1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

M: Steelseries 6Gv2 mekaaninen näppäimistö - MYYTY

Viestiketju Myydään -osiossa. Ketjun avasi Axu_ 26.05.2012.

 1. Axu_

  Axu_ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  14.10.2008
  Viestejä:
  9,819
  Kiitokset:
  239
  Pisteet:
  143
  Myydään täysin toimiva, viime syyskuussa (7.9.2011) Jimmsiltä ostettu mekaaninen näppäimistö. Takuuta on vuoden verran. Mukaan näppäimistö alkuperäispaketissaan, usb->PS/2 -adapteri, manuaali ja ostokuitti (eli kaikki muu paitsi tarra, joka on jo ehditty läntätä johonkin). Näppäimistö toimii täysin, mutta pientä käytönjälkeä on näppäimissä A, S, D, F, J, N, vasemman puolen shift, Ctrl ja välilyönti, jotka ovat kuluneet pinnastaa hieman kiiltäviksi. Lisäksi näppäinten valkoinen väri on hieman harmaantunut, kuten jokaisessa päivänkin käytetyssä 6Gv2:ssa.

  Tässä näppäimistössä ei ole mitään ajureita tai muita "hienouksia", vaan johto koneeseen ja homma toimii heti. Rakenne on jämäkkä ja sen huomaa heti kun näppiksen ottaa käteensä. Painoa on varmasti ainakin kahden tavallisen kumikalvonäppiksen edestä. Cherry black -kytkimet kestävät valmistajan lupauksen mukaan 50 miljoonaa painallusta. PS/2-liitännän kautta kaikkia näppäimiä voi painaa samaan aikaan ja ne tunnistetaan (ns. Full-NKRO). Usbin kautta mahdollista painaa samaan aikaan kuutta näppäintä, joka on itselle riittänyt jo hyvin. Vasemman Win-näppäimen paikalla on Steelseries-logolla kuvioitu näppäin, jonka avulla voi käyttää F1-F6 -näppäinten mediapainikkeita. Pohjassa kolme kumitassua, joiden avulla näppäimistö pysyy jämäkästi paikoillaan. Yhdestä kulmasta puuttui tassu, joten siellä on huopatassu, jottei näppäimistö keinu.

  Hintapyyntö on 50€ ja näppäimistön voi noutaa Eurajoelta tai Raumalta sopimuksen mukaan. Postillakin kulkee ostajan laskuun.Tästä nyt halvalla ensikosketus mekaanisten näppäimistöjen maailmaan tai kunnon pelinäppistä hakevalle tukeva lauta, jota kelpaa vaikka nyrkillä hakata.

  Kyselyt ja ostotarjoukset tähän ketjuun tai yksityisviestillä.
  E:Lisätäänpä kuva:
  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2012
 2.  
 3. J-lalli

  J-lalli Active member

  Liittynyt:
  08.04.2005
  Viestejä:
  1,292
  Kiitokset:
  7
  Pisteet:
  68
 4. Axu_

  Axu_ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  14.10.2008
  Viestejä:
  9,819
  Kiitokset:
  239
  Pisteet:
  143

Jaa tämä sivu