1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tyhjien dvd-levyjen tilaaminen...

Viestiketju DVD-R -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi ah66533 10.11.2003.

 1. ah66533

  ah66533 Member

  Liittynyt:
  10.11.2003
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Minäkin sain vihdoin hankittua polttavan dvd-aseman (LG GSA-4040B)

  Kaikki toimii muuten hyvin, mutta vain tyhjät dvd-levyt puuttuvat!

  Piipahdin tänään Sokoksella katsomassa tyhjien levyjen hintoja ja siellä oli TDK:n DVD+R levy tarjolla kohtuulliseen 7 euron hintaan -> Eli ulkomailta olisi tarkoitus tilata... ymmärrätte varmaan syyn...

  Lueskelin aiemmin kirjoitettuja viestejä ja niistä olikin jonkinverran apua. Lueskelin myös niitä sivuja joissa on kerrottu eri dvd-levyjen toimivuus eri asemissa.

  Monessa paikassa oli kuitenkin melko ristiriitaista tietoa. Jotkut kehuivat levymerkkiä X ja toiset haukkuivat sen maan rakoon.

  Lisäksi ulkomaisten kauppojen luotettavuus/toimitustavat ovat herättäneet paljon eriäviä mielipiteitä. Monet viestiketjut ovat monia kuukausia vanhoja, joten jotain uutta on voinut ilmaantua.

  Haluaisinkin nyt kuulla, että mikä nettikauppa on teidän suosiossanne ja mitkä levyt (erityisesti tälle LG:n 4040b asemalle). En ole tilaamassa mitään tuhannen levyn erää vaan korkeintaan 50 levyä, joten postikulujenkin olisi hyvä pysyä kohtuullisissa rajoissa. (joissain kaupoissa kulut ovat kymmenkertaisia verrattuna toisiin). Lähinnä olen kiinnostunut R levyistä, mutta kyllä RW-levytkin käyvät.

  Olen myös kiinnostunut kimppatilauksista jos sellaisia vielä harrastetaan. Luottokortti minulta löytyy, joten rahojen häviämistä on turha pelätä koska käsitykseni mukaan luottokunta(?) voi periä rahat takaisin ongelmien ilmetessä.

  Sama viesti tiivistettynä:
  Omistan LG GSA-4040B aseman. Mitä levyjä kannattaa tilata ja mistä ?

  Kiitän asiallisista vastauksista.

  EDIT:
  Olisiko esim tällaisissa levyissä mitään järkeä: Medianca DVD-R 4,7 GB 4x blank 50 Stück - CB (Minus-R) Hinta 49.9€

  Postikulut ovat jotain ~10€ luokkaa.

   
  Viimeksi muokattu: 10.11.2003
 2.  
 3. Agent_007

  Agent_007 Senior member

  Liittynyt:
  05.05.2003
  Viestejä:
  29,936
  Kiitokset:
  124
  Pisteet:
  143
  http://www.polarpanda.com
  suomalainen paikka ja levyjä kohtuu hintaan.
  DVD-R Prodisc 2x (25kpl/printable)
  69.90 €
  (joku sanoo tietysti tähänkin että on kallista.)
   
 4. Ykinen

  Ykinen Member

  Liittynyt:
  03.11.2003
  Viestejä:
  10
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Niin, no, tampereella on tämmöinen liike kuin konttorilaite, siellä maksoi 10 kpl 36e olihan se vahan kalliimpi kuin tuo edellisen viestin mainitseva, mutta ei tarvinnu tilailla... Mbnetin hintavertailusta näkee hinnat helposti...
   
 5. NeFer

  NeFer Active member

  Liittynyt:
  19.07.2002
  Viestejä:
  1,601
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Viimeksi muokattu: 10.11.2003
 6. nuudeli

  nuudeli Member

  Liittynyt:
  11.07.2003
  Viestejä:
  54
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  http://www.technikdirekt.de

  Ei halvin mutta toimiva. Lisäksi kohtuulliset postikulut verrattuna moniin muihin ja tarvii Visaa. Samalla kannattaa katsoa myös hifilaitteet, autostereot, dvd soittimet, kamerat, filmit, video kamerat, dv- nauhat jne. ... jos vaikka isä tarvitsisi partakonetta Joululahjaksi :)
   
 7. Adder_78

  Adder_78 Guest

  Ei tarvitse Visaa, vaan voi maksaa myös suoraan tilille.

  Digitalpromo on hyvä paikka. Toki sieltä tulee "kalliiksi" tilata vain 50 kiekkoa. Princon sisuksilla olevia kiekkoja kannattaa ehkä vältellä. Niissä laatu heittelee paljon. Ritekit taas on yleensä hyviä. Kannattaa tarkistaa mitä mieltä käyttäjät on niistä kyseisistä levyistä.
   
 8. ah66533

  ah66533 Member

  Liittynyt:
  10.11.2003
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tämä Princo on juuri sellainen merkki, joka jakaa mielipiteet kahtia.

  Lueskelin dvdrhelp sivustolla eri medioiden toimivuutta ja nämä Princon levyt ovat saaneet melko hyviä "arvosteluita" ( http://www.dvdrhelp.com/dvdmedia.php?selectmedia=202&searchdvdwriter=115#comments )
  Pääosin saanut Good arvosanaa, mutta toki mukana on muutama Poor arviokin.

  Samoin sivu http://www.dvd-netti.com/lg_gsa_4040b_tests/index.html kertoo Princon (4x) olevan yhteensopiva LG 4040b aseman kanssa.

  Mutta jos laatu vaihtelee paljon, niin taidan jättää nämä Princon levyt pois ostoslistalta.   
 9. nuudeli

  nuudeli Member

  Liittynyt:
  11.07.2003
  Viestejä:
  54
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16

  technikdirekt.de:stä...
  Uutta tietoa mulle. Kuinkas tuo onnistuu? Ainakaan normaalissa webbitilauksessa ei ole kuin luottokortteja maksuvälineenä?
  Olisikin näppärää suurempien tilausten kanssa tuo etukäteen maksu kun tuo Visan luottoraja on niin pieni... neuvoista etukäteen kiittäen!
   
 10. Adder_78

  Adder_78 Guest

  Sinne pitää laittaa mailia ja sanoa että haluaa maksaa suoraan niiden tilille ja samalla voi ilmoittaa jo mitä tuotteita tilaa. Ne laittaa sitten pankkitilinsä tiedot sulle ja summan mitä pitää maksaa. Siinä menee pari pankkipäivää ennen kuin ne rahat on siirtyneet.
   
 11. Quattro

  Quattro Regular member

  Liittynyt:
  19.05.2003
  Viestejä:
  130
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  www.nierle.de
  valikoimaa on ja edulliset hinnat, tilisiirtona onnistuu.
   
 12. PJKuona

  PJKuona Regular member

  Liittynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  658
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Niin on Suomalainen ja hintakin on Suomen hintatasoksi hyvä. Kuitenkin jos Suomesta ostaa dvd/cd -levyjä, syyllistyy teoston tukemiseen. Sen ja vain sen takia kehotan kaikkia boikotoimaan Suomalaisia liikkeitä ja tilaamaan levynsä ulkomailta.

  Toinen hyvä boikotin aihe on tuo levyjen hinta. Laskin huvikseni että tilaamalla Digital promosta esimerkiksi High Quality Neo RITEK 1x 2x Speed 4.7GB DVD-R levyjä hinta olisi kaikkine kuluineen, käyttäen toimitusmuotona tuota EU small package international, 70.01 euroa eli suunnilleen sama kuin tuo Polar pandan lähtöhinta, johon pitää vielä lisätä postikulut. Toisinsanoen Digitalista kannattaa tilata vaikka pienempikin erä, se tulee joka tapauksessa halvemmaksi kuin Suomesta ostaminen - ja eipähän tule tuettua teostoa.

  Uusimmassa mikrobitissä oli muuten juttu noista eri dvd-formaateista. Siinäkin kehotettiin tilaamaan aihiot ulkomailta. Eli ei muutakuin visa vinkumaan ja teosto nuolemaan ahnaita näppejään.
   
 13. Huu

  Huu Member

  Liittynyt:
  08.11.2003
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kait täälä on useasti ollut keskustelua noista ulkomaisista firmoista. En itse ole tilaillut paljon mut kummiskin se onnistui http://www.cdrohlinge24.com/ Maksunkin kun hoisin varmaan kaikista hankalimmin Paypal:in kautta. Ainoa mikä oli kumma kyseisessä firmassa, laitto englanniksi viestin nii saksaksi tuli aina vastaus. Toimitus kesti jotain 7pv ja 10€ kulut. Hinnat oli halvimpia mitä netistä löysin joten ei moittimista.
   
 14. heappi

  heappi Regular member

  Liittynyt:
  28.08.2003
  Viestejä:
  715
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  CDRohlinge on varsin luotettava paikka ainakin oman kokemukseni mukaan. Ja juuri tuolla samaisella LG:n asemalla + Nero 6:lla poltettuna toimi varsin hyvin nuo halvimmat DVD-R:t eli Markenwaret. Jos oikein ymmärrän niin kyseessä on itseasiassa Hitachi Maxellin levyjä vastaava tuote, mutta myydään nimettömänä.

  Aika sitten kertoo josko ko. Markenwaret pysyvät käyttökelpoisina vuodesta toiseen, mutta juuri nyt ei valittamista löydy.

  ---

  Suomesta jos tarvii pikaisesti hankkia levyjä niin halvimmat "lähikaupan" levyt lienee CM:ssä, TDK:t ja Sonyt oli hintaluokkaa 4€/kpl.
   
 15. MrShavez

  MrShavez Regular member

  Liittynyt:
  01.08.2003
  Viestejä:
  308
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Epäilen noita Markenwareja piraattikopioiksi, kun niin halvalla lähtevät...mutta jos toimivat, it´s all good!
   
