1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelikone 600€

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi perusjorma 08.02.2014.

  1. perusjorma

    perusjorma Member

    Liittynyt:
    27.03.2012
    Viestejä:
    85
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Budjetti: 500-600 euroa
    Tarvitsetko kasauksen?: Kyllä
    Sisältyykö käyttöjärjestelmä budjettiin?: kyllä
    Käyttötarkoitus: Pelaamiseen ja peruskäyttöön.
    Aiotko kellottaa?: En
    Mitä on jo valmiina?: Näyttö
    Optinen asema(DVD/Bluray/ei tarvi): Tarvitsen DVD
    Koneen koko(ATX/mATX/mITX): mATX,mutta ei ole niin väliä
    Muuta huomioitavaa: Pelaan enim. fps kuten cs jne. olisi hyvä jos toimis raskaammatkin pelit.Ja olisi hyvä jos olisi Suomesta tilattu.Ja olisiko APU prossu tuohon paras vai erikseen näyttis?Onko tätä "parempaa"?[​IMG] +hiiri ja näppäimistö.
     
    Viimeksi muokattu: 08.02.2014
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
  4. Eevertti_poika

    Eevertti_poika Member

    Liittynyt:
    03.10.2012
    Viestejä:
    33
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Toimiiko tää myös kevyeeseen video editointiin?
     
  5. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Toimii.
     
  6. Eevertti_poika

    Eevertti_poika Member

    Liittynyt:
    03.10.2012
    Viestejä:
    33
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Mahtavaa. Kiitos.
     
  7. Eevertti_poika

    Eevertti_poika Member

    Liittynyt:
    03.10.2012
    Viestejä:
    33
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Paljonkos rahaa tähän tarvii lisätä että voisi saada sen kunnon näyttiksen? Jos siis ei tiputa ssdtä pois.
     
  8. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,496
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    173
    Idea tossa on se, että näyttis on prossussa. Voit säästää rauhassa rahaa, ja kun löytyy se 200e niin ostat erillisen näyttiksen rinnalle.

    E:
    Kesällä/syksyllä nimittäin tulee uusia näytönohjaimia. Niiden tulo voi vaikuttaa myös muiden näyttisten hinnan laskuun. Silloin vois oikeesti olla parempi hetki ostaa näyttis.
     
    Viimeksi muokattu: 20.03.2014
  9. Eevertti_poika

    Eevertti_poika Member

    Liittynyt:
    03.10.2012
    Viestejä:
    33
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kiitos huikean nopeasta vastauksesta. Tuleeko paljon muitakin osia kesällä/syksyllä joten kannattaako kone ostaa nyt, vai sitten myöhemmin?
     
  10. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,496
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    173
    Noh, kokoajan tulee jotain uutta. Syksyllä voidaan huomata, että alkuvuodesta tulee uusia prossuja sekä emolevyjä. Sit taas odotellaan. Jossain vaiheessa johonkin junaan on vaan pakko hypätä, sun kohdallas menisin just niinku ehdotin. Eli nyt kone, ja päivittää sitä syksyllä.

    Vai onko liian palava kiire saada kone raskaampaan pelikuntoon nyt heti ?
     
  11. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Tossa hintaluokassa ei tapahdu mitään merkittävää vuoden loppuun mennessä. Hinnat voi laskee, ehkä.
     
  12. Eevertti_poika

    Eevertti_poika Member

    Liittynyt:
    03.10.2012
    Viestejä:
    33
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Eu ole palava kiire, editoisin kuvia, videoita ja pelaisin jotain DayZ tyylisiä pelejä. Pyöriikö noi hyvin tällä setillä?
     
  13. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,350
    Kiitokset:
    424
    Pisteet:
    143
    DayZ tuolla?

    Ei, ei tule kyllä pyörimään, itsellä 1055T phenom II+ radeon 6990, ja fps on yleisesti 20-30, pahimmillaan 10-60fps
    ja pelaan kaikki mahdolliset asetukset loweilla...
     
  14. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,496
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    173
    Totaaa...?
    Pakko kusta kyllä jokin tossavaiheessa.
     
  15. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,350
    Kiitokset:
    424
    Pisteet:
    143
    unohtamatta että prossu kellotettu 3.85Ghz

    DayZ tykkää intelin prossuista, kun se on tuuhealla arma II:sen moottorilla tehty...
     
  16. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,284
    Kiitokset:
    670
    Pisteet:
    123
    Offtopiccina eihän toi ArmA 2 toimi millään koneella kait hyvin. Esim sigun koneella saa kyllä diashowta aikaiseksi jos haluaa :p
     
  17. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Just noin. DayZ on buginen p****. Saman tyyliset, paremmin tehdyt pelit pyörii.
     
  18. Eevertti_poika

    Eevertti_poika Member

    Liittynyt:
    03.10.2012
    Viestejä:
    33
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
  19. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
  20. Eevertti_poika

    Eevertti_poika Member

    Liittynyt:
    03.10.2012
    Viestejä:
    33
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Onko tuossa muuten sellaset liitännät että voi kytkeä tv näyttöön oikeilla piuhoilla hyvin laadun takaamiseksi?
     
  21. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,496
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    173
    Riippuu telkkarista. Jos siinä on HDMI liitin, niin helposti voi.
     

Jaa tämä sivu