1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Nec ND-1300A pissii pahasti!

Viestiketju DVD-R -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi shuffler 01.10.2003.

  1. shuffler

    shuffler Guest

    Jaahas.

    Mikähän mahtaa olla hätänä tuolla asemalla kun ei onnistu DVD-R levyjen poltto sitten millään. Nero 5.5 / 6.0 jymähtää totaalisesti kun yrittää polttaa DVD-R levyjä, mutta polttaa kiltisti DVD+R/RW levyt. Oon yrittäny TDK DVD-R levyillä ja Applen DVD-R levyillä mutta ei lähe polttamaan vaan jumiutuu heti kun on siirtäny tiedostot cacheen.

    VIAn Hyperion 4in1 ajuripäivitykset ei auta asiaan ja oon myös instannu winXP:nkin jo uudestaan. Toivottavasti jollain ois jotain apua tähän hätään...

    -Shuffler
     
  2.  
  3. -JHS-

    -JHS- Member

    Liittynyt:
    08.01.2003
    Viestejä:
    99
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
  4. tulppu

    tulppu Member

    Liittynyt:
    24.03.2002
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tota toimiiks toi firmware sit kans ettei hajota asemaa??
    Ei viitteis toista hajottaa.....
     
  5. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    Viimeksi muokattu: 03.10.2003
  6. tulppu

    tulppu Member

    Liittynyt:
    24.03.2002
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Joo täytyy uskaltaa kokeilla uudestaan....:/
    Onks siin jotain ihmeellistä tai tärkeetä mitä pitää muistaa tai tehdä? Nois ohjeis ei oikeestaa oo mitää kummallist mut silti meni flashaus vituiks viimeks :'(
     
  7. tulppu

    tulppu Member

    Liittynyt:
    24.03.2002
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Nii ja sit viel et kumpi on parempi vaihtoehto?
    DOS vai windowsissa flashata?
    Voiks tol samal tiedostol tehä sen kummassa vaan?
     
  8. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    ehdottomasti DOS-tilassa!
     
  9. tulppu

    tulppu Member

    Liittynyt:
    24.03.2002
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Aha eli onnistuuks se tolla firmware päivityksellä minkä linkin olet kirjottanut tossa aikaisemmin?
    Ajattelin ku siel ei lue mitään dosissa päivittämisestä?
    Vai pitääkö jostain ottaa toinen dosiin tarkoitettu ohjelma.... am i stupid :(


     
  10. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    tuossa linkki Necin sivulle: http://www.necd.de/softwareoverview2.php?id=557,

    sitten aika perusteellisen kaavan mukaan, ole hyvä:

    >Windows XP
    doubleclick on working-place or windows-explorer icon, choose 3 1/2-Disk (A:), then rightclick
    and choose "format", mark last square "create MS-DOS Startdisk", then click "start".

    -remove formated disk and label it as boot-disk

    -insert second disk and extract* all files from "Firmware_ND-1300_106_DOS.ZIP" to it.
    remove it and label it as f.e.Update1.06.

    -insert bootdisk and reboot PC for DOS mode, if PC doesnt boot into DOS or dont recognize
    disk, check your bootsettings in PC BIOS (also refer to your mainboard manual)

    -remove bootdisk and insert Update1.06 disk and type "FWLD_106", press "enter" key to
    start update. It will appear following sequence:

    Transferring...
    Flashing...

    completed.
    Transferring...
    Flashing...

    Completed.

    1) pistä tyhjä levyke asemaan a: (korppu), tuplaklikkaa sitä a: aseman kuvaketta -> valitse format (alusta) -> rasti kohtaan "create MS-DOS Startdisk" (tee käynnistyslevyke) -> Start (aloita)

    2) kopioi kaikki tiedostot "Firmware_ND-1300_107_DOS.ZIP" toiselle tyhjälle levylle (korppu)

    3) pistä se "käynnistyslevyke" koneeseen (se, jonka teit ensin) -> käynnistä kone uudelleen (restart)

    4) kun se on valmis (vilkkuu a:/), poista levy ja pistä koneeseen se toinen levy -> kirjota DIR -> paina enter

    5) käynnistä se .exe tiedosto ("FWLD_107.exe", muistaakseni ton niminen, ei siellä ole kuin yksi .exe tiedosto) -> enter

    nyt pitäs lukee:

    Transferring...
    Flashing...

    completed.
    Transferring...
    Flashing...