 16. Trades

  Trades Member

  Liittynyt:
  25.09.2003
  Viestejä:
  84
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Olen erittäin vakaasti samaa mieltä tuon CdRohlinge24.com tai .de kaupan (.de osoitteessa erikoistarjouksia välillä) palvelun tasosta. Markenwaren levyjä en ole ekan kerran jälkeen viitsinyt hankkia (vaan mieluummin Princoja jotka omalle asemalle sopii passelistai)...

  perustelu väitteelle tässä:
  Markenwaret palaa ok, mutta jos haluan ottaa varmuuskopiota tästä jo poltetusta varmuuskopiosta. Eli rippaan kerran Markenwarelle poltetun elokuvan kovolle, tulee 30%ssa levyjä herjaa, eli kopiointi kovolle epäonnistuu (levyn viimeisessä tai toiseksi viimeisessä VOB:issa eli leffa tiedostossa)

  Princon levyille poltetut varmuuskopiot kopiotuvat kovolle 100% ok.

  aiemmin mainitsin .de osoitteen hinta erosta:
  Eli sain emaililla tarjouksen jossa Princot oli 0,99€ kpl, etsin .com sivuilta tuota tarjoushintaa - turhaan. Hinta oli vain käytössä .de osoitteessa? No joka tapauksessa tilasin lätyt .de osoitteesta ja postikulut oli 13€, mikä kompensoi hieman tarjousta, mutta kun tilaukseni ylitti selvästi 10kpl DVD.R aihiota on hinta säästö ovh .com hintaan merkittävä.
   
 17. espe0

  espe0 Regular member

  Liittynyt:
  29.11.2001
  Viestejä:
  130
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Trades:

  Mikä aseman omistat ja herjaako nuo markenwaret myös "normaalidatassa" vai vaan leffa backupeissa?
   
 18. heappi

  heappi Regular member

  Liittynyt:
  28.08.2003
  Viestejä:
  715
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Jep, DVD-backupeista en osaa sanoa mitään.

  Olen itse käyttänyt Markenwareja datan säilömiseen (mm. videotiedostoja tallennellut) ja toisto + tiedostojen kopiointi takaisin koneelle onnistuu OK.

   
 19. skates

  skates Guest

  Joskus on tehty kimppatilauksiakin englannista
  kiinnostaa lähteä mukaan jos joku osaa hoitaa tilaukset.
   
 20. jarzza

  jarzza Guest

  Tuli tilattua tuolta CDRohlinge24:sta Princo 4*DVD-r:ä kaikista varoituksista huolimatta (asema NEC1300).Poltin 2 lättyä 2* nopeudella,
  NEROn testit OK, pöytämasiinassa (Samsung S224)
  OK, sitten 2 kiekkoo 4*, samoin OK , mutta NERO testissä lopussa enemmän "sahalaitaa".
  Lisäys: Samassa satsissa olevat PRINCO 2*DVD-RW:t eivät saa yhtä hyviä kommenteja.
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 11.11.2003
 21. Pehu

  Pehu Member

  Liittynyt:
  27.01.2002
  Viestejä:
  73
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Itse olen tilannut useammista paikoista (mm digitalpromo, big pockets jne) ja ehdottomasti parhaaksi olen todennut LynxDV:n, urli www.lynxdv.com.

  Palvelu on huippuluokkaa ja jos levyt eivät toimi -> 2x takuu toimii. Eli jos DVD-levyt ovat rikki tai eivät toimi, lynx shippaa sulle tuplat muuta levyä viallisten tilalle. Olen käyttänyt tätä kerran, kun erehdyin tilaamaan 20 kpl princon valmistamia levyjä, toimivuusprosentti oli 20% mun DRU-500 polttimella. Ilmoitin asiasta Lynxille, muitta mutkitta seuraavassa tilauksessa tuli tuplamäärä toista merkkiä tilalle.

  LynxDV palvelee hyvin myös muissa ongelmatilanteissa, kaupan omistaja Ian on melkoinen guru. Ja vastailee mielellään ja selkeästi kaikkiin kysymyksiin, joita mullakin on ollut.

  Lähetyskulut on saatu Lynxissä asialliselle tasolle, joten pientenkin määrien tilaaminen on mielekästä.

  HUOM! Tuolta ei kannata tilata jos haluaa sen halvimman lätyn. Itse olen poltellut melkein kaikkia dvd-r valmistajien lättyjä ja todennut, että halpa ei ole koskaan hyvää. Levyn säilyvyys, yhteensopivuus polton jälkeen jne on halpislevyissä hyvin hataraa. Ritekin G3 ja G4 levyt ovat olleet hyvin hyvin lähellä Verbatimin luotettavuutta. Suosittelen, vaikkei ihan kaikkein halvin levy olekkaan.

  ++Pekka
   

Jaa tämä sivu