1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

MIten käsiksi Zyxeliin

Viestiketju Aloittelijoiden P2P-ongelmat -osiossa. Ketjun avasi pellee 21.03.2006.

  1. pellee

    pellee Member

    Liittynyt:
    21.03.2006
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Eli pitäissi päästä adsl boksin (Zyxel prestige 660h-61) asetuksiin mutta kun menee selaimeen ja laittaa ip:n (192.168.1.1) niin ei aukea sitä kirjautumis ikkunaa. Eli mitä tehtävissä?
     
  2.  
  3. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,215
    Kiitokset:
    51
    Pisteet:
    128
    Käynnistä -> Suorita -> cmd -> ipconfig/all

    Minkä ip-osoitteen saat tuosta?

    Miksi asetuksiin pitää päästä?
     
  4. pellee

    pellee Member

    Liittynyt:
    21.03.2006
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    ihan orginaali ip osoitteeksi tuli 192.168.1.100 Asetuksiin sen takia että sais boksin sisäisen palomuurin pois päältä.
     
  5. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,215
    Kiitokset:
    51
    Pisteet:
    128
    Oletko määrittänyt ip:n käsin vai tuleeko se automaattisesti? Oletko kokeillut sammuttaa tai antaa softapalomuuriin luvan? Millä selaimella olet kokeillut, Internet Explorerilla?

    Edit. mikä tuli muuten oletusyhdyskäytäväksi tuolla ipconfig/all komennolla?
     
    Viimeksi muokattu: 21.03.2006
  6. pellee

    pellee Member

    Liittynyt:
    21.03.2006
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tulee ihan automaattisesti. Olen kokeillut Mozillalla ja Explorerilla.

    Oletusyhdykäytäväksi tuli 192.168.1.1
     
    Viimeksi muokattu: 21.03.2006
  7. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,215
    Kiitokset:
    51
    Pisteet:
    128
    Entä ohjelmapalomuuri ja se oletusyhdyskäytävä?
     
  8. pellee

    pellee Member

    Liittynyt:
    21.03.2006
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    hmm ehkä olen vähän newbie mutta voisitko tarkentaa?
     
  9. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,215
    Kiitokset:
    51
    Pisteet:
    128
    Eli sinullahan on siellä todennäköisesti myös jokin palomuuriohjelma, kuten Norton, F-Security, Zone Alarm tms tms, niin oletko kokeillut sammuttaa sitä ja ottaa yhteyttä modeemiin?

    Pitäisi kyllä onnistua ihan näpyttelemällä tuo 192.168.1.1 vaikka IE:n osoiteriville -> enter
     
  10. pellee

    pellee Member

    Liittynyt:
    21.03.2006
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ei se kyllä halua aukasta sitä ikkunaa vaikka ottaa F-securen pois käytöstä ja windowsin omakin palomuuri on tietysti pois päältä
     
  11. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,215
    Kiitokset:
    51
    Pisteet:
    128
    Onko boksi oma vai vuokrattu? Jos mahdollista, niin resetoi se. Näin saat tehdasasetukset sinne ja pääset ihan varmasti sisälle.
     
  12. pellee

    pellee Member

    Liittynyt:
    21.03.2006
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Oma boksi on juu. Pitäs kokeilla tätä hommaa mutta ei nyt juuri. Aattelin kyl tuota mahdollisuutta joskus.
     
    Viimeksi muokattu: 21.03.2006
  13. S-EK

    S-EK Member

    Liittynyt:
    17.08.2005
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Täällä on sama ongelma!!! Pitäis saada portit auki, että sais eMulen toimii paremmin.

    Please, auttakaa joku! Kun laittaa sen http://192.168.1.1 osoitteen, niin tulee vaan "sivua ei voi näyttää", mitä tehdä?
     
  14. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,215
    Kiitokset:
    51
    Pisteet:
    128
    @S-EK

    Minkäslaisen ip-osoitteen saat tuolla ipconfig/all komennolla?
     
  15. S-EK

    S-EK Member

    Liittynyt:
    17.08.2005
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    IP-osoite 192.168.1.100. Tätäkö tarkoitit?
     
  16. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,215
    Kiitokset:
    51
    Pisteet:
    128
    Yep, kävitko nuo edellä mainitut ohjeet jo läpi?
     
  17. S-EK

    S-EK Member

    Liittynyt:
    17.08.2005
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kokeiltu on, ja on kokeiltu joskus aiemminkin samaa. Sillon pääsin kyllä siihen Zyxelin aloitussivulle...
     
  18. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,215
    Kiitokset:
    51
    Pisteet:
    128
    Resetointi auttaa ainakin.
     
  19. S-EK

    S-EK Member

    Liittynyt:
    17.08.2005
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    blondi kysyy nyt tyhmän kysymyksen mutta kuinka se resetoidaan? Ja voiko resetoinnin jälkeen tulla jotain probleemia?
     
  20. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,215
    Kiitokset:
    51
    Pisteet:
    128
    Resetointi tapahtuu modeemin takana olevasta nappulasta (kynällä painetaan siitä pienestä reiästä).

    Resetointi nollaa modeemin tehdasasetuksille, joten liittymästä täysin riippuen joko yhteys katoaa tai sitten ei katoa.

    Eli asetukset pitäisi laittaa sitten uusiksi jos ei netti toimi.
     
  21. S-EK

    S-EK Member

    Liittynyt:
    17.08.2005
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    resetoin, ei hävinny netti mutta ei kyllä pääse käsiksi zyxeliinkään... eli ei vaikutuksia...

    Voiko tämä ongelma olla palveluntarjoajasta kiinni?
     

Jaa tämä sivu