1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Topfield ei kelaa tai keskeytä tallenteen toistoa

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi mikemagic 09.10.2006.

 1. mikemagic

  mikemagic Member

  Liittynyt:
  31.07.2006
  Viestejä:
  15
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Moi,
  havaitsin eilen ensimmäistä kertaa seuraavanlaisen probleeman. Olin tallentanut joskus aiemmin kesällä salatulta kanavalta elokuvan, jota ajattelin ruveta katselemaan (olin purkanut salauksen jo aiemmin kopiointimenetelmällä ).
  Valitsin tallenteen ja käynnistin toiston, mikä tapahtuikin moitteitta. Ohjelman alussa oli mainontaa joten ajattelin kelata niiden yli. Yllätyksekseni huomasin, että kelaus ei toiminutkaan. Samaten "pikahyppy" painikekaan ei toiminut. Eikä myöskään suostunut keskeyttämään toistoa. Itse asiassa mikään muu toiminto ei toiminut kuin virran katkaisu kaukosäätimestä.

  Tämä ongelma ei ole aiemmin ilmennyt eikä se ilmene kaikissa tallentamissani ohjelmissa. Ainoastaan tässä yhdessä. Tallenne kyllä toistuu moitteita (tekstitys tosin puuttuu), mutta toiston käynnistämisen jälkeen mitään muuta ei voi tehdä kuin katkaista virran. Lienee jonkinlainen vika tuossa tallenteessa mikä sotkee Toppyn? Onko muilla ollut vastaavia ongelmia/ratkaisua?

  Vika ilmenee sekä edellisellä (Apr) että uusimmalla (Sep25) firmwarellla. Niin ja kyseessä on Topfield 5100 Pvrc Masterpiece.
   
 2.  
 3. mikemagic

  mikemagic Member

  Liittynyt:
  31.07.2006
  Viestejä:
  15
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  No, tarkistin juuri ja ongelma ilmenee ainakin kaikissa viime elokuulta tehdyissä tallenteissa, kun niitä nyt yrittää katsella, myös salaamattomissa tallenteissa :(
   
 4. Tadeuz

  Tadeuz Member

  Liittynyt:
  26.09.2006
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ootko vaihtanut firmwarea koneeseen tossa välissä? Joitakin kommentteja on tullut siitä, että jos vaihtaa firmwarea uudempaan jotkut vanhalla tallennetut ei toimi sen jälkeen. Miksi ne ei toimi, hyvä kysymys???
   
 5. mikemagic

  mikemagic Member

  Liittynyt:
  31.07.2006
  Viestejä:
  15
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Joo, päivitin tosiaan firmwarea noihin aikoihin ja voisi tosiaan johtua siitä! Hyvä tietää seuraavaa päivitystä ajatellen. Varsin järkeenkäypä ehdotus, vaikkei efekti kyllä sinällään ole järkeenkäypä. Ilmeisesti tuossa sitten jotain muuttunut koodissa, kun ei suostu noita aiempia kelailemaan. Kiitos vinkistä!
   

Jaa tämä sivu