1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sony DVP-S525D

Viestiketju DVD-soittimet -osiossa. Ketjun avasi soulless 20.08.2003.

 1. soulless

  soulless Member

  Liittynyt:
  20.08.2003
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Homma siis näyttää siltä, että kyseinen laiteella ei "kotipolttoisia" elokuvia ihan helposti katsella. Onkohan homma todellakin niin, että se todellakin toistaa vain harvoja cdr ja cdrw -levyjä ?
  Omassa käytössä ainakaan yksikään cdr ei ole toiminut ja ainoastaan iankaikkisen vanha hp:n cdrw on ainoa, jossa kuvassa on ollut myös värit.
  Eli onko keinoja saada esim. tietyillä levyillä kuvaa aikaiseksi vai pitääkö härveli huijata ensimmäiselle hyväuskoiselle vastaantulijalle ja itse painua testilevyjen kanssa kodinkonepuotiin ?
   
 2.  
 3. Ka39

  Ka39 Regular member

  Liittynyt:
  13.03.2003
  Viestejä:
  133
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Olet aivan oikeassa. Vanhat Sonyt eivät niele mitä tahansa.

  Soittimesi toistaa todennäköisesti vain RW-levyjä ja todella harvoja R-levyjä. Itse en ole saanut vanhalla Sonyllani yhtään R-levyä toimimaan.

  Jos teet SVCD:tä niin sen täytyy olla täysin normien mukainen, eikä se siltikään todennäköisesti toimi kunnolla. Ainoa tapa saattaa olla tehdä SVCD:lle VCD-headeri, asiasta joskus keskusteltiin täällä jonkun kanssa (hae viestejä).
  Speksien mukaan tehdyt VCD:t sensijaan pitäisi toimia kun poltat ne RW-levylle (TDK toimii itsellä).

  Kaikkein helpoin tapa on hakea rinnalle halppis jolla katsoo kotipoltot ja Sonyllä DVD:t, sillä DVD-toisto ko. laitteessa pesee halppikset.
   

Jaa tämä sivu