1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

tv:ssä eri kokonen kuva kuin koneella

Viestiketju TV-out -ongelmat ja -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi aatu777 21.06.2005.

  1. aatu777

    aatu777 Regular member

    Liittynyt:
    09.02.2005
    Viestejä:
    226
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    eli ostin flätti näytön, siihen laitoin 1280x1024 resoluution ja nyt telkkarin kuva on eri kokonen eikä sitä pysty vaihtaa isommaks et sais siihen samanlaisen kuvan kun tietokoneeseen.vanhan näytön kanssa ei ollu tätä ongelmaa mut silloin oli 800x600 resoluutio.
    eli mitenköhän moinen ongelma ratkastaan?
    Radeon 9200 SE .
    kiitos
     
  2.  
  3. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    Et saa samankokoista kuvaa noista laitteista ulos jos haluat käyttää littunäytön natiiviresoluutiota.
     
  4. aatu777

    aatu777 Regular member

    Liittynyt:
    09.02.2005
    Viestejä:
    226
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    onko näin..
    mikä siis avuksi? pitääkö aina rupee sählää resoo pienemmäks jos haluut telkust kattoo videoo?
     
  5. fkock

    fkock Regular member

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    1,188
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Viimeksi muokattu: 22.06.2005
  6. jartsa77

    jartsa77 Regular member

    Liittynyt:
    20.03.2005
    Viestejä:
    164
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Mulla monitorissa 1600x1200 ja tvssä 1024x768 automaattisesti..
    bsplayer osaa näyttää videot siinä (tv:ssä) oikean kokoisena.
    näyttis sapphire 9600xt, ajurina catalyst 5.5:een pohjautuva "DNA-ATi 3.10.5.5" --> http://www.dna-drivers.com/
    ja säädetty toimimaan Theater Modessa (overlay)
     
  7. aatu777

    aatu777 Regular member

    Liittynyt:
    09.02.2005
    Viestejä:
    226
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    mikä toi CCC on ?
     
  8. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    CCC = Catalyst Control Center
     
  9. aatu777

    aatu777 Regular member

    Liittynyt:
    09.02.2005
    Viestejä:
    226
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    hain ton catalystin mut en tajunnu vielkää minne siel pitää mennä.
    miten sen ite ohjelman voi avata vai onks toi pelkkä ajuri?
    ja onks tota nyt mahollista saada samankokoiseksi ku tietsikan näytön kuvaa?
     
  10. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    Ei saa samankokoiseksi koska TV ulostulon maksimiresoluutio taitaa olla 1024x768 kaikilla uudemmilla kuluttaja näytönohjaimilla.
    http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/90564
    tuolta ATI kohdasta eteenpäin (eli sieltä löytyy jostain ATI logolla varustettu välilehti).
    EDIT:
    Käynnistä -> Ohjelmat -> ATI Catalyst Control
    kautta löytynee myös.
     
    Viimeksi muokattu: 22.06.2005
  11. aatu777

    aatu777 Regular member

    Liittynyt:
    09.02.2005
    Viestejä:
    226
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    joo ok, mut tota mites saisin siihen sit ees sen 1024x768 resoluution asetettuu ku toi vaa suostuu ottaa 800x600 ja 8 bittisen ja se on telkus iha miten sattuu.
     
  12. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    Onko klooni tila päällä?
     
  13. jartsa77

    jartsa77 Regular member

    Liittynyt:
    20.03.2005
    Viestejä:
    164
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Mikä TV sulla on? normi vai laajakuva? kuinka uus?
     
  14. aatu777

    aatu777 Regular member

    Liittynyt:
    09.02.2005
    Viestejä:
    226
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    tv on laajakuva 32 tuumanen ja viime vuoden lopulla ostettu.
    mikä klooni päällä?
     
  15. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
  16. aatu777

    aatu777 Regular member

    Liittynyt:
    09.02.2005
    Viestejä:
    226
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    joo kyllä telkkari on klooni tilassa
     
  17. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    Ota TV väliaikaisesti klooni tilasta pois jonka jälkeen
    [​IMG]
    tuolta valitset tuon kakkosnäytön ja laitat halutun resoluution ja värimäärän. Tämän jälkeen klooni taas päälle.
     
  18. aatu777

    aatu777 Regular member

    Liittynyt:
    09.02.2005
    Viestejä:
    226
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    noniin kokeilin ja ei silti auta, aina vaa ku painaa käytä ni se menee takas pienimmäks resoluutioks.
     
  19. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    Auttaako jos monitorin resoluutiota laskee pykälän alemmaksi?
     
  20. aatu777

    aatu777 Regular member

    Liittynyt:
    09.02.2005
    Viestejä:
    226
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    ei kyl auta, aina vaa nollaantuu tv reso.mikä ihme sitä risoo.
     
  21. grilli

    grilli Member

    Liittynyt:
    11.10.2002
    Viestejä:
    91
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    panitko kloonitilan asetuksiin myös teatteritilan päälle ja valitsit 16:9 asetuksen ?
     

Jaa tämä sivu