1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

"Työstä puuttuu tiedostoja..." µTorrent

Viestiketju Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista -osiossa. Ketjun avasi Kiedis 01.09.2007.

 1. Kiedis

  Kiedis Regular member

  Liittynyt:
  10.05.2007
  Viestejä:
  427
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Tein tossa vissiin aika pahan mokan. Lataan µTorrentilla yhtä sarjaa, joka sisältää 23kpl rar pakattuja tiedostoja, 1 jakso per rar tiedosto. Sain ladattua ensimmäiset 2 jaksoa ihan loppuun asti, jonka jälkeen purin ne rar tiedostot siihen kansioon, jossa ne alunperin oli. Lopulta, kun sain jaksot ihan .avi muotoon purettua, poistin kyseisestä kansiosta nämä rar tiedostot jaksoille 1 ja 2. Kului jonkin aikaa, ja nyt tuli Virhe: Työstä puuttuu tiedostoja...

  Ongelmaan ei auta se, että laitan µTorrentista ensimmäiselle 2 jaksolle "ohita". Miten saan jatkettua sarjan latausta? Pystynkö esim. lataamaan vaikka bitcometilla puuttuvat 2 ensimmäistä jaksoa samasta .torrentista ja siirtämään ne tohon kansioon, josta ne nyt puuttuu? Neuvoja kaivataan! Toi on nimittäin ladannu jo kaikista jaksoista aika paljonkin, joten en haluaisi aloittaa alusta.

  Edit: Jaa'a, nyt taas antaa ladata tota ihan normaalisti. Saa nähdä tuleeko jossain vaiheessa taas tuo virheilmoitus.
   
  Viimeksi muokattu: 01.09.2007
 2.  
 3. Juce

  Juce Regular member

  Liittynyt:
  16.03.2005
  Viestejä:
  226
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Niitä ladattuja jaksoja ei kannata mennä poistamaan muistakaan syistä tai joillekkin tiedostoille mennä laittamaan "ohita", jos ne joskus kuitenkin aikoo ladata. Tuo hidastaa omaa lataamista ja joissain tilanteissa estää sen kokonaan.

  Nykyisin kiintolevyt ovat sen verran isoja, että luulisi yhden sarjan mahtuvan helposti kokonaan levylle.
   
 4. bscd

  bscd Active member

  Liittynyt:
  02.03.2003
  Viestejä:
  1,947
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Aivan oikein toimit tuon ohittamisen asettamisella. Sen jälkeen vain olisi vielä pitänyt pysäyttää torrent hetkeksi ja pakottaa uudelleentarkistus, jotta µT olisi päivittänyt tietonsa siitä, mitä se kykenee todella jakamaan eteenpäin.

  Ohita-toiminnon asettaminen ei kyllä missään tapauksessa "hidasta omaa lataamista" tai varsinkaan "estä sitä kokonaan" kuten edellinen puhuja sanoi.. Nuo tiedostot vain yksinkertaisesti jäävät lataamatta (ja tietty silloin myös jakamatta).
   
 5. Kiedis

  Kiedis Regular member

  Liittynyt:
  10.05.2007
  Viestejä:
  427
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  En tosiaankaan aikonut niitä ensimmäistä kahta jaksoa ladata, kun ne sain jo ladattua. Kyllä tämä nyt antaa taas ladata jostain syystä tota ihan normaalisti. Eli saan katsottua nyt ne ensimmäiset 2 jaksoa ja ladattua muut jaksot samalla tavalla kuin ennenkin. Siispä ongelma ratkaistu.
   
 6. Juce

  Juce Regular member

  Liittynyt:
  16.03.2005
  Viestejä:
  226
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  En väittänyt että juuri tässä pauksessa ongelma johtuisi tuosta ja jos on sata muuta imuttajaa, niin tuolla tuskin hirveästi vaikutusta on. Mutta tilanteissa joissa torrentilla on vain muutama käyttäjä, niin tuolla saattaa olla suurikin merkitys, sillä pääsääntöisesti klientit pyrkivät imemään itselleen niitä osia joiden saatavuus on huonoin.

  Nyt jos käyttäjä X ei imuta itselleen jotain osaa tai poistaa jonkin osista, niin silloin muut käyttäjät pyrkivät imemään ensisijaisesti juuri tätä osaa, jolloin heille ei tule välttämättä mitään jaettavaa käyttäjälle X. Tilannetta pahentaa vielä jos ainoalla seedaajalla on super seed päällä, jolloin oikeasti saattaa syntyä sellainen tilanne jossa oma imutus estyy kokonaan tai joutuu odottamaan hyvin kauan ennen kuin jakoon tulee mitään imutettavaa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.09.2007

Jaa tämä sivu