1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Medion 4400 PVR

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi tuamo69 31.07.2006.

 1. tuamo69

  tuamo69 Member

  Liittynyt:
  11.02.2006
  Viestejä:
  22
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Nonii eli voiskos joku laittaa oikeen yksityskohtasen ohjeen miten saa noi poksilla tallennetut tallenteet näkyymään ja poltettua vaikka DVD:lle tietokoneella. Onha tos noit ohjeit mut tälläin tavalliin tallaajaa ei oikee meinaa ymmärtää mitä pitäs tehä ja mitä ohjelmii käyttää. Kiitoksia
   
 2.  
 3. mikemagic

  mikemagic Member

  Liittynyt:
  31.07.2006
  Viestejä:
  15
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Aivan samaa itsekin tässä ajattelin. Sain jo siirrettyä tallenteen PC:lle, mutta ongelmana on nyt tekstitys. Siirsin siis USB Explorerilla sen tallenteen sellaisenaan PC:lle ja nyt yritän kuumeisesti saada siitä DVD:lle poltettavan muotoisen. Yritin purkaa tallennetta Project X:llä (uusin versio, käänsin sen juuri). Tallenne on parin minuutin pätkä Canal+ -kanavalta tallennettua ohjelmaa (koemielessä). Tekstitys on ilmeisesti mukana, koska sen sai tekstimuotoiseen tiedostoon selkokielisenä tallennettua (ja sisältö oli kohdallaan). Jos puran ProjectX:llä sen kolmeen tiedostoon (kuva, ääni ja tekstitys) ja kasaan ne IfoEditillä yhteen niin lopputulos on huono (kuva nykii ja pikselimössöä silloin tällöin, ääni ok, tekstitystä ei tule). Sen verran sain selville jo, että Canal+ tallenteissa pitää asettaa ProjectX:ään tekstitv:n sivunumero 699, jotta tekstit tulisivat mutta toistaiseksi ei siis kuitenkaan lopulliseen koosteeseen tule mitään?

  Siis jos joku viitsisi neuvoa oikeat asetukset ProjectX:ään millä saa tuosta Medion 4400C:n tallenteesta purettua kuvan, äänen ja tekstityksen ja miten ne saa sitten yhdistettyä esim. IfoEditillä valmiiksi DVD:lle poltettavaan muotoon. Kiitos jo etukäteen?
   
 4. mikemagic

  mikemagic Member

  Liittynyt:
  31.07.2006
  Viestejä:
  15
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  No, sain hirveän pulaamisen jälkeen kaikki näkyviin, mutta tekstitys jumahti paikalleen muutaman rivin jälkeen. Tulin siihen tulokseen että eipä maksa vaivaa äheltää iltojaan näiden parissa. Tämän seurauksena vein Medionin takaisin Giganttiin ja otin rahat takaisin. Sen jälkeen kävelin Mustaan Pörssiin ja ostin Topfield 5100 Pvrc Masterpiecen. Nyt hommat toimii hienosti. Maksoi pirusti, mutta jääpähän vapaa-aikaa muuhunkin kuin äheltämiseen ja ei toimivien leffojen tuottamiseen :) Suosittelen.
   
 5. tuamo69

  tuamo69 Member

  Liittynyt:
  11.02.2006
  Viestejä:
  22
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tein saman tempun ja on tää helppoo. Ois pitänny heti ostta Topfield eikä mitää lelui :D:D
   
 6. mikemagic

  mikemagic Member

  Liittynyt:
  31.07.2006
  Viestejä:
  15
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Joo, kyllä se tosiaan on niin että toisinaan rahalle oikeasti saa vastinetta. Tässä tapauksessa ainakin. Topfield on pelannut loistavasti, ei mitään ongelmia tähän asti. Medionissa oli heti alusta asti pientä ongelmaa tallenteissa ym.

  Kyllä muuten kannatti vaihtaa!
   
 7. yarski

  yarski Member

  Liittynyt:
  10.02.2004
  Viestejä:
  16
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  no niin, olen tässä ittekin tuskaillut medionin kanssa. kertokaapa topfieldin omistajat että miten siinä menee tallennuksen siirto pc:lle ja siitä vaikka dvd-levylle?
   
 8. mikemagic

  mikemagic Member

  Liittynyt:
  31.07.2006
  Viestejä:
  15
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  No ilmeisesti siirrät .rec filen PC:lle USBia pitkin. Avaat sen ProjectX:llä, (leikkaat haluamasi kohdat pois), laittelet tekstitykset kohdalleen yms. ja sitten demuxaat sen. Sitten esim. rejigillä luot dvd:n tiedostot ja poltat kiekolle. Helppoa kuin heinän teko. Hyvää ohjetta on tähän Toppylla ja ProjectX:llä tekemiseen on esim.

  Mikrobitissä 9/2005 : Ohjelmat talteen digiboksista, s. 80

  Tuon lehden voi ostaa digimuodossa täältä:
  http://www.mbnet.fi/mikrobitti/digilehti/

   
 9. maboz

  maboz Member

  Liittynyt:
  16.01.2007
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Terveppähei,

  Onko joku nyt saanut sitten poltettua DVD:lle noita canal+:n ohjelmia tekstityksineen? Itse sain kyllä impattua tallenteen koneelle. Ko. tiedosto pätki ja ääni puuttui mutta kun sen USBExplorerin convert-ohjelmalla converttasi niin sai pätkinnän pois ja äänet mukaan. Siitä tuli sitten mpg-tiedosto, alkuperäinen tiedosto on päätteetön?!?! Kun sen sitten vetäsee ProjectX:llä niin äänet katoaa, teksteistä ei ole tietoakaan ja pätkii taas... Olen tosin vain aloittelija näissä hommissa, joten en varmastikaan edes osaa käyttää noita ohjelmia täysin. Esim ProjectX heitti prosessin loputtua että tuli joku 98364587 virhettä :D

  No mutta siis: Onko joku saanut ne ohjelmat poltettua dvdlle tekstityksineen medionin boxilta?
   

Jaa tämä sivu