1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kiss DP-1500s

Viestiketju DVD-soittimet -osiossa. Ketjun avasi fake4ever 16.02.2006.

 1. fake4ever

  fake4ever Member

  Liittynyt:
  21.09.2005
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Onko muilla ollut ongelmia kyseisen soittimen verkkoliikenteen kanssa?
  Itselläni soitin hyytyy noin 10-15 minuutin soiton jälkeen Webradion kanssa ja joskus parin minuutin jälkeen PC-Linkin yli soitettaessa. Joskus koko soitin menee ihan paaliin ja vaatii täyden bootin ja joskus vain pelkkä verkko katoaa, mutta valikot toimivat. Firmis on 2.9.3 eli uusin virallinen. Olen kokeillut sekä staattisella ip:llä, että dhcp:llä, mutta dhcp:ssä tuskin on vikaa. Paska vaan korruptoi itsensä jostain syystä.
   
 2.  
 3. kpsaari

  kpsaari Regular member

  Liittynyt:
  10.05.2002
  Viestejä:
  189
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Haukuin Kiss DP-1500 jokin aika sitten bugiseksi mutta vika löytyikin emolle integroidusta verkosta. Hankin uutta D-link DSM-320RD soitinta varten D-link Dl-624+ reitittimen ja testasin ethernetillä myös Kiss DP-1500. Kiss toimii kuin unelma Ezlinkng-ohjelmalla ja DSM-320ED odottaakin hyllyssä toimitusta vanhemmilleni.

  http://www.ezlinkng.com/

   
 4. fake4ever

  fake4ever Member

  Liittynyt:
  21.09.2005
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Oletko soittanut webradiota esim. yli tunnin putkeen? Mulla homma toimii joskus jopa 45min mutta sen jälkeen lähtee takuuvarmasti. Sama saattaa tulla PC-Linkin yli videoita katsellessa jo alle viidessä minuutissa. Homman huomaa hyvin kun laittaa toiselta koneelta pingin päälle ja jättää webradion soimaan. Ensin tippuu pingi ja sitten loppuu musa (kun puskurit tyhjenee). Soitin saattaa toimia vielä käyttöliittymältään suht ok, mutta se ei löydä PC-Linkejä eikä myöskään webradiota. Eli käytännössä kaikki verkkoliikenne lakkaa. Laitteen sammutus kaukosäätimestä ei auta vaan pitää vetää töpseli seinästä. Paska mikä paska.

  Tosta 2.9.3 firmiksestä löytyy toinenkin (tosin harmiton) bugi. Pictures kategoriassa jos browsaat alihakemistoon ja koetat palata Back -linkin kautta ylemmälle tasolle, niin soitin pyytää PC-Linkiltä Back-nimistä hakemistoa :) Että näin. Video- ja Audio-kategorioissa tuo toimii sentään oikein.

  Ei kyllä hyvältä vaikuta. Tosin tämä nyt tuntuu olevan kaikkien laitteiden ongelma. Firmiskoodit on täyttä paskaa ja niitä ei testata kunnolla. Mutta minkäs teet kun ei ole juuri vaihtoehtojakaan. Täytyy kai toivoa, että uusi firmis tulee vielä jossain vaiheessa.
   
 5. kpsaari

  kpsaari Regular member

  Liittynyt:
  10.05.2002
  Viestejä:
  189
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  En tiedä PC-linkistä muuta kuin sitä ei kannata käytrtää. EZlinkng toimii lähes ongelmitta (olen kuunnellut tunteja web-radioakin)
   
 6. fake4ever

  fake4ever Member

  Liittynyt:
  21.09.2005
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Joo no EZlink ei paljon kiinnosta kun se on vain Windowsille. Värkkäilen omaa linkkisoftaa linukalle, mutta ensin pitäisi selvittää toi soittimen temppuilu. Täytynee vissiin heittää takuupalautukseen jos sattuisi olemaan yksilövika - mitä en kyllä usko sen olevan.
   

Jaa tämä sivu