1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tv//Scart

Viestiketju Keskustelua antenniverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi matti35 31.10.2006.

 1. matti35

  matti35 Member

  Liittynyt:
  10.06.2013
  Viestejä:
  97
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Morjens..
  Laitetaan nyt tämmönenki tänne.
  Misäköhän vika. Kun yhdistin tv:n ja boxin scart kaapelilla.(ollu noin jo pari kolme viikkoa).Ennen on toiminut silleen että,Kun tv on jollain analogisella kanavalla.Ja kun käynnistän boxin.Niin tv osaa automaattisesti siirtyä AV kanavalle.Mutta ei enää.Olen kokeillu kahdella eri johdolla.mutta sama tulos.Ei mee enää automaattisesti AV kanavalle.Siis automaattisesti ei vaihda ko kanavalle.
  Tekee nyt silleen.Että kun aukaisee tv:n jollekkin analogiselle kanavalle.Ja laittaa sitten boxiin virran.Niin ensin tv muka menee AV kanavalle.mutta sitte heti vaihtaa taas analogiselle.

  osaiskohan joku viisas valaista asiaa.

  NIIN BOXI ON Topfield TF5100PVR
   
 2.  
 3. LaLLi80

  LaLLi80 Senior member

  Liittynyt:
  23.11.2003
  Viestejä:
  5,009
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  116
  Toimiiko jos otat Antennikaapelin irti TV:stä? Mihin Analogisia tarvii kun on parempi Digitaalinen. Itsellä kävi kutakuinkin samanlailla kun vaihdoin DVD laitteen uudempaan. Jostain syystä vanhalla DVD soittimella TV vaihtoi AV kanavalle, mutta uudella ei. Ongelma korjaantui heittämällä vanhalla VHS videolaitteella vesilintua(metsästyskauden aikana). VHS oli tosiaan tossa SCART ketjun välissä.
   
 4. matti35

  matti35 Member

  Liittynyt:
  10.06.2013
  Viestejä:
  97
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Ensiksi kiitos vastauksesta..
  Joo täytyypä kokeilla tota hommaa.Mutta nyt se taas välillä toimii niinku pitääkin.Siis osaa avata AV kanavan kun avaan boxin.Ihme homma kyllä.Välillä ei toimi ja välillä sitte toimii.
  Niin ja siksi pidän vielä noita antennijohtoja.Kun mulla on keittiön telkkari haaroitettuna olohuoneen telkkarista.
   
 5. LaLLi80

  LaLLi80 Senior member

  Liittynyt:
  23.11.2003
  Viestejä:
  5,009
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  116
  Yksi mikä tuli mieleen on noi SCART johdot. Ainakin itsellä on pari kertaa ääni kadonnut tai muuten kenkkuillut kun TV:n takana oleva SCART liitin ei ole ollutkaan kunnolla pohjassa. Ongelman aiheuttaja oli pyörivä TV-alusta ja jäykkä SCART johto. No nyt on TV:n kummatkin SCART johdot niputettu TV:n antennijohdolla...antennijohto toimii vedonpoistajana hyvin :)
   

Jaa tämä sivu