1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pinnacle Studio HD 15 Ultimate - surkeaa teräväpiirtoa?

Viestiketju Digivideo-ongelmat ja -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Dicfays 22.11.2011.

 1. Dicfays

  Dicfays Member

  Liittynyt:
  28.07.2009
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Mikäköhän mahtaa olla kun yritän renderoida videota millä tahansa pinnaclen antamalla teräväpiirtoformaatilla, on laatu aina raakamateriaaliin verraten todella mössöistä?

  Raakamateriaali on todella terävää full hd MOV-tiedostoa (25fps), mutta vaikka kuinka yrittäisi renderointivaiheessa asettaa arvot mahdollisimman hyviksi, on lopputuloksena lähes SD-tason mössöä. Olen kokeillut MPEG2:na, AVHDC:na h.264-pakattuna, MPEG4:nä, MOVina, aina parhaalla resoluutiolla ja oikealla FPS:llä. Kaikki mahdolliset variaatiot output-formaateista, mutta koskaan laatu ei ole yhtä terävää kuin raaka.

  Missä voisi olla vika? Onko Pinnacle oikeasti vain niin susipaska ostos?
   
 2.  
 3. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  Uudessa versiossa on jotain mätää noiden koodekkien kanssa ja lopputulos näyttää kuralta. Pitäisi käyttää vanhaa v14 -versiota.

  Todennäköisesti parhaan laadun saat sillä v15, kun asennat koneelle xvid -koodekin, käynnistät pinnaclen, valitset tallennuslistalta AVI, sitten ruksi kohtaan "Luetteloi kaikki koodekit" ja sieltä xvid (ja sen asetukset kuntoon). Ääni tallentuu toki varmaankin PCM-muodossa, mutta sen voi demuxata, koodata vaikka MP3-muotoon ja muxata takaisin videoon esim. VirtualDub tai vastaavalla ohjelmalla.
   

Jaa tämä sivu