1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

utorrent ei lataa (DHT odottaa kirjautumista)

Viestiketju Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista -osiossa. Ketjun avasi pikkuvarsa 06.05.2012.

 1. pikkuvarsa

  pikkuvarsa Member

  Liittynyt:
  06.05.2012
  Viestejä:
  34
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Olen aloittelija tietokoneasioissa, eli nyt tarvittaisiin rautalangasta väännetty vastaus. Joku oli aiemminkin ilmeisesti paininut samankaltaisten ongelmien kanssa, mutta en ymmärtänyt vastauksia...

  Sain vanhan hajonneen koneen tilalle uuden (käytetyn) pöytätietokoneen, vanhan koneen kanssa ei ollut latauksissa koskaan mitään ongelmaa. Nyt en saa torrentteja ladattua ainakaan (magneettilinkkeinä) piratebayn kautta, utorrent ei ala lataamaan, ei näytä seedereitä ja leechereitä, ei tee mitään, vaikka tiedoston nimi tulee ruutuun lukemaan. Alhaalla lukee DHT odottaa kirjautumista. Kone on useamman vuoden vanha (mutta uudempi ja nopeampi kuin edellinen), windows XP, mozilla (jonka päivitin uuteen versioon) utorrent 3.1.3. (päivitin, aiemmin oli joku vanhempi, mutta ei toiminut), palomuuri Sunbelt Kerio (en tiedä pitäisikö tätä jotenkin säätää?), nettiyhteys mokkulalla.
   
 2.  
 3. Genetti

  Genetti Regular member

  Liittynyt:
  27.10.2011
  Viestejä:
  167
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Poista Sunbelt Personal Firewall palomuuriohjelma koneesta koska et osaa sitä käyttää, lisäksi sen tuki on lopetettu eikä sitä enää päivitetä (klikkaa tästä).

  Käytä Windows XP:n omaa palomuuriohjelmaa. Poista Sunbelt Personal Firewall (Ohjauspaneelista valitse "Lisää tai poista sovellus") ja sitten tarkista että Windows XP:n oma palomuuri on päällä (Ohjauspaneelista valitse "Windowsin palomuuri").
   
  Viimeksi muokattu: 06.05.2012

Jaa tämä sivu