1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelikonetta ihan max 650

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Noustex 28.04.2014.

  1. Noustex

    Noustex Newbie

    Liittynyt:
    28.04.2014
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Budjetti: 650e
    Tarvitsetko kasauksen?: kyllä jos budjettiin, mutta myös itse käy
    Sisältyykö käyttöjärjestelmä budjettiin?: tulee kaverilta mikäli mahdollista. en tiedä vielä miten käyttiksen siirtäminen tai ottaminen käy
    Käyttötarkoitus: pelailu ja videoiden katselu (BF4 yms.)
    Aiotko kellottaa?: En
    Mitä on jo valmiina?: hiiri ja näppäimistö sekä näyttö
    Optinen asema(DVD/Bluray/ei tarvi): DVD
    Koneen koko(ATX/mATX/mITX): ei niin väliä
    Muuta huomioitavaa

    - ssd mukaan jos mahtuu
    - toimitus suomesta. En oikeen luota ulkomaitten kauppoihin
    - joku vois linkata jonku, miel. suomalainen, sivusto jossa koneen asennus kerrotaan kun koottu
     
  2.  
  3. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,482
    Kiitokset:
    571
    Pisteet:
    173
    Mahdoton yhtälö. BF4 pelikoneet maksaa siinä 800e ja siitä ylöspäin, jos halutaan keskitasoa korkeempaa grafiikkaa sulavasti.

    Kenties FM2+ setti on mahdollinen, ja säästät kunnon näytönohjaimeen samalla rahaa. Onko tälläinen mahdollista ? Huonommat grafiikat alkuun, mutta voit säästää yhtä osaa varten ja sitäkautta saada jatkossa paremman setin ? Vai onnistuuko budjetin korotus heti/pian ?
     
  4. Noustex

    Noustex Newbie

    Liittynyt:
    28.04.2014
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    jees kaveri vaan oli kattellu vissii dome sivuilta recommed komponenttei bäfälle ja 600 olis saanu sillaset keposesti. mutta juu jos 800 menee niin aika nihkeeks menee. täytyy kattella yo juhlie jälkee
     
  5. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,482
    Kiitokset:
    571
    Pisteet:
    173
    Ilman SSD:tä, surkealla emolla ja pommipowerilla voi saadakkin. Pistäs ne osat joita kaveris hehkutti.
     
  6. Fin_BoomHeadshot

    Fin_BoomHeadshot Regular member

    Liittynyt:
    26.01.2013
    Viestejä:
    608
    Kiitokset:
    22
    Pisteet:
    28
    Kauppa systemastore.

    [​IMG]

    Winukan ostat siltä kaveriltas tai kyselet murosta. Ei tuohon mitään ssd:tä saa järkevästi. Tietokoneen kasaus vidoita youtubessa vaikka kuinka paljon eikä se vaikeaa ole.
     
  7. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
  8. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,482
    Kiitokset:
    571
    Pisteet:
    173
    Poweri vaihtoon, AXP roskaa.
    Näyttis vois olla 660:n parempi malli, budjetti tulee vastaan.
     
  9. Noustex

    Noustex Newbie

    Liittynyt:
    28.04.2014
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    elikkä näitä kaveri ehotti
    www.verkkokauppa.com/fi/product/30708/dmmsj/Asus-GTX660-DC2OCPH-2GD5-NVIDIA-GeForce-GTX660-2048-MB-nayto

    ark.intel.com/products/33924/Intel-Core2-Quad-Processor-Q9550-12M-Cache-2_83-GHz-1333-MHz-FSB
     
  10. Fin_BoomHeadshot

    Fin_BoomHeadshot Regular member

    Liittynyt:
    26.01.2013
    Viestejä:
    608
    Kiitokset:
    22
    Pisteet:
    28
    Sori AXP meni vahingossa... ja onko noilla muisteilla 10e arvoista eroa?
     
  11. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,482
    Kiitokset:
    571
    Pisteet:
    173
    Prossu tukee 1866Mhz muisteja, sekä ovat 1.5V (varsinainen hyöty jos sirtyy inteliin, tai myy).

    Et oo tosissas.
    9550 on vanha neliydin, näyttis jotenkuten ok. Missäs loput ?
     
  12. Noustex

    Noustex Newbie

    Liittynyt:
    28.04.2014
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1

    Siis noita vaan ja sit sanos et muut osat saa kyl siihen 600 just ja just mahutettuu :D
     
  13. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Core 2 Quad, selkee. Ei kantsi kaverilta kysyy enää mitään. Ellei tarkottanu käytettyy.

    Näyttiksen saa Jimmsiltä halvemmalla.
     
  14. Noustex

    Noustex Newbie

    Liittynyt:
    28.04.2014
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Pistäkää nyt sitte sellanen kokoonpano ei niin hinnasta väliä, mutta ei mikään överi yli tonni. Sais just pyörittää bf4. Ei tarvii pyörittää noit vaativimpii pelei täys grafiikoil, iahn normit riittää
     
  15. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,482
    Kiitokset:
    571
    Pisteet:
    173
    Ihan normit on BF4:ssä perseestä, suomeks sanottuna.

    Tossa on halvin setti, jota voin BF4 koneeks suositella:

    [​IMG]

    Kaikki muu parannus on plussaa, ensimmäisenä laadukkaampaa SSD:tä, sit prossun tilalle 8320

    http://www.systemastore.fi/product_info.php?cPath=1_15_186&products_id=97385
    http://www.systemastore.fi/product_info.php?products_id=67433

    Ellei panosta suoraan pelitehoon:
    http://www.systemastore.fi/product_info.php?cPath=1_22_541&products_id=108610
     
    Viimeksi muokattu: 28.04.2014
  16. Fin_BoomHeadshot

    Fin_BoomHeadshot Regular member

    Liittynyt:
    26.01.2013
    Viestejä:
    608
    Kiitokset:
    22
    Pisteet:
    28
    Jonkun kympin säästää jos ottaa sen gtx660. Itse olen kyseisellä näyttiksellä bf4 pelaillut ilman ongelmia mutta ei tietenkään millään ultra asetuksilla.
     
  17. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,482
    Kiitokset:
    571
    Pisteet:
    173
    Kaveri pelaa 270X:llä, melkeen mulle pelattavasti Ultralla. Itse hän taas pelaa ultralla.

    E:
    Tosin sen prossu on FX-8320

    Muista vielä että tämä:
    http://www.systemastore.fi/product_info.php?cPath=1_22_540&products_id=85511

    Ei ole täysin sama kuin tämä:
    http://www.systemastore.fi/product_info.php?cPath=1_22_540&products_id=79460
     
    Viimeksi muokattu: 28.04.2014
  18. Noustex

    Noustex Newbie

    Liittynyt:
    28.04.2014
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    kuinka kauan noilla pärjää, että voi pelata tuleviakin pelejä?
     
  19. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,482
    Kiitokset:
    571
    Pisteet:
    173
    Paha sanoa, kun ei ole kristallipalloa. Jotkut pelit on tehty hyvin, toiset taas ei. Oliko nyt DayZ vai mikä josta oli puhetta ettei tahdo pyöriä kunnolla oikeen millään koneella. Sit taas joku BF3 (huom, kolmonen) pyörii huomattavasti paremmin.

    Jos et tartte ihan joka asetusta tappiin, niin kyllä pari vuotta vois mennä ihan ongelmitta.
     
    Viimeksi muokattu: 28.04.2014
  20. Noustex

    Noustex Newbie

    Liittynyt:
    28.04.2014
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    kiitos vastauksista
     

Jaa tämä sivu