1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

kokemuksia: La digital TF-2080

Viestiketju Keskustelua antenniverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi benssi 30.12.2006.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. benssi

  benssi Member

  Liittynyt:
  30.12.2006
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ajattelin aloittaa ketjua tuosta La Digital TF-2080, tämä siis tallentava 80gb digiboksi yhdellä virittimellä. Kovin paljoa ei boksista tietoa netistä löydy, onkohan jonkin toisen valmistajan nimellä maailmalla tunnettu (kuten Vision ja Medion)? Ostin ko. boksin tänään, syynä oli lähinnä se että kyse on yksi halvimmista tallentavista digibokseista, hinta noin 200e. Ei ole raskaammat vehkeet vielä niin kehittyneitä, että niihin kannattaisi käydä kiinni. Ostin muuten Markantalosta, hintana oli 250e mutta myivät pyydettäessä 200 eurolla. Mielenkiintoista hintakehitystä, aiemmin oli ilmeisesti 169e ollut, sitten 199e ja nyt 250e. No kauppa se on joka kannattaa.

  Tällä hetkellä La Digital on yksi yleisimmin myynnissä olevista digibokseista Mbnetin hintaseurannassa (heti seuraavana Handanin 80gt mallin jälkeen joka onkin noin 150e kalliimpi):
  http://www.mbnet.fi/hintaseuranta/tuote.aspx/46764

  Heittelen tässä jotain mietteitä, ihan pikakokeilun jälkeen (ensivaikutelma tärkeää ennen kuin bugeihin "tottuu)...

  Käyttöönotto oli hyvin helppoa. Tekstityksen ilmestymisessä on joidenkin sekuntien outo viive (tallentaa tekstit kuitenkin vaikkei näytä?). Jotain bugisuutta mm. EPG:ssa, joskus valitsi väärän ohjelman tallennettavaksi, myös "suosikkien" (muokatusti ohjelmat näkyvissä) ollessa käytössä tallennusten valinnassa tapahtui jotain outoa (ei valinnut). Aika pientä kuitenkin, käymällä muualla homma onnistui.

  Ei tosiaan anna katsoa edes saman kanavanipun kanavia kun tallentaa (tämä oli jossain halvoissakin mahdollista?), aukeaa ikkuna ja kysyy että keskeytetäänkö tallennus. Tästä johtuen ajattelin ostaa vielä lisäksi jonkun <60e digiboksin kakkosboksiksi, televisiossani on kaksi SCART joten tästä ei tule ongelmaa. Tässä myös all-in-one kaukosäädin on hyvä hankinta. Myös La Digitalissa on SCART sisään (ja ulos), joten ehkä tähän saisi ketjuunkin kaksi viritintä (ei tarvitsisi tv:n kanavaa räpläillä), nyt DVD-soittimella kokeillessani peitti La Digitalin näkyvistä, en tiedä vielä mitä tallennukselle kävisi tuon ajaksi.

  Kellonajan perusteella asetettava tallennus toistuvana onnistuu, tyyliin ma-pe, viikottain tai ma-su. Tästä ominaisuudesta en ollut varma mutta siis löytyy.

  Mitäs kokemuksia on ollut? Saapas saako kovalevyn vaihdettua jne.

  Aiheesta ollut newsseissä hieman keskustelua:
  Google news

  Maahantuojan mainokset:
  Laatuantenni

  Vielä ei antenniverkossa ole päivityksiä laitteelle ollut. Valikosta löytyy kuitenkin kohta josta päivitettäisiin. Eipä ole monelle muullekaan laitteelle.
  http://www.digitv.fi/sivu.asp?path=1;2998;7630;4812
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2006
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu