1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Topfield CRC-1410CT Combo Firmware päivitys tarve

Viestiketju Keskustelua antenniverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi Smyans 13.08.2018.

  1. Smyans

    Smyans Newbie

    Liittynyt:
    13.08.2018
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Minulla on Topfield CRC-1410CT Combo digiboksi ja olisin tarvinnut uuden firmware päivityksen siihen jotta saisin DNA Maksukanavat näkyviin. Mistä kyseisen päivityksen voisi ladata kun Topfieldin sivut eivät enää toimi kun Maahantuoja on uusi, kun Topfieldin entinen maahantuoja meni konkurssiin.

    Smyans
     
  2.  
  3. Tepsu9

    Tepsu9 Active member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    2,130
    Kiitokset:
    114
    Pisteet:
    93
    Tuolta löytyy joku päivitys mutta kannattaa lukea ensin se Lue Minut pdf. ennen lataamista/asentamista sopiiko se.
    https://www.hs-works.fi/yleinen/topfield-crc-1400-ja-maksukanavat/
    Ainahan voi kysellä nykyiseltä maahantuojalta asiaa.
    https://www.batpower.fi/index.php?module=ekauppa&type=45&supplier_code=131&pageid=3
     
    Viimeksi muokattu: 13.08.2018
  4. Smyans

    Smyans Newbie

    Liittynyt:
    13.08.2018
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitos neuvoista!

    Olen tsekannut asian ja mielestäni kyseinen digiboksin firmware ei sovi CRC-1410CT Combo malliin!

    Soitin maahantuojalle eikä sieltäkään olisi tulossa apua kuin vain sitä kautta että se paikka (PRISMA) mistä ostin kyseisen digiboksin toimittaa digiboksin heille!
     
  5. Smyans

    Smyans Newbie

    Liittynyt:
    13.08.2018
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Eikö Topfield:iin löydy ulkomailta firmwarea?
     
  6. Tepsu9

    Tepsu9 Active member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    2,130
    Kiitokset:
    114
    Pisteet:
    93
    Eipä näytä löytyvän.
     
  7. Smyans

    Smyans Newbie

    Liittynyt:
    13.08.2018
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Olisiko mahdollista että joku forumin jäsenistä voisi uploadata kyseisen firmwaren esim. Dropboxiin tms. josta voisin ladata sen itselleni?

    Smyans
     
  8. Smyans

    Smyans Newbie

    Liittynyt:
    13.08.2018
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Asia kunnossa. Kavin maahantuojan huollossa Ylojarvella ja siella laitettiin Top field boksiin uusi firmware!

    Smyans
     
  9. Tinttulain3n

    Tinttulain3n Member

    Liittynyt:
    03.09.2018
    Viestejä:
    30
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    8
    Moi!

    Itsellä sama ongelma. Ylöjärvelle on turhan pitkä matka ja postituskustannukset nousevat korkeammaksi kuin itse päivityshinta.

    Olisiko joku taitava osannut laittaa uusinta päivitystiedosta ko. aparaattiin dorpboxiin Smyansin ehdottamalla tavalla.

    On naurettavaa, etteivät jaa enää päivityksiä nettisivuilla! Rahastamisen makuista!

    Kiitos kaikille avuliaille!
     
  10. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,404
    Kiitokset:
    925
    Pisteet:
    123
    Jos postikuluista kiinni, niin asia ei ole kovin tärkeä sinulle.
    Oletko kysynyt ostaa heiltä tuota päivitystiedostoa, tulisi helposti sähköpostin liitteensä varmaan.
    Olitko yhteydessä tänne? https://digiman.fi/elektroniikkahuolto/#yhteys
     
  11. Tinttulain3n

    Tinttulain3n Member

    Liittynyt:
    03.09.2018
    Viestejä:
    30
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    8
    Kiitos tarantella nopeasta vastauksesta.

    Olen ollut huoltoon sekä maahantuojaan jo yhteydessä pariinkin otteeseen.
    He ovat yhdessä maahantuojan kanssa päättäneet pitää ohjelmistopäivitykset huollon työkaluna. Ohjelmapäivitys tehdään huollossa hinnaston mukaisesti.
     
