1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

USB Muistitikku buuttaavaksi

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi kandalf 05.04.2019.

 1. kandalf

  kandalf Regular member

  Liittynyt:
  19.01.2011
  Viestejä:
  108
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Moi minä olen juuri tietokoneeseeni vaihatanut emolevyn Asus ROG STRIX Z390-F GAMMING ATX-emolevyn ja siihen M.2 SSD-levyn Samsung 500Gb 970 EVO Plus ,mienkä tuon emolevyn buuttivalikosta saan tuon USB Muistitikun buuttaavaksi tikku näkyy siellä mutta en tuolta buuttivalikosta löydä kohtaa mistä vois valita mikä laite on ensimmäisenä buuttaavana , tuolla USB tikulla on minulla windows 10 asennustiedosto valmiiksi ladattuna ja tikun koko on 8Gt.
   
 2.  
 3. tarantella

  tarantella Senior member

  Liittynyt:
  20.10.2012
  Viestejä:
  3,963
  Kiitokset:
  829
  Pisteet:
  123
  Kyllä muistikku pitää ensin tehdä toimivalla koneella itse käynnistyväksi ja samalla asentaa siihen ohjelma, joka halutaan käynnistää, esim. Rufus ohjelmalla: https://rufus.ie/

  Oletko vanhalla konella rekisteröinyt käyttöjärjestelmän digitaalisen käyttöoikeuden Microsoft tilille, jos tarkoitus siirtää käyttöjärjestelmä vanhasta koneesta, muuten sen aktivointi ei onnistu uudelle emolle.

  Edit: Lisätään vielä, että viisainta on käynnistää asennus USB-tikulta käynnistysvalikon (Boot Menu) avulla. Jos asennustikun laittaa biossista ekaksi käynnistyväksi laitteeksi, tulee asennuksesta päättymätön. Aina uudelleenkäynnistyksen jälkeen asennus alkaa alusta uudelleen. Tämä toki voi estää kun ekassa uudelleenkäynnistyksessä nyppää tikun pois paikoiltaan.
   
  Viimeksi muokattu: 05.04.2019

Jaa tämä sivu