1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Uusi, nopeampi DC++

Viestiketju Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista -osiossa. Ketjun avasi YaRi 16.11.2003.

 1. YaRi

  YaRi Regular member

  Liittynyt:
  27.12.2001
  Viestejä:
  211
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  No emulehan ei protokollana ole suinkaan hidas mutta ne kaksi miljoonaan käyttäjää ja niiden kymmenet tiedostot aiheuttavat luonnollisesti jonoja ja odotusaikaa. Jonotus-ominaisuus on taas DC++:ssa ollut jo kauan aikaa Rejected Features -listalla.
   
 2.  
 3. edge

  edge Regular member

  Liittynyt:
  25.12.2002
  Viestejä:
  450
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  niin... onneksi

  dc++:n ja bittorrentin risteytys olis aika näppärä... dc:n valikoimat (etenkin musiikki) ja bittorrentin nopeus... toteutus taitaakin sitten olla eri asia, etenkin harvinasempien tiedostojen osalta...
   
 4. w2k

  w2k Member

  Liittynyt:
  06.08.2003
  Viestejä:
  10
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Bit torrentin nopeus ? onko mielestäsi dc++ sitten hidas ? =) itse kopsailen monesti dc++ssasta noin [bold]400-700kt/s[/bold] että en nyt kovinkaan hiitaaksi sanoisi.
  Se että kuvittelette että dc++ olisi hidas on varmaankin se että kun ette saa joltakin dc++ käyttäjältä nopeasti niin koko järjestelmä on aivan hidas laitos ? No tämä nopeus riippuu ihan siitä keneltä kopioit eli kenellä on ulosmeno kaistaa mistä sitten voit kopioida nopeampaa.
  Tämä multisource mikä on myös bit torrentissa mahdollistaa sen että monelta hitaalta kopoidaan samaan aikaan jolloin yhteys nopeus on suurempi.. dc++ ssa toimii aivan loistavalla pohjalla kunhan vain jokaisella olisi nopea yhteys mikä ei ainakaan vielä suomessa ole mahdollista. Tosin paranemaan päin. Itsellenikin on tulossa 10/10 linja joka alkaa olemaan ADSL & Kaapeli modeemeihin verrattuna todella nopea myös ulos lähdön kanssa. Näitä nopeita yhteyksiä saa yleensä sillä että saatte taloyhtion suostumaan siihen että taloon hankitaan valokuitu (noin 5000€ linjan veto) ja palvelun tarjoaja yleensä tahtoo tietyn määrän huoneistoja jotka liityvät aloituksessa mukaan tähän (10-15 huoneistoa). Joten kyselkää olisiko muut asukkaat kiinnostuneita asiasta.. koska Soneralla seka Elisalla ainakin 10/10 linja maksaa [bold]VAIN[/bold] 48€/kk. Jos siis talosta löytyy esimerkiksi paljon "laajakaista" yhteyksiä niin moni voi helpostikkin tahtoa runsaasti nopeamman yhteyden joka voi olla jopa vielä halvempi kuin "laajakaista".
  Esimerkiksi muutama hinta laajakaistalle..

  [bold]Sonera Laajakaista ADSL:[/bold]
  512 kbit/s / 512 kbit/s 48,00€/kk
  1 Mbit/s / 512 kbit/s 61,99€/kk
  2 Mbit/s / 512 kbit/s 104,61€/kk
  [bold]Elisa ADSL:[/bold]
  512 kbit/s / 512 kbit/s 49,00€/kk
  1 Mbit/s / 512 kbit/s 59,00€/kk
  2 Mbit/s / 512 kbit/s 99,00€/kk
  4 Mbit/s / 512 kbit/s 299,00€/kk

  Toki voitte maksaa paljon ja kitkutella ja valittaa nopeuksista mutta tehkää asian eteen jotain muuta kuin valitatte täälä siitä että nyt mun imutukset ei tule tarpeaksi nopeasti.
   
