1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kuvien lataaminen

Viestiketju Digikamera ja valokuvaus -keskustelualue -osiossa. Ketjun avasi Miga 05.06.2005.

 1. Miga

  Miga Member

  Liittynyt:
  05.06.2005
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Windows ME/Canon PowerShotA75. Kuvien lataaminen tietokoneeseen ei enää onnistu (aikaisemmin on onnistunut) Tietokone ei löydä laitetta. Ohjauspaneelissa näkyy:Canonkamera#2.Jos Klikkaa jää kellottamaan. Usb-johto, -portit,-ajurit OK. Mm. asennuslevyke asennettu uudelleen. Kamera toimii esim. XP-koneessa. Ei lataudu myöskään ZoomBrowserin kautta. Onko Me- ongelma, onko vastaava tapausta tiedossa? Mikä avuksi?
   
 2.  
 3. Agent_007

  Agent_007 Senior member

  Liittynyt:
  05.05.2003
  Viestejä:
  29,936
  Kiitokset:
  124
  Pisteet:
  143
  Oletko kokeillut poistaa Canon:in ohjelmia ja ajureita ja asentaa uudelleen?
   
 4. jmpk

  jmpk Guest

  onko kamerassa asetusta, jossa määritellään se näkymään usb-mistina tai digikamerana, jos esetus olisi lipsahtanut usb-muistiksi ja WinME koneessa ei ole usb-muisti ajureita(niinkuin xp:ssä vakiona). Omasta hp:n kamerasta tuollainen ominaisuus löytyy, ko. mallista en ole varma.
   
 5. powershot

  powershot Member

  Liittynyt:
  07.06.2005
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  täällä sama ongelma. kamera canon powershot a70 ja käyttis xp. latailu oli toiminut hyvin pari vuotta, kunnes tuntemattomasta syystä lakkasi toimimasta. epäilyt liittyvät xp:n päivityksiin. en usko kamerasta tai sen säädöistä vian löytyvän. xp näkee kameran, mutta ei saa kuvia ladattua ei sitten millään. kameran kytkentä taas poppaa "select the program to launch for this action" ikkunan, mutta lista on tyhjä eikä ole mahdollista itse valita mitään. googlen kautta sain käsityksen, että muillakin on samaa vikaa esiintynyt, mutta en onnistunut löytämään toimivaa ratkaisua asiaan. neuvoja siis todella kaivattaisiin. kiitos.
   
 6. Japsu1

  Japsu1 Active member

  Liittynyt:
  05.09.2003
  Viestejä:
  2,563
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Kannattaako asia tehdä noin vaikeaksi ja tuhlata aikaa asetuksien ja ajureitten kanssa? Minulla on vuodesta 2000 ollut Canon PowerShotti enkä ole sitä koskaan kytkenyt USB-kaapelilla tietokoneeseen. Eka koneessa ei edes ollut USB-liitäntää joten käytin rinnakkaisporttiin kytkettävää Sandiskin kortinlukijaa. Sittemmin kortinlukija on vaihtunut USB2.0-liitäntäiseen mutta kameran USB-kaapeli on edelleen avaamattomana alkuperäisessä pakkauksessaan.:)
  http://www.maitolaituri.tv/product_info.php?cPath=2_6&products_id=125
   
 7. jp.69

  jp.69 Guest

  Xp:hän kyllä tavallisesti itse löytää usb väylään kytketyn laitteen ,niin se ainakin mulla tekee ja osasipa jopa asentaa oikean kameran skanneri ja kamera valikkoon.(powershot A-70)
  Xp:ssähän on toinenkin vaihtoehto eli käynnistä valikko ja sieltä ohjauspaneeli- ja sitten skanneri/kamera .
  Kytke kamera koneeseen ja valitse lisää laite.
  Jos omaa kameraa ei löydy valikosta yritä etsiä netistä tai jos on oma cd niin tämän avulla asennat uudelleen.
   

Jaa tämä sivu