1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tämän alueen säännöt

Viestiketju Käyttäjien tekemät oppaat -osiossa. Ketjun avasi dRD 16.05.2003.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,812
  Kiitokset:
  173
  Pisteet:
  143
  1. Kaikkeen keskusteluun tälläkin alueella sovelletaan yleisiä AfterDawnin keskustelualueiden sääntöjä ja AfterDawn.com:n käyttöehtoja.

  2. Kaikki käyttäjien tänne lähettämät oppaat ovat AfterDawn.com:n käytettävissä sellaisenaan tai muokattuina mm. virallisissa opaskokoelmissamme, myös oppaiden poiston jälkeen keskustelualueelta. Käyttäjien tekijänoikeudet mainitaan käytettyjen oppaiden yhteydessä, mutta niiden käytöstä AfterDawnin kaupallisiin tarkoituksiin ei makseta korvausta alkuperäisen artikkelin tekijälle.

  3. Oppaiden tekijänoikeuksien tulee olla oppaan alueelle lähettäjän hallussa eikä esim. muiden tekemien oppaiden kopiointia alueelle sallita.

  4. Alue ei ole tarkoitettu siihen, että sinne lähetetään linkkejä muualta löytyviin oppaisiin.

  5. Päivitä opas käyttämällä "Muokkaa viestiä" -toimintoa. Älä lisää uusia viestejä viestiketjuun.

  6. Voit esittää kommentteja, kysymyksiä ja ehdotuksia oppaisiin kirjoittamalla uuden viestin kyseiseen viestiketjuun. Älä aloita uutta viestiketjua kysymykselle.

  7. Jos suinkin mahdollista, liitä oppaisiin kuvia käyttämällä img-tagia.

  Päivitys 9.8.2010:

  8. Opasalueen viestien "pitkäkestoisuudesta" johtuen suosittelemme välttämään tiettyjä ilmaisia kuvien hostauspalveluita, kuten aijaa.com:ia. Syy tähän on se, että osa ilmaisista kuvien hostauspalveluista poistaa kuvat palvelustaan aika ajoin, aiheuttaen "kuvattomia" oppaita, joista ei ole enää vastaavaa hyötyä käyttäjille.

  Suosittelemme käyttämään kuvien hostaukseen AfterDawnin "oma"-osion kuvien lisäystä, jossa kuvat tulevat säilymään ainakin niin kauan kuin AfterDawn on palveluna olemassa.
   
  Viimeksi muokattu: 09.08.2010
  OneMember kiitti tästä.
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu