää että miksi antivir ohjelma ilmottaa tossa alapalkissa että antivir guard-not active, mut sit ku klikkaan sitä niin näyttäs olevan active.eli onks se toiminnas vai ei???ja aviran antivir oli kyseessä ja xp-pro käyttis.
     
  19. yamaneko

    yamaneko Senior member

    Liittynyt:
    22.09.2005
    Viestejä:
    5,093
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    118
    Tarkennukseksi, ilmeisesti XP jossa on useita käyttäjätilejä on herkempi esim. tuolle bugille josta oireena mm. ettei tule ZA ikonia Windowsin ilmoitusalueelle (System tray). Osalla toimii, mutta osalla on muita ongelmia.
     
  20. V-kos

    V-kos Regular member

    Liittynyt:
    13.03.2005
    Viestejä:
    1,345
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Versio 6.5.722.000. ollut käytössä siitä hetkestä kun ensimmäistä kertaa päivitystä ehdotti, eikä mitään ongelmia ole ilmennyt.
    Kaverilla on koneellansa vain yksi käyttäjätili, mutta hänellä teki myös tuota System tray bugia.
     
  21. yamaneko

    yamaneko Senior member

    Liittynyt:
    22.09.2005
    Viestejä:
    5,093
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    118
    Niin tekee yksitilisissä koneissa kanssa, mutta sellainen mielikuva on Zonelabsin foorumilta jäänyt, että herkemmin tulee vastaan ko. bugi kun vaihtelee eri tilien väliä (ekan tilin kanssa ZA latautuu ok, toisen kanssa ei).
     

Jaa tämä sivu