1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ntsc / pal ongelmia

Viestiketju PS2 -osiossa. Ketjun avasi respa 26.10.2003.

 1. respa

  respa Member

  Liittynyt:
  26.10.2003
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hommasin juuri gameloaderin ps2.seeni ja se ei käyttädy omasta mielesstäni niin kuin pitäisi.Se toistaa ps1.sen ntsc pelejä ongelmitta jopa ilman rgb kaapelia, mutta ps2.sen kopsatut ntsc pelit näkyy suttusena ja mustavalkoisena, kokeiltiin kaverin koneessa samaa peliä, toimi ongelmitta. Onko kellään mitää tietoa? Onnex he(l)vnetillä on takuu.
   
 2.  
 3. naapuri

  naapuri Guest

  Eräät telkkarit ja lähes järkeään kaikki uudet TV:t pystyvät näyttämään NTSC -värikarttaa ilman RGB-piuhaa. Ilman NTSC-tukea NTSC-pelit näkyvät mustavalkoisena ja suttuisena. Itellä näkyivät jopa eräät PAL-pelit mustavalkoisena (??) ilman RGB-kaapelia.

  Jos RGB-kaapeli kulkee videoiden kautta -> kokeile liittää suoraan TV:hen. Jos TV:ssäsi on 2 scart-liitäntää -> kokeile vaihtaa piuha toiseen niistä (auttoi mulla).

  Jos kuva ei ala vieläkään näkymään oikein, mutta kaverillasi näkyy mainiosti on vika todennäköisesti TV:ssäsi. Kokeile saada näkymään toisessa telkkarissa, esim. kaverin TV:ssä omalla koneella. Jos kuva näkyy toisessa TV:ssä, ei sinun telkkarin scart-liitin tue RGB-sisäänmenoa -> kaapeli on hyödytön. Tällöin mahdollisuutena on ostaa PAL-muunnin tms joita saa vaikkapa hevnetistä.
   
 4. respa

  respa Member

  Liittynyt:
  26.10.2003
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Selkes jo, viallinen rgb-skartti.
   

Jaa tämä sivu