1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Miten saan toimimaan?

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi JJohan 13.05.2019.

  1. JJohan

    JJohan Regular member

    Liittynyt:
    17.09.2017
    Viestejä:
    116
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  2.  
  3. JJohan

    JJohan Regular member

    Liittynyt:
    17.09.2017
    Viestejä:
    116
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Vai tarviiko tuohon jonkun digiboksin?
     
  4. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,005
    Kiitokset:
    832
    Pisteet:
    123
    MTV3 ei maksa ja suomen pelit näytetään siellä.
    Niin, minkä piuhan ostit ja onko kuva aikaisemmin näkynyt?
     
  5. JJohan

    JJohan Regular member

    Liittynyt:
    17.09.2017
    Viestejä:
    116
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  6. JJohan

    JJohan Regular member

    Liittynyt:
    17.09.2017
    Viestejä:
    116
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ja en ole ennen kokeillut ku ei oo ole ollut tarvetta
     
  7. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,005
    Kiitokset:
    832
    Pisteet:
    123
    Lypsetään vähän lisää tietoa, näkyykö mikään kanava?
     
  8. JJohan

    JJohan Regular member

    Liittynyt:
    17.09.2017
    Viestejä:
    116
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Näkyy.
     
  9. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,005
    Kiitokset:
    832
    Pisteet:
    123
    Pitää varmaan hankkia vähän laadukkaampi antennijohto.
    Edit: ja mahdollisesti tehdä uusi kanavahaku.
     
    JJohan kiitti tästä.
  10. JJohan

    JJohan Regular member

    Liittynyt:
    17.09.2017
    Viestejä:
    116
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Okei kiitos.
     
  11. JJohan

    JJohan Regular member

    Liittynyt:
    17.09.2017
    Viestejä:
    116
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Pitäskö tuohon ostaa joku ci moduuli ku ei toimi mtv mutta moni muu toimii
     
  12. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,005
    Kiitokset:
    832
    Pisteet:
    123
    Kuten jo sanoin, MTV ja suomen lätkämatsit ovat vapaasti katsottavissa, ei siis maksullisia. CI+ moduuli ei sitä tilannetta muuta, eikä auta.

    Edit Voisit antaa aina noita tietoja, niin helpottaisi, mm. kokeilitko paremmalla antennijohdolla.
     
    Viimeksi muokattu: 13.05.2019
  13. JJohan

    JJohan Regular member

    Liittynyt:
    17.09.2017
    Viestejä:
    116
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kanavalla 46 oli joku MTV tarvi CI moduulin mutta kanavaa 1,2,3,4,5 ei näy ollenkaan ja ei ole toista piuhaa mutta luulisin että tuo toimii. Ja yritin ainakin tehdä jonku kanavavirityksen mutta ei näy nuo kanavat. :confused:
     
    Viimeksi muokattu: 13.05.2019
  14. JJohan

    JJohan Regular member

    Liittynyt:
    17.09.2017
    Viestejä:
    116
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tää on joku digitan antenni vissii vaikuttaako se?
     
  15. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,005
    Kiitokset:
    832
    Pisteet:
    123
    Suomen MTV on kanavalla 3 tavallinen ja HD on kanavalla 23. Tuo HD tarvitsee maksukortin, mutta se on sama lähetys kuin kanavalla 3.
    Nyt varmaan sekoitat kanavan 46 Music Televisioon, se ei ole suomen MTV, ei lätkä tule sieltä.

    Kerro lisää tuosta Digitan antennista, onko antenni katolla vai joku sisäantenni?

    edit: eli peruskanavat ei näy, mitkä näkyy?
    edit: tuo sinun antennijohtosi on mitä on.
     
    Viimeksi muokattu: 13.05.2019
  16. JJohan

    JJohan Regular member

    Liittynyt:
    17.09.2017
    Viestejä:
    116
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Antenni on katolla ja kanavat jotka näkyy on 6,7,8,9,10,11,12,14,16,17,18,19,20,24,26,,38,39,44,46,53,54,58,80,85,94,99,100,126
     
  17. JJohan

    JJohan Regular member

    Liittynyt:
    17.09.2017
    Viestejä:
    116
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Jotkin UHF/DVB-T kanavat ei toimi. En kyllä tiedä mitä toikaan meinaa. :D ( ainakin siltä vaikuttaisi)
     
  18. JJohan

    JJohan Regular member

    Liittynyt:
    17.09.2017
    Viestejä:
    116
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Nyt alkoi toimimaan kanavat mutta... Kuva on välillä normaali mutta monesti vilkkuu tai repeilee mite nyt sitä kutsuukaa :D
     
  19. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,005
    Kiitokset:
    832
    Pisteet:
    123
    Eka asia olisi kertoa, mitä teit?
     
  20. JJohan

    JJohan Regular member

    Liittynyt:
    17.09.2017
    Viestejä:
    116
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tein sen kanavavirityksen uudelleen mutta eripäivänä
     
  21. 99eki

    99eki Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2012
    Viestejä:
    295
    Kiitokset:
    48
    Pisteet:
    38
    Millainen antenni, onko mastovahvistinta (oletan, että kyseessä on omakotitalo)?
     

Jaa tämä sivu