1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

V9 ps2, modattu jonka jälkeen ei toiminut, apuva

Viestiketju PS2 -osiossa. Ketjun avasi hydex 16.12.2004.

  1. hydex

    hydex Member

    Liittynyt:
    01.03.2004
    Viestejä:
    36
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Niin moddasin aikoja sitten yhden V9 koneen (piiri taisi olla smartchip). Käytin niitä "läpivientejä" niille tietyille johdoille eli en juottanut suoraan piirin jalkoihin.
    Asennuksen jälkeen löin koneen kasaan ja virrat päälle.
    Kun käynnistin koneen siitä virtanapista se lähti päälle ihan hyvin. Painoin EJECT nappia jolloin koneesta alkoi kuulumaan ihmeellista "zzzzzzz" ääntä ja kelkka ei auennut. Noh rämppäsin vähän aikaa masiinaa ja huomasin, että kelkan saa auki rämpyttämällä RESET nappia nopeasti. Silloin se kelkka oikein AMPUU ulos helvetinmoista vauhtia.
    Kone oli aivan uusi. Nyt se on lojunnut tuolla kaapissa jo hyvän aikaa. Tulipahan taas mieleen josko jollain olisi jotain ehdotuksia.

    Kiitos
     
  2.  
  3. Shadown

    Shadown Active member

    Liittynyt:
    29.04.2004
    Viestejä:
    1,860
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Asennuksessa vikaa.
    Vakea tosin sanoa missä, kun ei kokemusta koko modista.
     
  4. hydex

    hydex Member

    Liittynyt:
    01.03.2004
    Viestejä:
    36
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Joo mä sitten poistin sen piirin mutta vika pysyi samana.
    Kuitenkin luulen, että asennus oli ihan ok. Todennäköisesti siellä on hajonnut joku vastus tai sitten
    LA piiri. Miten tietää, että toi LA on ihan kunnossa ??

    Toi modi kytkettiin samoihin paikkoinhin kun kaikki muutkin (esim. duo). Ja duuossahan oli vikaa siinä Z paikassa.
     
  5. make200

    make200 Regular member

    Liittynyt:
    26.11.2001
    Viestejä:
    258
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    la piiri on kunnossa jos saat sen lukemaan edes jotain levyjä esim musiikki levyn
     
  6. hydex

    hydex Member

    Liittynyt:
    01.03.2004
    Viestejä:
    36
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Se on tullut huomattua, että se laser kelkka ei liiku mihinkään suuntaan. Eikä siihen kelkkaan uskalla levyä pistää, hyvä jos saa sen edes kiinni kun on avannut sen =)
     

Jaa tämä sivu