1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kuinka saada osiot käyttämään yhtä osiota? (UFO-otsikko)

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Heh5433 11.07.2007.

 1. Heh5433

  Heh5433 Member

  Liittynyt:
  22.05.2007
  Viestejä:
  48
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Eli kuinka saisin vaikka windows Home Editionin ja Windows XP professionalin käyttämään yhtä osiota tiedostoilleen. Eli sitä ettei jokaisella windowsilla/osiolla olisi omia tiedostojaan.

  Eli tehdä osiot windows Homelle (osio 1), sekä Professionalille (osio 2). Ja laittaa ne jotenkin että Omat tiedostot tai vastaavat ovatkin vaikka osio 3.
   
 2.  
 3. Irratium

  Irratium Regular member

  Liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  1,458
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Windows oletuksena taitaapi asennella omat tiedostot ynnä muut kansiot sinne samaan osioon kuin minne itse käyttöjärjestelmä on asenneltu. Mikään ei kuitenkaan pakota käyttämään "omia tiedostoja" pääasiallisena tavaransäilönä.

  Kaiken järjen mukaan sen pitäisi mennä ihan niin yksinkertaisesti että asennat juuri noin, käyttis 1 osiolle 1, käyttis 2 osiolle 2 ja osiosta 3 teet "tavarasäilön". Sinne siis esimerkiksi musiikit, elokuvat, kuvat yms. Huomaa kuitenkin, että suuri osa ohjelmista ei varmasti toimisi niin että asentaisit käyttöohjelmia osiolle 3 esimerkiksi käyttiksestä 1 ja koittaisit ajaa niitä käyttiksestä 2, koska toisesta uupuisivat rekisterimerkinnät kokonaan. Siksi ohjelmat pitääkin lähes pakosta asentaa tässä tapauksessa ko. käyttiksen kanssa samaan osioon.

  Kysyn vielä ihan mielenkiinnosta miksi haluat tehdä tällaisen järjestelyn? Yleensä "multiboot"-systeemit ovat Windows + Linux-pohjaisia, mutta kahta Windowsia erittäin harvoin näkee.
   
 4. Heh5433

  Heh5433 Member

  Liittynyt:
  22.05.2007
  Viestejä:
  48
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Tämä ny on hieman typerä syy asentaa, mutta XP professionalissa on Rdesktop tai no etätyöpöytäyhteys, ja se on melkeinpä ainut asia minkä takia aion asentaa sen, luultavasti poistanki jomman kumman sitten. Saa nähdä kummasta pidän enemmän.
   

Jaa tämä sivu