  Viimeksi muokattu: 03.05.2004
 5. edge

  edge Regular member

  Liittynyt:
  25.12.2002
  Viestejä:
  450
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  niin, itsellä ei ole kuin 512/512 adsl ja nopeempaan ei ihan äkkiä ole mahdollisuutta... vai paljon veikkaat että tulisi maksamaan 10/10 connu maalaistaloon 20km päähän lähimmästä taajamasta? jos menis soneralta kysyyn niin varmaan nauraisivat pihalle...

  tarkoitin lähinnä sillä bittorrentin nopeudella sitä, että sillä saa helposti kaitan täydeltä yhtä tiedostoa, dc:llä taas välillä tarvitsee useampia yhtäaikaisia latauksia että saisi kaistan täyteen... dc:llä on joskus kiven takana löytää käyttäjä jolta saisi kaistan täydeltä... tai edes olisi vapaita slotteja.... siksipä jos on kiire saada jotain tuoreita julkaisuja niin ne lataankin bittorrentilla... tuli aika hämärästi selitettyä =)

  kun ilmaseen saa niin eihän sitä kiire ole, mutta kyllä sitä silloin kuin jotain sattuu lataamaan niin mieluummin lataa niin nopeasti kun yhteys antaa myöten...
   
 6. .W.

  .W. Regular member

  Liittynyt:
  01.03.2004
  Viestejä:
  838
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Nii.. Ei ne täällä ees tienny mikä on VDSL (10/10) kun kysyin.. 9,6/9,6 SDSL:n saa kyllä.. rahalla.. paljolla..
  Toi nopeuskin vaan sen takia noin iso että keskukseen ei oo matkaa kuin 200m. Hyvä jottei nauraan ruvennu kun kysyin että koska saa talojakamoon kuitua niinku Oulussa monessa paikassa. (vaikka meenkin taloon tulee kuitu kännykkä tukiaseman takia, näin, eli tiedän, siinä olis varmasti vapaa pari, vaan kun ei niin ei)

  Eli se siitä ruinaamisesta ja kyselemisestä, pitää tyytyä yhteyteen johon on varaa tavallisella työssäkäyvällä.. :(

  EDIT: Mitenkähän tämä liittyy topicciin enään.. :eek:
   
  Viimeksi muokattu: 06.05.2004
 7. .W.

  .W. Regular member

  Liittynyt:
  01.03.2004
  Viestejä:
  838
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Nii, ny kai se .402 on tulossa ADC:n kanssa, siitä jo toinen topicci tuossa..
   
 8. Hemmetti

  Hemmetti Member

  Liittynyt:
  16.07.2002
  Viestejä:
  60
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Sanonpa yhden sanan: Dc++ Stealth ;)

  Kun kerta ei opeille kelvannut 150GB:n täysin laillinen jako (minähän en wareta niin kauan kun se on laitonta -> banaania tuli), piti tyytyä ratkaisuun jossa minä en jaa mitään (edes laillista tavaraa). Nyt ei tarvitse välittää parista kusipäisestä op:sta, hubeja kun on avoinna samaan aikaan liki 100.

  Ei, en kerro tuosta softasta tarkemmin, enkä kerro mistä sen saa (myönnän sen että mitä useampi käyttää sitä sitä huonompi tiedostojen saannin kannalta).
   
  Viimeksi muokattu: 07.06.2004
 9. MarCo-Q

  MarCo-Q Member

  Liittynyt:
  26.04.2004
  Viestejä:
  13
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Stealth on vanha ja surkea feikki clientti, paljon parempia löytyy esim stealthin omasta foorumista. Ja stealth on osittain tunnistettavissa(tagia ei voi feikata yli 0.304 versioksi uusimmissa stealtheissa ja 0.54 ja vanhemmat versiot on varmuudella tunnistettavissa).

  Sekä fake share huomataan AINA ellei sitten ole erityisen fiksu tyyppi ;)
   
 10. Hemmetti

  Hemmetti Member

  Liittynyt:
  16.07.2002
  Viestejä:
  60
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Njaa.. voi olla että fakeshare huomataan Aina, mutta eipä ole banaania enää stealth:n kanssa tullut. Filulistaa voi jakaa (tuntuvat tuolla filulistalla tarkistavan yleisesti onko feikki vai ei), muttei se tarkoita että ne filut olisivat minulla jaossa / edes kiintolevyllä. Omasta fiksuudesta en tiedä, mutteivat noi hubienkään pitäjät erittäin fiksuja näytä olevan kun eivät ole minua saaneet poissa hubeiltaan. Muiden feikkien paremmuudestakaan en tiedä, hyvin tämä stealth on minulle tähän asti riittänyt ;)
   
 11. .W.

