1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Vanhoja C64 / Nintendo pelejä PC:lle??

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi mika 28.08.2003.

  1. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    onkos mitään hyvää saittia, mistä noita saisi ladata? Olis kiva pelailla esim. Super Mariota pitkästä aikaa ym.

    ..en tiä onks noi ilmaispelejä vieläkään, onhan niistä kumminkin aikaa.
     
  2.  
  3. bloc

    bloc Regular member

    Liittynyt:
    21.05.2003
    Viestejä:
    211
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  4. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    kiitoksia bloc! pelejä löyty...seuraava ongelma eli miten noita pitäs pystyy tietokoneella pelata?? .d64 pääte??
     
  5. bloc

    bloc Regular member

    Liittynyt:
    21.05.2003
    Viestejä:
    211
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  6. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    okei, tänks! täytyy ny kattoo lotr 2...kokeilen sit taas :)
     
  7. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    ööh?? latasin CCS64_32.ZIP ja kun klikkaa sitä css.exe tiedostoo avautuu se tuttu sininen ruutu, mutta mites toi toimii noiden .d64 tiedostojen kanssa...kirjotin load -> "Press play on tape"????

    mitähän tarttis tehdä?
     
  8. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    osaisko joku jelppii tän emulaattorin käyttöä?
    Koitin sen polun kirjottaa mis .d64 file on mutta erroria vaan pukkaa...blaah :(
     
  9. PJKuona

    PJKuona Regular member

    Liittynyt:
    05.09.2001
    Viestejä:
    658
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ainakin tuossa CCS64 -emulaattorissa löytyy F9-napin takaa valikko josta sitten pääset selailemaan hakemistoja, muuttamaan asetuksia ja niin edelleen.
     
  10. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    no niin, kiitoksia kaikille! sain homman toimimaan ton F9 napin kautta, sieltä se .d64 file ladataan :)
     

Jaa tämä sivu