1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Windows Phone 8 Vakava puute

Viestiketju Windows Phone -osiossa. Ketjun avasi rreipas 16.03.2014.

 1. rreipas

  rreipas Member

  Liittynyt:
  17.07.2008
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Windows Phone 8 eli Nokia Lumia puhelimissa on vakava puute. Lumia puhelimista ei pysty tarkistamaan soitettujen ja vastattujen puhelujen soittoaikoja eikä myöskään puhelujen kestoa.

  Puheluloki kuuluu puhelimen perusominaisuuksiin jonka puhelimen ostaja olettaa normaalisti kuuluvan puhelimeen ilman erillismainintaa. Onko suomainen IT-alan lehdistö salannut kyseisen puutteen Lumia puhelimista tarkoituksella?

  Microsoftilla asiaan suhtaudutaan yhtä ylimielisesti ja puutteen haittoja vähätellen kuin tietokoneiden Windows 8 käynnistä painikkeen poistamiseen.

  Tässä on linkki pettyneiden asiakkaiden kitkeriin palautteisiin.
  http://windowsphone.uservoice.com/f...6-show-call-duration-in-call-history#comments
   
 2.  
 3. Kuvaputki

  Kuvaputki Member

  Liittynyt:
  12.11.2011
  Viestejä:
  71
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Windows Phone käyttöjärjestelmässä on paljonkin puutteita, jotka toisaan saavat mun välillä melkein kuolemaan nauruun....

  Tässä muutama asia joita ei pysty tekemään puhelulokin puutteiden lisäksi:

  - Omien kokemuksieni mukaan puhelimeen et pysty laittamaan omaa kappaletta soittoääneksi. Vaatii jopa tietokoneen ja siihen jonkun ohjelman jolla saa soittoääniä.

  - Internet jakaminen toiminnon asetuksissa ei voi WP7:n jälkeen vaihtaa suojaustyyppiä. Siinä käytetään vain turvallisinta WPA2:sta, mutta eipä ole pikku Microsoft ajatellut pelikonsoleita. Turha pyytää WP:tä käyttävältä kaverilta nettiä lainaksi, jos käyttää esim. PSP:tä, jossa suojaus menee korkeintaan WPA-PSK tasolle AES-salauksella...

  - Laitteelle ei pysty kehittelemään kunnolla muita nettiselaimia, esim. Operalta oon saanut tietää et Windows Phone käyttis ei anna käyttää kuin vain IE:n selainmoottoria, eli tämä idioottimainen rajoitus estää selainkehittäjiä tekemästä selaimia WP:lle. Ei ihme jos esim. Operan lisäksi WP:llä ei ole näkynyt Mozilla Firefoxia.

  - Itse oon kokeillut myös Bluetooth-toimintoa. Kokemuksieni mukaan käyttäjä ei voi päättää millä nimellä laite näkyy... Ainoa asia mitä Bluetooth asetuksissa voi klikata, on se että voi parittaa laitteet.

  Tässä oli muutama hyvä syy jättää Windows Phone laitteet kaupan hyllyille! Suosittelen Androidia! Mitään edellisistä mainituista puutteista ei ole Androidilla!

  Windows Phonen ominaisuudet ja toiminnot ovat 1/5. Voi Microsoft, ottaisit Androidista mallia!
   
  Viimeksi muokattu: 16.03.2014
 4. Legitti

  Legitti Active member

  Liittynyt:
  12.10.2008
  Viestejä:
  1,176
  Kiitokset:
  58
  Pisteet:
  78
  Onneksi noita Android puhelimiakin alkaa vihdoin Nokialta tulla.
   
 5. R4ndom1

  R4ndom1 Regular member

  Liittynyt:
  06.06.2013
  Viestejä:
  588
  Kiitokset:
  52
  Pisteet:
  38
  Vikoja löytyy jokaisesta käyttiksestä, mutta se että unohdetaan monet aivan yksinkertaisimmat asiat, jotka ovat olleet jo vanhoissa nokian perusnäppäimistöpuhelimissa kertoo jo jotain micrsoftin ajattelutavasta.
   
 6. lettas

  lettas Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  03.03.2003
  Viestejä:
  4,296
  Kiitokset:
  195
  Pisteet:
  93
  Ketjuun listatut asiat ei peruskulutajaa kiinnosta, ehkä soittoäänen muokkausta lukuunottamatta. Windows-phone ei edes pyri olemaan android tai symbian, vaan peruskuluttajaa hämmentävät asiat on siistitty käyttiksestä pois. Isoimpana puutteena näkisin lähinnä onnettoman kalenterisoftan.
   

Jaa tämä sivu