1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kutsu miesten perinteiseen joulusaunaan 2016

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi normiskyyr 20.12.2016.

 1. normiskyyr

  normiskyyr Member

  Liittynyt:
  22.12.2013
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Oletko elänyt vuodesta toiseen samaa joulua samoine kaavamaisine perinteineeen? Ankeita kankeita joulutraditioita, teeskentelyä ja turhaa vouhottamista, mikä kaikki eskaloituu aina lopulta jouluriitana? Haluat kokeilla jotain uutta ja elää joulun lumoa sellaisena kuin se oli vielä lapsuudessa - uutta ja jännittävää? Käyräsaaren joulusaunassa pääset kokemaan ehtaa joulun taikaa lämminhenkisessä seurassa. Saunamme tarjoaa sinulle, joka nykyisessä joulusuorittamisessa on unohtunut. Jos olet kokeilunhaluinen, miehisellä tavalla leikkimielinen ja rakastat kovia löylyjä on miesten joulujasauna sinun juttusi!


  On taas se aika vuodesta kun Käyräsaaren lauteet kutsuvat mukaan karkeloon. Tämä tarkoittaa uskollisille saunojillemme vuoden ehdotonta kliimaksia. Miesten perinteinen joulusauna järjestetään jo kuudetta kertaa vakipaikassamme. Mukana on vuosien ajan ollut useita kymmeniä innokkaita saunojia, joista suurin osa on palannut aina seuraavana vuonna. Tänä vuonna taas vahat konkarit ja uudet kokelaat pääsevät maistamaan yhdessä joulun taikaa. Ne, jotka haluavat viettää joulunsa miesten kesken hyvällä meiningillä saavat jälleen mahdollisuuden nauttia täysinäisesti miehuudestaan ilman akkojen nalkutusta ja pakollista jouluteeskentelyä. Kukapa teistä ei olisi salaa haaveillut tästä?


  Miesten perinteinen joulusauna järjestetään taas tuttuun tapaan jouluaattona Kouvolassa Käyräsaaren ylärannassa. Luvassa on siis klo 18 jälkeen kuumia löylyjä ja testosteronin katkua. Paikalle on tosin suotavaa saapua jo aiemminkin. Lauteilla otetaan miehestä kuin miehestä mittaa! Mukaan voit tulla niin miehisellä kilpailuhengellä kuin ihan silkasta nautinnon tarpeesta. Joulupipari ei näihin kekkereihin kuulu, joten puolituisella asenteella olevat empijät ja akat jääkää kotiin! Miestä väkevämpää saa mielellään ottaa mukaan ja onkin suotavaa rentoutumisen ja tunnelman luomisen kannalta. Myös tonttulakit ovat plussaa! Yöpyminen on usein ollut suosittu vaihtoehto, ja tilaa on lauteiden jälkilöylyssä useallekin urhealle urokselle. Tänä vuonna meillä on paikanpäällä täysin upouusi palju! Saunakin on lämpimänä taas pitkälle yöhön.


  Illan aikana talo tarjoaa glögiä, pikkupurtavaa ja myös varsinaisen jouluillallisenkin. Pyydämme kuitenkin ilmoittamaan etukäteen mahdollisista poikkeusruokavalioista!


  Virallinen kutsuvideomme on tässä:  View: https://www.youtube.com/watch?v=9TaA7IPDXiI&t=2s  Ja tässä taas aiempien saunojemme koosteet:


  Viime vuoden kooste: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2015/575419/


  Vuoden 2014 kooste: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2014/575459/


  2013: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2013/550521/


  2012: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2012/529644/


  Ensimmäisen saunamme kooste 2011: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2011/529532/


  Tehdään yhdessä tämän vuoden joulusaunasta vieläkin ikimuistoisempi!


  Vielä kerran, tervetuloa kaikille! 8)  PS. Mainittakoon vielä, että tapahtuma on K-18, koska saunamme on tarkoitettu aikuisille miehille ja juhlaan liittyy tyypillisesti alkoholin nauttimista sekä aikuista huumoria.
   
 2.  
 3. normiskyyr

  normiskyyr Member

  Liittynyt:
  22.12.2013
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ja tarkempaa infoa paikalle saapumisesta tässä:

  Tällä kertaa saunallemme on tarjolla ilmaisia autokyytejä. Kyydit lähtevät n. klo 17 Kouvolan keskustasta Bar Café Columbian edestä. Tarkoitus olisi saada kaikki halukkaat kuskattua saunalle omilla kyydeillämme, joten aiemmat kimppataksit ovat historiaa. Ainakin kolme autoa on kyyditsemässä saunalle ja tarpeen vaatiessa teemme myös useamman reissun mikäli tulijoita on runsaammin.

  Ja muistakaa myös se, että saunailta itsessäänkin on ilmainen! Osallistuminen mukaan hyvässä yhteishengessä käy maksuna jo itsessään.

  Ja jos kysyttävää tulee, voit aina laittaa privaa tai viestiä mailiini, joka on normiskyyr@hotmail.com
   

Jaa tämä sivu