  12. blackit

    blackit Newbie

    Liittynyt:
    12.10.2019
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Sama homma täälläkin, ostin uuden CRC-1410TC:n ja päivitin ohjelmistoversion väärän laitteen ohjelmistolla (oli kuitenkin sama järjestelmätunnus 62533). Ei toimi boksi enää. Miten on mahdollista, että boksi ottaa vastaan vääränlaisen päivityksen? Saakohan korjauksen takuuseen, kun ovat myyneet laitteen ilman uusinta ohjelmistoversiota? Kun ei tuohon malliin tunnu löytyvän mistään oikeaa ohjelmistoa, jonka voisi itse asentaa!
     
  13. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,404
    Kiitokset:
    925
    Pisteet:
    123
    Ei noissa myytävissä laitteissa aina ole viimeisintä päivitystä ohjelmissa, monista eri syistä johtuen. Menikö päivitys normaalisi loppuun asti?
    Oliko väärä jos oli sama järjestelmätunnus? Tuota takuuta pitää kyllä kysyä myyjältä.
     
    blackit kiitti tästä.
  14. Tepsu9

    Tepsu9 Active member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    2,130
    Kiitokset:
    114
    Pisteet:
    93
    Tuon mallin päivitystoimenpidettä kun en tunne niin en osaa sanoa miksi meni keturalleen. Itsellä on vielä käytössä
    TOPFIELD. TF 510 PVRc Smart TV:n kanssa ja siinä tehtiin päivitys erillisellä ohjelmalla ja oli myös mahdollista varmuuskopioida firmware ennen päivitystä jos päivitys meni keturalleen. Muistikuvani on että siihen ei edes saanut asennettua väärää versiota. Siihen oli selkeät ohjeet siihen aikaan mitä piti tehdä missäkin vaiheessa. Mutta se oli silloin "hyvään aikaan". Toivottavasti saat laitteesi kuntoon. Muuten, onko mahdollista koittaa uudelleen päivitystä, vai onko totaalisesti finaalissa kun kirjoitit ettei boksi toimi enää??
     
    blackit kiitti tästä.
  15. blackit

    blackit Newbie

    Liittynyt:
    12.10.2019
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Joo, noissa vanhoissa oli erilaiset lataukset, nythän ne ladataan usb-tikulle ja sillä asennetaan suoraan boksiin. Tuon epäonnistuneen firmwaren latauksen jälkeen yksi kanavahaku kesti n. neljä tuntia, eikä yhtään kanavaa löytynyt: kokeiltu pikahakua, automaattihakua ja manuaalista hakua.... Mistään ei tunnu löytyvän uutta eikä vanhempaa firmwarea ko. boksiin, alkuperäistä ei ilmeisesti voi palauttaa mistään.
     
  16. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,404
    Kiitokset:
    925
    Pisteet:
    123
    Mitä vaikuttaa tehdasasetusten palautus? Sen jälkeen kanavahaku uudelleen.
     
  17. blackit

    blackit Newbie

    Liittynyt:
    12.10.2019
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Tehdasasetusten palautus ei palauttanut aiempaa ohjelmistoversiota. Pitänee huomenna kysellä Prismasta saisiko heidän kauttaan maahantuojalta (Batpower.fi) oikean version.
     
  18. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,404
    Kiitokset:
    925
    Pisteet:
    123
    Ei tehdasasetusten palautus palauta edellistä ohjelmaversiota, mutta muuten tehdasasetukset, eli laitteen toimintakyvyn. Kokeilitko palautuksen jälkeen virittää kanavia?
     
  19. Tepsu9

    Tepsu9 Active member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    2,130
    Kiitokset:
    114
    Pisteet:
    93
    Törmäsin tuollaiseen vastaukseen muutaman kerran mutta ei mainittu kylläkään digiboksin nimeä:
    Oletko kokeillut tehdä digiboksille vielä flashbootia? Flashboot hakee uusimman päivityksen digiboksille pakotetusti. Flasbootin teko onnistuu seuraavasti:

    • Ota virtajohto irti laitteesta
    • Paina etupaneelin virtanappi pohjaan
    • Laita virtajohto takaisin laitteeseen samalla nappia pohjassa pitäen
    • Odota, kunnes vihreä valo alkaa vilkkumaan (n. 3 sekuntia) ja päästä napista irti
    • Digiboksi aloittaa päivitysten tarkistuksen
     
  20. blackit

    blackit Newbie

    Liittynyt:
    12.10.2019
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Prisma toimitti laitteen takuuhuoltoon, jossa asensivat ohjelmiston (TF-combo 1.06.02). Uudempaa ohjelmistoversiota ei heidän mukaansa tule!
     

Jaa tämä sivu