1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Varasta tämä filmi!

Viestiketju Keskustelua elokuvista -osiossa. Ketjun avasi Valvoja 22.08.2006.

 1. Valvoja

  Valvoja Member

  Liittynyt:
  28.06.2006
  Viestejä:
  16
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ruotsalainen The League of Noble Peers dokumentaristiryhmä on julkaissut ajankohtaisen ja kiinnostavan englanninkielisen dokumenttivideon Steal This Film, joka valottaa asiantuntevasti Ruotsin piraattiliikkeen kehitystä ja viimeaikaisia tapahtumia. Dokumentissa ääneen pääsevät mm. Piratbyrånin ja Pirate Bayn taustalla toimivat aktivistit sekä Piraattipuolueen puheenjohtaja Rick Falkvinge, jotka kertovat yksityiskohtaisesti mm. toukokuun lopun Pirate Bay-ratsian tapahtumista ja ratsian aikaansaamasta yllättävästä nosteesta poliittiselle piratismiliikkeelle.

  Myös vastapuolen eli elokuva- ja musiikkiteollisuuden edustajat pääsevät ääneen. MPAA:n Dan Glickman todistelee intohimoisesti, kuinka ilmaiseksi saatavilla olevan tuotteen ympärille on mahdotonta luoda mitään bisnestä - häntä kuunnellessa herää väistämättä ajatuksia esimerkiksi ilmaisen Linuxin ympärillä kukoistavasta liiketoiminnasta. Dokumentissa haastattellaan myös tavallisia vertaisverkkokäyttäjiä, joiden puheenvuorot antavat hyvän kuvan siitä pelosta vapautuneesta ja positiivisesta ilmapiiristä, joka naapurimaassamme vallitsee vertaisverkkojen ja niissä tapahtuvan kulttuurivaihdon suhteen.

  Reilun puolen tunnin mittainen dokumentti on saatavana BitTorrentin kautta kolmena eri versiona: iPod-formaatissa, ’standardiformaatissa’ .mov tiedostona sekä DVD-versiona. Torrentit ovat huippunopeita, latasin oman kopioni hulppealla 750 kB/s nopeudella. Filmi on teknisesti laadukkaasti toteutettu, ja koska kyseessä on piraattidokumentti, siinä luonnollisesti käytetään surutta myös Hollywoodin omaa elokuva- ja propagandamateriaalia. Filmin tuottanut The League of Noble Peers on jo suunnittelemassa jatko-osaa dokumentille.

  Linkit:

  Steal This Film julkaisusivu: http://stealthisfilm.com/
  Jatko-osan wiki-sivut: http://stealthisfilm.wikidot.com/
   
 2.  
 3. -Rex-

  -Rex- Regular member

  Liittynyt:
  18.03.2005
  Viestejä:
  491
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Tulipa katsottua ja kerrassaan hyvä dokkarihan tuo on. Suosittelen kaikille ja kaistaakin todellakin näkyy olevan koska kertaakaan ei pudonnut alle 600kt/s ja parhaillaan tuli noin 1mt/s.
   
 4. NUIJJA

  NUIJJA Active member

  Liittynyt:
  12.01.2005
  Viestejä:
  4,408
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Hitto jäi nuo kieliopinnot "enkä tarkoita karjaporttia" vähän heikoille kantimille aikanaan, mitä ny viimeiset kolköötvuottta harmittanut.
  Joskohan tuohon pätkään joku ois jo tekstiä viääntänyt, mistäs ne vois varastaa?
   
 5. blindpeer

  blindpeer Regular member

  Liittynyt:
  14.11.2005
  Viestejä:
  315
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Samaa olen vailla kuin NUIJJAkin eli tekstityksiä :/ Dokumentti kyllä kiinnostaisi, mutta kun ei mitään ymmärrä. Eikä tietenkään tekstityksiäkään satu silmään :E

  Joten jos joku jstn löytäisi tekstityksiä ja olisi ystävällinen niin pistäisi vaikka linkkiä kehiin :)
   
 6. wipu

  wipu Regular member

  Liittynyt:
  05.08.2005
  Viestejä:
  548
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  tosi mielenkiintonen juttu...elikkä ton kun on katsonut ja suht hyvin ymmärtänyt niin tulossa on aikamoinen sota piratismia vastaan..vaikka luulen ettei sitä saada kuriin ikinä..kannattaa katsoa ja jossain vaiheessa part2..odotan innolla
   

Jaa tämä sivu