1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

ps2 ja backup

Viestiketju PS2 -osiossa. Ketjun avasi mika 10.10.2003.

  1. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    innostuin hankkii koneeseen ton messiah-piirin. Kun koitin dvd+rw, cd-r ja cd-rw levyillä -> "disc read error"??

    Neroa käytin ja "cd-rom udf/iso" muotoa, rastit "finalize cd" ja "disc at once" -> ei pyöri. En tehny mitään imagee, vaan peli copy-paste toiminnolla kovolle ja poltto Nerolla.

    ..siis miten tää homma pitäs Nerolla hoitaa?
     
  2.  
  3. naapuri

    naapuri Guest

    Tohon DVD+r ja CD-RW ongelmaan veikkaisin, että pleikkarisi ei yksinkertaisesti ymmärrä +/CD-RW levyjen päälle (vain uusimmat versiot, RW ei välttämättä ollenkaan). CD-R kopiot ovat onnistuneet itsellä ainakin ihan velholla :) Eli valinnut vain imagen ja polttanut 4-8x nopeudella. Kokeiles tehdä pelistä image millä tahansa ohjelmalla ja sitte polttaa. Joskus oma PS2 heittää "insert ps2 boot disc", mutta käyttää virrat pois päältä, niin homma toimii.

    Tietysti voi olla, että piiri ei ole asennettu kunnolla tai se ei toimi. Jos asennutit piirin hevnetissä, heiltä saa ilmaisen korjauksen, jos piiri on vioittunut tai ei toimi.
     
  4. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    okei, testataan eka Nerolla imagen teko...tota, nopeutena käytin 16X, tiputetaan vähän
     
  5. naapuri

    naapuri Guest

    Juuh se on tuo PS2:en DVD-asema aika hanurista.. Yritin syöttää sille kerran 48x kopiota --> piti melkoista mekkalaa :)
     
  6. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    no niin, cd levyä se latas alkukuvaan asti, sit loppu :(
    Tuossa piirissähän on 3 "asentoa", joita vaihtelin, mutta dvd levy ei pyörinyt -> "disc read error", mitä ihmettä??
    Levyinä testattu Datawrite classic "yellow" dvd-r ja Sony dvd+rw -> "disc read error"...siis p**se!
     
  7. naapuri

    naapuri Guest

    Toimiiko alkuperäiset pelit piirin asennuksen jälkeen? Jos ei, niin kone rikki. Jos toimii alkuperäiset, muttei kopiot --> todennäköisesti piirissä häikkää. Jos vain mahdollista niin kokeileppas kopioituja ps1 pelejä. Asensitko piirin itse vai asennutitko jossain?
     
  8. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    alkuperäset toimii. asennutin sen liikkeessä, en itse.
    cd-r levyltä se lähti lataamaan alkukuvaan asti, siihen jäi. tosin polttonopeus oli 16x. täytyy täs harkkojen jälkeen tehdä parit testit taas
     
  9. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    1) okei...PS1 pelit toimii cd-levyltä (tein nerolla imagen)
    Mitähän kiekkoja kannattas käyttää PS2:ssa?
    Datasafe "yellow"(dvd-soitin toistaa leffat hienosti), mutta PS2 -> ei toimi. Eli täytyskö jotain laatukiekkoja koittaa? vai onko vika tossa PS2:sen laserissa?

    2) kun PS2 pelistä, joka mahtuu cd-r levylle tekee imagen Nerolla..pitääkö valita tuo "cd-rom UDF/ISO" vai mikä kohta on oikea?
     
    Viimeksi muokattu: 11.10.2003
  10. naapuri

    naapuri Guest

    1) Epäilin tossa, että sun piiri ois rikki/huonosti asennettu, mutta eiköhän tuo lienee johdu noista dvd-kiekoista. Kokeilitko noita "yellow" leffoja vai pelejä pleikkarissa? Jos pelejä, niin kokeiles leffoja. Jos ei toimi --> levyt ei kelpaa --> kauppaan ja läjä erilaisia levyjä mukaan.

    2)CD-ROM (ISO)
     
  11. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    okei, kiitti neuvoista naapuri :)

    eli oon koittanu sekä leffoja että paria peliä...muutama leffa lähti pyörii, kun pari kertaa paineli resettiä. Luulenpa että ei noi "halpalevyt" kelpaa. Täytyypä kokeilla Verbatimia, eikös ne ole laatukiekkoja?
     
  12. Määttätä

    Määttätä Regular member

    Liittynyt:
    08.07.2003
    Viestejä:
    128
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Jotkuthan on virittäneet sitä lukiaa jonkinverran ja sen jälkeen on toiminu paremmin.
    Mullakin ollu häikkää joidenki pelien kans.
    Joku muistaakseni kehui Verbatimiä.
     
  13. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    katotaa ny, vein koneen takas tarkasteltavaks, parin päivän pääst ollaa viisaampia..
     
  14. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    okei, päivitetääs tätäkin...kone saatu takas, ei kuulemma mitään voitu tehdä (vai eikö edes viittitty koittaa) no kumminkin, cd-r pyörii hienosti, dvd-rw / cd-rw ei toimi edes kirveellä uhaten.
    hyviäkin uutisia löytyy: hain pari Verbatimin kiekkoa + ja - formaattia ja kas, nehän lähti hienosti rullaamaan 8)...eli Verbatim menee tilaukseen, näköjään laatu rules


    meinas unohtuu: tein aidosta imagen DvdDecrypterillä (.iso) ja poltin Nerolla

    ..jos tästä muille olis jotain apua
     
    Viimeksi muokattu: 23.10.2003
  15. naapuri

    naapuri Guest

    No nythän kaiken pitäisi olla kunnossa. RW-levyjen tiedetään olevan ongelma pleikkarille. Oma konekaan ei niitä suostu pyörittämään. Jees eli happy burning :)
     
  16. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    naapuri: kiitos! :)
    ..tosin ois ollu hienoa säilyttää peleistä imaget kovolla ja polttaa -rw:lle se mitä haluu pelata, sit tyhjentää levy ja toinen image tilalle. Nyt kerääntyy kämppä täyteen cd- / dvd-levyjä
     

Jaa tämä sivu