Poltetut DVD:t eivät toimi. samsung sv dvd440

Viestiketju DVD-soittimet -osiossa. Ketjun avasi Datleaf 10.08.2007.

1. Datleaf

Datleaf Member

Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Eli kyseinen DVD/VHS yhdistelmä toimii moitettomasti, mutta ei toista poltettuja DVD levyjä. Olen kokeillut kaikilla formaateilla(kuten. avi,mpeg:t, wma, ogm) ja myös kuvia JPG. Poltetut CD:t kyllä taas toimii moitettomasti. Olen laittanut DVD:n aluekoodittomaksi. Kaverillani on sama soitin ja hän ei ole laittanut sitä aluekoodittomaksi ja hänellä toimii kaikki poltetut DVD:T. Olen yrittänyt laittaa takaisin normaaliin aluekoodiin eli 2, mutta sekään ei auttanut asiaan. VOisiko siis joku kokeneempi antaa vinkkiä?

2.  
  3. cpenter83

cpenter83 Regular member

Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Siis oletko tallentanut levyt DVD-VIDEO muodossa vai datalevynä jossa on esim. avi-tiedostoja?

4. Datleaf

Datleaf Member

Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    hmm... Sekä että. Olen Winavilla convertoinut DVD filuiksi(VOB,IFO, BUP) ei toimi. Tulee aina lukemaan "This Disc Cannot be played, please Check The Disk" olen myös laittanut pelkästään kuva tiedoston joka oli muodossa JPG. Kaverini vehkeessä toimi, mutta omassa ei. poltetut Cd-rw tomivat loistavasti. Ongelma koskee vain DVD:tä Ja kun teen Data levyn, niin sama ongelma ilmenee siinäkin.

Viimeksi muokattu: 10.08.2007
  5. cpenter83

cpenter83 Regular member

Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Kumpia levyjä olet käyttänyt DVD-R(W) vai DVD+R(W)?

6. Datleaf

Datleaf Member

Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Sekä, että. Sain kerran DVD-rw:llä näkymään, mutta kun kokeilin DVD+rw:llä niin ei toiminut, ja kun kokeilin uudelleen DVD-RW:tä, niin sekin lakkasi toiminnasta? Voiko syynä olla se, että tein siitä aluekoodittoman?

Jaa tämä sivu