1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Torrent ilman jakajia

Viestiketju Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista -osiossa. Ketjun avasi finsk 24.02.2012.

 1. finsk

  finsk Member

  Liittynyt:
  02.02.2009
  Viestejä:
  43
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  En tiedä onko tämä kysymys ihan sääntöjen nojalla sallittu.. en tässä mitään suorista linkeistä utele jne. mutta tahdon kysyä, että onko mitenkään mahdollista ladata torrenttia jolla ei ole jakajia tai lataajia, mutta on kuitenkin valmistuneita latauksia ollut menneisyydessä.

  Teoreettisesti nyt kysyn, että onko mahdollista edes saada jotain tiettyjä osia torrentista ladattua. Jotain pieniä tekstitiedostoja yms. Jos joku on sen joskus saanut ladattua niin eikö edes jotain rippeitä pitäisi olla johon pääsisi kiinni ?

  En muuten kysyisi, mutta tämä on niitä asioita mitä ei pelkällä rahalla saa...
   
 2.  
 3. Mr.Nsmb

  Mr.Nsmb Member

  Liittynyt:
  30.12.2011
  Viestejä:
  33
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Et voi saada mitään ilman jakajia (torrentteina). Jakajia on ollut silloin kun joku muu on sen aikaisemmin ladannut. Kokeile painaa uTorrentissa/bitTorrentissa "pakoita aloitus" nappia.
   
 4. Pwz

  Pwz Regular member

  Liittynyt:
  07.09.2011
  Viestejä:
  217
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Jos torrentti ei ole kovin vanha, niin voit jättää sen 24/7 päälle, ja toivoa, että joku sitä vielä jakaisi. Yleensä noilla on yksittäisiä jakajia, joilta jotain pieniä paloja voi saada ladattua, miksei tietysti koko sisältöäkin. Kannattaa myös etsiä vastaavia torrentteja, tuskin on ainoa kappale laatuaan.
   

Jaa tämä sivu