    Completed.

    poista levy, käynnistä kone uusiks (Ctrl+Alt+Del) ja firmware on vaihtunut
     
  11. tulppu

    tulppu Member

    Liittynyt:
    24.03.2002
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Nii mut toi 1.07 on windows installer?
    Mistä löydän DOS installerin?? Tuolta sivuilta ei ainakaan?
    Eihän toi käy molempiin?
     
  12. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    ahaa..sit on homma muuttunu, viimeks varoteltiin käyttämästä windows-installeria
    ..ootappa hetki, lataan ton 1.07 ja katon itte
     
  13. tulppu

    tulppu Member

    Liittynyt:
    24.03.2002
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Joo tarvii varmaan laittaa toi 1.06 firmware...siin on ainakin DOS installer...
    Meinaa ku viimeks yritin päivittää firmwaree ni tein sen just windowsissa ja paskaks meni :'(
     
  14. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    no flässäsin aseman just tol 1.07.
    tein tyhjän kansion ja purin vaan sen paketin sinne -> tuplaklikkauksella tiedosto käyntiin (tätä ennen sammutin palomuurin ja virusohjelman ja katkaisin nettiyhteyden)
    ..onnistu hyvin, Nero tunnisti aseman firmwareksi 1.07, koitin yhdel .avi tiedoston polttaa datana levylle ja katoin WMP:llä, hyvin toimii ja tunnistaa levyt

    ..siin on pieni viive, kun ohjelma on lähes lopussa, ikäänkuin "jämähtäs", mut odota hetki.

    eli ihan Windowsissa tein, vaan ohjelma pyörimään ja se siitä.
     
  15. tulppu

    tulppu Member

    Liittynyt:
    24.03.2002
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    ok no kokeillaan......thanks
     
  16. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    ilmottel kuis kävi?
    ...tietty riskihän tuohon aina sisältyy.
     
  17. tulppu

    tulppu Member

    Liittynyt:
    24.03.2002
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Joo...en uskaltanu viel....ajattelin huomenna koittaa.....perskele jos menee toinen asema paskaks..sit tulee poru.....:'(
    Mun tuuril siin käy just nii.

    Mut ei siin sit mittää sit ostan Plextorin kirjottavan jossei toi onnistu...
     
  18. toukkaman

    toukkaman Guest

    http://herrie.rpc1.org/

    Flashasin tuon 1.07 b3:n windows installerilla. Hyvin on toiminut ja alue koodivalintakin pysyy koko ajan 5 kerrassa.
     
  19. tulppu

    tulppu Member

    Liittynyt:
    24.03.2002
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Joo nii siin kävi vaan et vituiks meni taas:mad:
    Ihan lopussa tuli flashing error ja sihen sit jämähti.....PRRRKLE!!!

    Ei siin sit mitää muut ku uuden aseman ostoon......ttu
     
  20. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    mitäh?
    siis et kai tolla herrien firmwarella sitä tehnyt? itse en luota kuin tuolta Necin sivulta saatuun..
    siis mikähän ton on voinut aiheuttaa? kuten kirjoitin, just eilen itte flässäsin tolla windows-installerilla ja hyvin meni.

    ..eikös tuo takuun piikkiin mene, kun ihan valmistajan sivulta ladatulta ohjelmalla tuon tekee??
     
  21. tulppu

    tulppu Member

    Liittynyt:
    24.03.2002
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Joo tein sen ihan tolla necin omalla ohjelmalla...en ymmärrä miksei toiminu?

    Eiks sitä pysty ite millään enää flashaamaan uudestaan?
     

Jaa tämä sivu