  .W. Regular member

  Liittynyt:
  01.03.2004
  Viestejä:
  838
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Johtuskohan se siitä että hubien pitäjät kuvittelevat (ei näemmä kannattaisi) hubin käyttäjien käyttäytyvän fiksusti, ja noudattavan oman hubinsa sääntöjä, joita harvoin on turhaan luotu! Ehkä hubin pitäjä (siis ihminen jonka omalla koneella, ja jonka omaa nettikaistaa hubin pitäminen kuluttaa, ja jonka ko. ihminen on itse maksanut) olettaa että kaikki ketä sitä kautta haluavat ladata jotain, myös jakavat jotain että muillakin on mitä ladata.. Mene ja tiedä, en taida olla niin fiksu..
   
 12. Hemmetti

  Hemmetti Member

  Liittynyt:
  16.07.2002
  Viestejä:
  60
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Jos olisit lukenut aiemman viestini niin tietäisit että Minulla oli alunperin tavaraa jaossa, mutta kun ei OP:eille laillinen tavara kelvannut (vaikka en ole kyllä minkään hubin kirjoitetuissa säännöissä huomannut kohtaa jossa se laillisen tavaran jakaminen kiellettäisiin.. ..mitäköhän se suomen laki sanoikaan yllyttämisestä rikokseen?) -> siirryin aikoinaan käyttämään Stealth:ia, enkä näe enään yhtään syytä palata takaisin Dc++:aan.
   
 13. smirk

  smirk Regular member

  Liittynyt:
  17.03.2004
  Viestejä:
  237
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ymmärrän turhautumisesi, mutta siinä vaiheessa yleensä vaihdetaan hubia...

  Monille OP:lle ja Ownereille on tärkeää, että jaetaan muutakin kuin laillista tavaraa, vaikka on kiva jos sitäkin jaetaan, kun välillä ei jaksa hortoilla ympäri nettiä metsästämässä jotain vähän harvinaisempaa ja pienempää ohjelmaa.

  Jos ei halua sekaantua laittomuuksiin niin kannattaa etsiä laillisen tavaran hubeja. Näitäkin DC++:sta löytyy kiitettävästi. Suurin osa noista on demo hubeja tai vastaavia, mutta kannattaa vähän kattoa mitä haluaa tai jutella OP:den kanssa ja kysyä reilusti käykö heille jos jakaa vain laillista tavaraa... Siinä kohtaa voisin itse ainakin antaa VIP:t ettei kyseistä useriä potkita pois jos tälläistä vaaraa on...

  Mutta omapa on jokaisen valinta.
   
 14. .W.

  .W. Regular member

  Liittynyt:
  01.03.2004
  Viestejä:
  838
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Indeed! :)

  Edit: Ei sittenkään mitään muutoksia..
   
  Viimeksi muokattu: 07.06.2004
 15. edge

  edge Regular member

  Liittynyt:
  25.12.2002
  Viestejä:
  450
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  täytyy kyllä todeta että nykypäivän feikkaajat ovat harvinaisen tyhmiä... ohjelmia mainostellaa kaiken maailman foorumeissa ja jopa suoraan hubeillakin, clientit löytää googlella jne... kyllä alkaa huomaamaan että kazaan käyttäjät ovat oppineet käyttämään dc++...

  käsittääkseni feikkaamisestakin on hyötyä vain silloin kun muut ovat tavallisia käyttäjiä, vaan entäs sitten kun feikkejä on enemmän? tuskin siitä feikkaamisestakaan on mitään hyötyä jollei ole keneltä ladata...

  mutta mikäs siinä... opettakaa vain kaikki feikkaamaan, tai jakamaan p*skaa, tai kuristamaan kaista kasaan limitterillä... tai jaetaan kaikki vain tiedostoja joiden jakaminen on laillista niin maailma on varmasti paljon parempi paikka siinä vaiheessa....
   
 16. Feeble

  Feeble Member

  Liittynyt:
  07.06.2004
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  En löytänyt tuolta sivuilta muuta kuin DC++ v 0.401 mistä tämä uusi löytyy?
   
 17. w2k

  w2k Member

  Liittynyt:
  06.08.2003
  Viestejä:
  10
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  no ei varmaan löydy kun ei ole vielä 402sta julkaistukkaan =)
   

Jaa tämä sivu