1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

uTorrent rajoitus?

Viestiketju Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista -osiossa. Ketjun avasi Wlz 12.02.2011.

 1. Wlz

  Wlz Member

  Liittynyt:
  30.04.2010
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Moro,
  Tälläinen kysymys on askarruttanut mieltä jo jonkin aikaa,enkä vastausta löytänyt edellisistä keskusteluista. Siis: uTorrentissa (2.2) latausnopeuteni on korkeintaan 1.7 Mt/s. Latausnopeus on kyllä riittävä ja nopea, mutta mietityttää onko jokin asetus/ominaisuus joka rajottaisi latauksen 1,7 Mt/sekunti vaivoisko mahdollisesti ladata VIELÄKIN nopeampaa n. 15/1 Mt:n yhteydellä vai onko tuo sitten ns.maksimi tuollaisella yhteydellä. Asetukset ovat melkeinpä oletusarvoilla, mutta yhteysmääriä lisätty reilusti. Jos siis useampia latauksia yhtä aikaa tai vain yksi, niin latausnopeus jää tuohon.
   
 2.  
 3. juliuz10

  juliuz10 Regular member

  Liittynyt:
  15.11.2006
  Viestejä:
  199
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  klikkaa utorrentin alareunasta ,vihreän pallukan vierestä , kohtaa ;lataus ???? ; ja katso mitä siellä näkyy (rajoittamaton) on itselläni . vaikka ei 15megan yhteydellä taida ylemmäs päästä . muuta viritettävää ei taida enää olla kun ovat "tehtaalla" jo valmiiksi laittaneet . T.juliuz
   
 4. Argetlam

  Argetlam Regular member

  Liittynyt:
  13.11.2008
  Viestejä:
  161
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Latausnopeushan riippu täysin siitä, että millänopeudella muut lähettävät. Itselläni kovana µTorrentin käyttäjänä on lähettämässä yhtä aikaa n. 100 torrenttia, jolloin lähetysnopeus on tyyliin 10 kt/s per torrent.

  Tarkoitan vain, että tuohon nykyiseen 1,7 Mt/s tarvitaan jo melkein parisataa kaltaistani lähettäjää, jotta latausnopeus olisi noinkin suuri.

  Ota myös huomioon, että mahdollisesti käyttöjärjestelmäsi tai muu taho rajoittaa µTorrentin kaistankäytön luullakseni johonkin 1/3 koko kaistasta tilanteesta riippuen, joten mielestäni latausnopeutesi on parasta mahdollista luokkaa, jos tahdot vaikka surffailla netissä tai pelata jotain verkkopeliä.

  Niin, ja on myös mahdollista, että reitittimesi jakaa verkkoyhteyden useammalle koneelle tasavertaisesti, eli kahdella koneella nopeus on n. ½ eli 7,5/0,5. Niin, ja voihan se reititin muutenkin tuota yhteyttä rajoittaa omalta osaltaan.
   

Jaa tämä sivu