1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Torrenttien turvallisuudesta

Viestiketju Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista -osiossa. Ketjun avasi hartyewh 02.12.2012.

 1. hartyewh

  hartyewh Member

  Liittynyt:
  15.08.2005
  Viestejä:
  81
  Kiitokset:
  2
  Pisteet:
  16
  Osaisiko joku lyhyesti opastamaan kuinka voisi mahdollisimman turvallisesti latailla torrentteja? Kaikista yleisistä asetuksista, VPN-yhteyksiin ja PeerBlock/ja muut IP:n "blokkaus"-softat. Tietenkin nopeudella, jossa on jotakin järkeä, eli ei mitään Tor:in kautta juttuja. Entä onko jollakin käsitys erilaisen materiaalin turvallisuudesta? Jos latailee jotain tyyliin Azerbaijanilaisia saippuasarjoja, joita ei ole ikinä ollut/tulee olemaan saatavilla kuluttajille verrattuna johonkin upouusiin suomalaisiin musiikki julkaisuihin.

  Itse en harrasta muuten hankittavissa olevien materiaalien latausta, mutta kiinnostaisi jos tietää onko sillä kuin suurta merkitystä asian suhteen. Ei varmaan mikään suomalainen taho voi kinua korvauksia jostakin edellä mainitusta Azerbaijanilaisesta materiaalista - Oletan.
   
 2.  
 3. coocie98

  coocie98 Regular member

  Liittynyt:
  25.08.2007
  Viestejä:
  220
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Hommaan VPN-palvelu vaikka tuolta Ruotsin puolelta, disabloi IPv6 jos käytät PPTP-VPN-palvelua, lataa VPNetMon ja konffi se sammuttamaan VPN-yhteyden katketessa torrent-clinu. Peerblokit voit unohtaa tämän jälkeen suosiolla, sillä se blokkii yllättävän paljon hyviä seedbokseja.


  Tuohon harvinaisen materiaalin lataamiseen vastasit jo osittain itse, mutta toistetaan lyhyesti; Ehkä, mutta todennköisesti ei.
   

Jaa tämä sivu