1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Modeja ets 2

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi Taavi5 27.12.2017.

  1. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    563
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    28
    Eli hyviä modeja euro trukki simulator 2 jos ehdotat pitää olla kokemusta monin käytöstä, älkää ehdottakaa pro modeja se on jo mulla.
     
  2.  
  3. lyyri

    lyyri Senior member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    1,805
    Kiitokset:
    557
    Pisteet:
    123
  4. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    563
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    28
    Luuri olettaen että sulla on ets 2 niin viikko käydä tsiigaa onko sulla sama ongelma kun mulla. Mun ongelma on se, että kun painan pausea niin peli jäätyy.

    Edit: ei luuri vaan lyyri
     
  5. lyyri

    lyyri Senior member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    1,805
    Kiitokset:
    557
    Pisteet:
    123
    Ihan normaalisti toimii, ei jäätyile
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  6. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    563
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    28
    Lyyri jos kerran sulla on ets 2 ja siinä promootio niin voitko testaa mennä sinne suomen yläpuolella olevalle saarella jonkun tehtävän kautta? Siten painat pausea kun oot ottanut tehtävän ja peli kaatuu ei hätää poista vaan vika autotallennus ja lataa toisiksi vika. Itsellä se saari lagaa, onko moi epäsopiva?

    Edit :p
    Promods ei mikään promootio, täs uudes puhelimessa on autocorrect.
     
  7. lyyri

    lyyri Senior member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    1,805
    Kiitokset:
    557
    Pisteet:
    123
    Olen reissussa tällä hetkellä, eikä mulla ole tässä läppärillä ets:ssää tai promodia asennettuna, mutta laitoin juuri lataukseen. Huomen illalla testailen toimiiko :)
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  8. lyyri

    lyyri Senior member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    1,805
    Kiitokset:
    557
    Pisteet:
    123
    Juu sama homma, aina kaatuu peli kun painaa pausea kun on tehtävä tuonne saarelle. Mutta ilman pausen painamista sain keikan ajettua ihan normaalisti. Taitaa olla ensimmäinen kerta kun tulee bugi vastaan promodissa, kuitenkin jostain vuoden 2014 versiosta lähtien käyttänyt.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  9. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    563
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    28
    Lyyri tiedätkö miten noita 4 vaunun tehtäviä tulee vai tarviiko jonkun muodin, että saa tuollaisia jätti kuormia.
     
  10. lyyri

    lyyri Senior member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    1,805
    Kiitokset:
    557
    Pisteet:
    123
    tulee tuossa dlc:ssä : http://store.steampowered.com/app/558245/Euro_Truck_Simulator_2__Special_Transport/

    Näyttää tällä hetkellä steamissa olevan suurin osa dlc:istä aika hyvässä alessa. Tuo on sen verran uusi että ei tällä kertaa alennuksessa, harmi oisin itsekin saattanut hankkia :( Mutta suosittelen harkitsemaan noita muitakin dlc:itä jos ei sulta valmiiksi mitään löydy.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  11. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    563
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    28
    Oon ostanu kaikki dlc, 3viikkoa sit kuinka vanha toi on, mul on tommosii kuormia, mut ei neljän vaunun eli kyydissä on 4 vaunua. Näin youtu.be statukseesi sellasen.
     
  12. lyyri

    lyyri Senior member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    1,805
    Kiitokset:
    557
    Pisteet:
    123
    Juu no sittenhän sulla on tuokin dlc tuo on tullut 13.joulukuuta. Toki eihän noita spessukeikkoja joka kylästä löydy, sielt pikakeikoista selaamallahan näet kaikki sillä hetkellä olevat ajo keikat, koita sieltä katsella. Omille taidoille kyllä kaks kärryä on ihan tarpeeksi kun jossain keskustassa autoa joutuu pyörittään, niin meinaa välillä napata ties mihinkä taaempi kärri kiinni :D
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  13. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    563
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    28
    Lyyri jos on modeja ja yhdistää Word of truksiin niin mitä tapahtuu häviikö tallit ja rekat jotka on "modivaltioissa" jääkö rahat. Toinen kysymys mikä on tuo, kuvaa ei saa laitettu no yritän selittää.
    Se on merkki niinkuin nukkumapaikka bensaasema jne se on semmonen ja se näyttää ihan kuin rekkkakaupanmerkiltä mutta siinä on joku puskutraktori/sukellusvene en tiiä.

    Edit: muutkin saa vastaa tähän ei pelkästään lyyri.
     
  14. lyyri

    lyyri Senior member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    1,805
    Kiitokset:
    557
    Pisteet:
    123
    Tallit niissä valtioissa missä peliä ei ole häviää luonnollisesti kun modin ottaa pois, tai saattaa näkyä siellä joku sijainti unknown tallipaikat 0/0. Rekathan säilyy jos ne siirtää selaaiseen kaupungiin mikä pelissä oikeasti on. Rahat säilyy kyllä.

    Joskus olen tainnut tuon merkin nähdä, muttei kyllä tulee mieleen mikä siinä kohtaa on.
     
  15. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    563
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    28
    Jäi epäselväksi jos meen onlinee pelaa niin voiko sieltä lähteä ja silloin talli tulee takas ja jos rekat on talleissa mitä ei oo onlinee aikana katoaako ne
     
  16. lyyri

    lyyri Senior member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    1,805
    Kiitokset:
    557
    Pisteet:
    123
    Ei tule takasin, jos menee onlineen se poistaa siitä tallennuksesta ne tallit ja kuljetut tiet kartan ulkopuolella, niitä ei enää takaisin saa. Sama homma jos lataat tallennuksen niin että modit ei oo päällä. Kannattaa tehdä erikseen online profiili. Toki ei siellä onlinessa mitään erikoista kyllä ole.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  17. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    563
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    28
    Ok, no lähinnä kiinnostaa onlinessa se että siellä sattuu ja tapahtuu, olisiko jotain modeja että normaalissakin pelissä sattuu ja tapahtuu enemmän?
     
  18. lyyri

    lyyri Senior member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    1,805
    Kiitokset:
    557
    Pisteet:
    123
    En oo pahemmin käyttänyt muita modeja kuin rusmap, promods ja tuo aikaisemmin linkkaamani winter mod. Jos romurallia haluaa ajaa niin suosittelisin ennemmin esim. gtaV onlineä.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  19. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    563
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    28
    Kuuluko toi rusmap tohon Promods in, kun oon Venäjälläkin ajellut vai meinaako se edes sitä.
     
  20. lyyri

    lyyri Senior member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    1,805
    Kiitokset:
    557
    Pisteet:
    123
    Rusmap on eri kuin promods, promodissahan on vain pari kaupunkia venäjällä. Toki jos lisää ajettavaa kaipailet niin onhan myös American truck simulator.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  21. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    563
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    28
    No toimiiko Promods ja se koko rusmap yhteen ja miten saan sen, Amerikan turkkia en vielä Hanki, koska ei oo alennuksessa.
     

Jaa tämä sivu