1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelitietokone 600€

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Topinymous 23.02.2014.

  1. Topinymous

    Topinymous Newbie

    Liittynyt:
    05.11.2013
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Eli olisin hankkimassa pelitietokonetta jonka budjettina 600€

    Budjetti: 600€
    Tarvitsetko kasauksen?: En, kasaan itse
    Sisältyykö käyttöjärjestelmä budjettiin?: Ei sisälly
    Käyttötarkoitus: Pelaaminen (minecraft-bf3)
    Aiotko kellottaa?: En
    Mitä on jo valmiina?: Ei ole mitään valmiina.
    Optinen asema(DVD/Bluray/ei tarvi): DVD Asema
    Koneen koko(ATX/mATX/mITX): ATX midi kotelo
    Muuta huomioitavaa:
    -Ledit ei olisi haittaa, enkä halua hirveän äänekästä
    -1TB kovo
    -Kaupaksi Jimms, systemastore tai joku muu Suomalainen kauppa.
    -Wifi vastaanotin olisi erittäin tarpeellinen.

    Kiitos jo valmiiksi kaikille jotka auttoi!
     
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Systemastore

    [​IMG]
     
  4. Topinymous

    Topinymous Newbie

    Liittynyt:
    05.11.2013
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Pyörittääkös tämä setti sitten bf3 ja millä grafiikoilla?
     
  5. Jazbu

    Jazbu Regular member

    Liittynyt:
    15.01.2014
    Viestejä:
    195
    Kiitokset:
    26
    Pisteet:
    38
    Pyörittää, luultavasti kohtuu lähellä täysiä ellei jopa täysillä.
    Tohon hintaan et oo parempaa settiä saamassa, ellet sitten saksasta tilaa.
     
  6. Topinymous

    Topinymous Newbie

    Liittynyt:
    05.11.2013
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Pitääkö muuten ostaa jotain jäähdytys tahnaa vai meneekö ihan ilman?
    Jos pitää/kannattaa jäähdytys tahna ostaa niin mikä?
     
  7. Jazbu

    Jazbu Regular member

    Liittynyt:
    15.01.2014
    Viestejä:
    195
    Kiitokset:
    26
    Pisteet:
    38
    Tahna on aina oltava, joissain jäähyissä tahna tulee mukana toisissa taas ei.
    Kannattaa tutkia onko tuossa sinun jäähyssä se mukana, jos ei ole osta vaikka tätä.
    http://www.jimms.fi/tuote/OR-MX2-AC-01
     
  8. Topinymous

    Topinymous Newbie

    Liittynyt:
    05.11.2013
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kaikki komponentit olen ostamassa Systemastoresta niin mitäs sieltä? Onko jotain tahnaa jota suosittelette?
     
  9. Uppmas

    Uppmas Active member

    Liittynyt:
    03.02.2013
    Viestejä:
    2,482
    Kiitokset:
    81
    Pisteet:
    58
    Jäähyn mukana tulee tahnaa, joskin Zalmanin tahnat ovat huonommasta päästä.
     
  10. Topinymous

    Topinymous Newbie

    Liittynyt:
    05.11.2013
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    No kannattaisiko minun ostaa jotain toista tahnaa sitten erikseen?
     
  11. Jazbu

    Jazbu Regular member

    Liittynyt:
    15.01.2014
    Viestejä:
    195
    Kiitokset:
    26
    Pisteet:
    38
    Luultavasti pärjäät tolla Zalmanin omalla, tuskin ne mitään paskaa kehtaa lähettää asiakkaileen.
     
    Viimeksi muokattu: 15.03.2014
  12. Uppmas

    Uppmas Active member

    Liittynyt:
    03.02.2013
    Viestejä:
    2,482
    Kiitokset:
    81
    Pisteet:
    58
    Ennemmin ostat suoralta kädeltä paremman jäähyn, hyvät tahnat kun maksavat kohtuu paljon (eikä se etu kata hintaa useimmissa keisseissä), eikä niitä ainakaan systemastoresta saa.

    Päivittäinhän sitä kaikenlaiset ''laatu''brändit kehtaavat lähettää paskaa asiakkailleen ja nauravat matkalla pankkiin.
     
    Viimeksi muokattu: 15.03.2014
  13. Jazbu

    Jazbu Regular member

    Liittynyt:
    15.01.2014
    Viestejä:
    195
    Kiitokset:
    26
    Pisteet:
    38
    no juu voihan se asia noinkin olla.

    Mutta jos nyt jäähyn menet vaihtamaan tämä on ainakin ihan käypä peli
    http://www.systemastore.fi/product_info.php?cPath=1_13_169&products_id=94492
    Ja tahna on valmiina jäähyssä joten sitäkään ei itse tarvitse ruveta levittelemään, suosittelen.
     
    Viimeksi muokattu: 15.03.2014
  14. Uppmas

    Uppmas Active member

    Liittynyt:
    03.02.2013
    Viestejä:
    2,482
    Kiitokset:
    81
    Pisteet:
    58
  15. Topinymous

    Topinymous Newbie

    Liittynyt:
    05.11.2013
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  16. Jazbu

    Jazbu Regular member

    Liittynyt:
    15.01.2014
    Viestejä:
    195
    Kiitokset:
    26
    Pisteet:
    38
  17. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,498
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    193
    Taas jälleen Uppmas vetää omia viisauksiaan ilman että edes vilkaisee:
    http://www.systemastore.fi/product_info.php?cPath=1_13_169&products_id=50920

    Samanlailla tuolta löytyy Noctuan tahnat. Kuitenkin, Zalmanin omalla tahnalla kelpaa mennä ihan hyvin peruskäytössä.
     
  18. Topinymous

    Topinymous Newbie

    Liittynyt:
    05.11.2013
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    No minkäs jäähyn otan sitten ton tahnan rinnalle?
     
  19. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,498
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    193
    Mun mielestä voit ottaa sen Zalmanin jäähyn, mutta jos haluat "parempaa" niin nappaat ehdotetun Articin. Siinä Articin kohdalla, voinee olla kuitenkin se vaara ettet saa sitä osoittamaan kotelon takaosaa, vaan se vääntää puhallussuunnan kattoon. Jos muistan oikein, niin Intelin kohdalla joissain kannoissa sitä kelkkaa pysty kääntämään, mutta AM3+ kohdalla asettuu vain pystyyn. Articin mukana tulee oma tahnansa, en muista tuliiko MX-2 vai MX-3. Ihan peruspätevää sekin.

    Sit on kalliimmat vaihtoehdot, esim. Mugen 4

    E:
    Ellet tilaa jimssistä ja asenna itse:
    http://www.jimms.fi/tuote/0P105255
     
    Viimeksi muokattu: 16.03.2014
  20. Uppmas

    Uppmas Active member

    Liittynyt:
    03.02.2013
    Viestejä:
    2,482
    Kiitokset:
    81
    Pisteet:
    58
    Viimeksi muokattu: 16.03.2014
  21. Topinymous

    Topinymous Newbie

    Liittynyt:
    05.11.2013
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Yllätys, yllätys! Unhodin jotain, ja se mitä unohdin oli tällä kertaa dvd asema... Eli onko jotai halpaa toimivaa dvd asemaa systemastoresta joka menisi tohon pakettiin? Asentaisin dvd asemalla windows ja ehkä parit pelit.
     

Jaa tämä sivu