1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma: Kun vaihtaa kuvan PC:ltä toisaalle, palatessa tulee no signal

Viestiketju TV-out -ongelmat ja -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Erska88 11.10.2013.

 1. Erska88

  Erska88 Member

  Liittynyt:
  23.08.2013
  Viestejä:
  11
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Otsikko kertoo kaiken, eli jos vahvarista vaihtaa videon esim pleikkarille tai jollekin muulle laitteelle tai sammuttaa videotykin joka toimii monitorina, palatessa tykki ei enää löydä signaalia ja kone pitää käynnistää uudelleen ennenkuin kuvasignaali löytyy.

  Kyseessä on Win 8.1 käyttis (kaikki virransäästö yms. asetukset säädetty siten, ettei minkään pitäisi sammua koskaan), ainakaan mielestäni. Videotykki on kiinni viritinvahvistimessa, jossa on kaikki muutkin mööpelit ja koneessa HDMI -kaapelilla näytönohjaimessa.

  Ongelma alkoi, kun ostin Geforce GTX 680 -näytönohjaimen.
  GTX 460:lla ei ollut vastaavaa ongelmaa. Kaiken pitäisi olla samallailla kuin ennen vaihtoa pl. ((käynnistysnappien, ledien yms. pienten koteloliittimien [se ärsyttävä nippu pieniä yhen piikin piuhoja] liittäminen emolevyyn laiskuuttani.))

  Veikkaan että kone vaihtaa kuvasingnaalin lähettämisen jollekin toiselle portille kun HDMI -signaali häipyy, mutta jos pikaisesti vaihtaa takaisin, tulee kuvakin vielä. Ei vaan puhettakaan että esim. sammuttaisi tykin, kävisi nortilla ja laittaisi takaisin päälle.

  Varmaan ihan iisi fix -juttu mutta olisi tosi bueno, jos joku tietäisi/kertoisi mitä tehä.

  Kiitos paljon ja rattosia viikonloppuja! :)
   
 2.  
 3. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,574
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  78
  Kannattaa ehkä tarkista HDMI-asetukset näytönohjaimesta. Siellä voi olla joku asetus unohtunut, joka tuohon vaikuttaa. Voi olla että näytönohjain sammuttaa HDMIn kun signaalia ei kulje. Myös ajurien uudelleenasennusta kannattaa kokeilla, jos et sitä kortin vaihtamisen yhteydessä tehnyt. Joskus ajurit menevät solmuun kun laitekanta vaihtuu ja yleensä tästä seuraa jos jonkinlaista ongelmaa.
   
  Viimeksi muokattu: 12.10.2013

Jaa tämä sivu