1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Samsung galaxy s2 tab ei yhdistä wlaniin

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi g0at 18.04.2014.

 1. g0at

  g0at Member

  Liittynyt:
  26.03.2008
  Viestejä:
  78
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Tervehdys arvoisat palstan lukijat, olen tässä nyt kuukauden tuskastellut uuden reitittimeni, yhteyteni sekä tabini kanssa.

  Ongelma on seuraavanlainen.

  Vanhassa wlanissani (en muista purkkia mutta mikäli on relevanttia voin sen tiedon teille kaivaa) tabi pääsi vailla mitään ongelmaa wlaniin ja netti toimi ongelmitta.

  Reilu kuukausi sitten muutin uuteen asuntoon ja hommasin uuden netin,kyseessä on kaapelikaista liittymä. Liittymän laatu vaati minua hankkimaan uuden reitittimen ja päädyin ostamaan myyjän suositteleman thompson tcw770-mallin.

  Internet toimii piuhalla tietokoneessani sekä wlan toimii minun sekä tyttöystäväni matkapuhelimissa (galaxy s4 active ja htc desire) mutta tuossa Samsung galaxy S2 tabissa se ei toimi.

  Kuin yritän liittyä Wlaniin, salasanan laitettuani laite alkaa yhdistämään ja hakee IP-osoitetta pitkään kunnes ilmoittaa "verkkoyhteys on katkaistu internet-yht. hitauden vuoksi"

  Signaalinvoimakkuus erittäin voimakas, linkin nopeus 65Mbps, turvallisuus WPA/WPA2 PSK


  Olisiko kellään vinkkejä mitä kautta lähteä ongelmaa ratkomaan?

  Suuret kiitokset avustanne.

  - goat
   
 2.  
 3. Datanen

  Datanen Guest

  Liittynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  Kokeile laittaa suojaus pois vähäksi aikaa.
   
 4. g0at

  g0at Member

  Liittynyt:
  26.03.2008
  Viestejä:
  78
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  valitettavati suojauksien poistaminen ei auttanut asiaan mutta muistin juuri yhden hyvin olennaisen asian että reititin on siltaavassa tilassa ja on pysyttävä siinä tilassa että modeemi voi hyödyntää koko yhteyden nopeuden.
   
 5. Leevi74

  Leevi74 Newbie

  Liittynyt:
  01.05.2014
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Hei, itselläni vastaavanlainen ongelma. Ostin lapsilleni 2kpl Samsung Galaxy Tab 3 tablettia, koska itselläni oli sellainen ja lapsethan sen heti omivat pelaamiseen. Aikaisemmin (kun oli yksi laite) ei ongelmia ollut. Nyt ongelmana on ettei yksikään tabletti yhdisty WLAN verkkoon. Ilmoittaa vain: "Haetaan IP-osoitetta..." ja kun se on aikansa hakenut tulee ilmoitus:"Verkkoyhteys on katkaistu Internet-yht. hitauden vuoksi" ja IP-osoitteen haku epäonnistui. Läppäri on nätisti WLAN verkossa sekä Nokian puhelimet. Eikä minkäänlaista tahmaamista ole. Onko ongelmaan ratkaisua? WLAN purkkina Elisan kotiboksi A2100N. Mikäli on olemassa parempia WLAN purkkeja, niin ehdotuksia otetaan vastaan. Lisäksi olohuoneessa on TPLinkin valmistama pistorasiaan asennetava WLAN signaalin vahvistin. Lapset kiittävät ja isi saa mielenrauhan mikäli ongelmaan löytyy ratkaisu.
   
 6. Leevi74

  Leevi74 Newbie

  Liittynyt:
  01.05.2014
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Ilmeisesti omaan ongelmaani löytyy vastaus boksin asetuksista. Elisa kotiboksin käytössä on ilmeisesti oletusasetuksin vain 4 vapaata IP-osoitetta. Eli ilmeisesti täytyisi jotain tehdä asetuksille. Mutta jonkun pitäisi kertoa mitä asetuksia pitäisi boksiin laittaa että saan sen toimimaan. Toivonkin että joku osaisi antaa ohjeet.
   
 7. vps358

  vps358 Active member

  Liittynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  4,137
  Kiitokset:
  162
  Pisteet:
  93
  Ostaa oikea reititin ja jättää moiset Lissun siltaavat purkit sinne Lissulle, toki sitä siltaavuutta saattaa joskus tarvita (iptv tai pelit), muuten reitittävä purkki ei moisista välitä.

  Eli, jos Lissun purkkia ei saa reitittäväksi tai kotona on joku ehdottomasti siltaavuutta vaativa värkki, niin Lissun purkkiin langalla esim. tuommoinen kiiinni tai sen (Lissun purkin tilalle) uusi purkki, esimerkkiä ei ole antaa, kun yhteystyyppiäsi en tiedä...
  Ja purkki sitten reitittävään tilaan....
  Muut siltaavuutta (max 3 kpl) kaipaavat sitten siihen Lissun purkkiin kiinni...

  T: Vesku
   
  Viimeksi muokattu: 01.05.2014
 8. Leevi74

  Leevi74 Newbie

  Liittynyt:
  01.05.2014
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Epäilisin, että Lissun purkin saa reitittäväksi, mutta en vain osaa. Pääseehän sinne asetuksiin koneella kiinni, mutta kun ei ole tietämystä näistä asioista niin ei viitsi ruveta arpomaan asetuksia.
  Toki voi ehdottaa parempaakin purkkia. Yhteystyyppinä ADSL laajakaista. En tiedä mitkä laitteet vaativat siltaavuutta, mutta voi toki ehdottaa hyvää kotiverkkoratkaisua. Kaapeli ulkoa tulee tuulikaappiin, jossa toi elisan boksikin on ja sielä on ristikytkentäkaappi, josta saan kytkettyä kupariliitynnän joka huoneeseen.
   

Jaa tämä sivu