1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu Kiintolevy ei tunnistu

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi FiveBridges 09.10.2018.

  1. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    2,095
    Kiitokset:
    415
    Pisteet:
    93
    Laitoin toisen kiintolevyn koneeseen.Se ei kuitenkaan tunnistu.
    Biossissa kuitenkin näkyy uusi levy + vanhat levyt.
    Koitin eri piuhoilla,ei vaikutusta.
    Eri sata paikoissa,ei vaikutusta.
    Koitin erikseen uutta levyä,ei tunnistu.
    Uusi levy toshiba 1TB

    https://imgur.com/a/ty5OJqq
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    14,300
    Kiitokset:
    3,423
    Pisteet:
    223
    Kai muistit ottaa sen käyttöön levynhallinnasta?
     
  4. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,077
    Kiitokset:
    1,073
    Pisteet:
    223
    Onko levy tyhjä, siis alustettu? Hops levynhallintaan ja sitä kautta käyttöönotto.

    edit. wwallu perrhana kerkesi. :)
    edit.2 Jaa olikin näemmä uusi levy. Noh tuota edellä mainittua kautta ota se käyttöön.
     
  5. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,059
    Kiitokset:
    715
    Pisteet:
    123
    Joo, todella levy pitää ottaa ensin käyttön laitehallinnassa hiiren oikeealla napilla ko. levystä "Uusi tavallinen asema".
    Mutta onko tarkoituksella koneessa kaksi Windows asennusta eri levyillä, niistä saatta joskus päivityksissä tulle ongelmia, joita täälläkin on nähty.
     
  6. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,077
    Kiitokset:
    1,073
    Pisteet:
    223
    Hyvä pointti. Itse en ymmärrä miksi koneessa pitäisi olla useita pienempiä levyjä. SSD + perinteinen kovo tai ihanne tilanne toki mikäli olisi iso lätty (1T tai jopa 2T SSD).

    lisäys
    Tai jopa kaksi eri masiinaa jossa toisessa win7 ja toisessa win10.
     
  7. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    2,095
    Kiitokset:
    415
    Pisteet:
    93
    Ei tämä paska löydä tätä uutta kiintolevyä.
    Tarkoitus on ottaa tämä vanha 250 WD pois käytöstä,kun saisin tämän uuden levyn toimimaan.
     

    Liitetyt tiedostot:

  8. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,077
    Kiitokset:
    1,073
    Pisteet:
    223
    Tuossa kuvaa omasta levynhallinnasta. En ala selittelemään enempää omaa toimivaa magghinaa kun kaikki toimii jeps. Kokeeksi vaikken itse tietenkään poista tuota (D) asemaa niin noin tapahtuu sen poisto. Siis klik oikealla hiirestä.

    upload_2018-10-9_16-7-46.

    edit.
    Siis "poista asema".

    Kännykkä on tuo alin asema.
     
  9. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,059
    Kiitokset:
    715
    Pisteet:
    123
    Mene levynhallintaan.
    Uudessa asemassa on tuon sinisen värin tilalla musta, eli sen kohdalta hiirellä "Uusi tavallinen asema".

    Jos vanhan aseman poistat, pitää vaan irroittaa data-ja virtajohto sekä ottaa levy irti koneesta.
    Ei sinun tarvitse tuota "Poista asema" missään tehdä, ettei vaan sekoa poisto väärään levyyn, sen voi jälkeenpäin alustaa.

    korj.
     
    Viimeksi muokattu: 09.10.2018
  10. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,077
    Kiitokset:
    1,073
    Pisteet:
    223
    No juu, tapoja on toki monenlaisia. Ei ole sidottu yhteen kaavaan. Tuohan se fiksuinta on että alustaa vaikka sitten joskus ihan "oma tietokone" osastossa myöhemmin tarpeen mukaan.
     
  11. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,059
    Kiitokset:
    715
    Pisteet:
    123
    Olisi aina kiva kuulla palaute, vaikka asia vaikuttaakin ratkenneen.;)
     
  12. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    2,095
    Kiitokset:
    415
    Pisteet:
    93
    Ongelma ratkesi.Toshiba levy paskana.
    Tekovikainen,tosipaska.
    Kaveri kävi katsomassa.On hyvin perehtynyt koneiden ja komponenttien sielunelämään.
    Levy näkyi biossissa,mutta ei missään levynhallinnassa,resussinhallinnassa,eikä muuallakaan.
    Ei voinut ottaa käyttöön,eikä alustaa,eikä muutakaan.
    Lähtee liikkeeseen takaisin takuutavarana.
    Oliskos sattunut maanantaikappale.
    @ On koitettu myös toisessa koneessa,sama homma,paska mikä paska.
    PERKELE.
     
    Viimeksi muokattu: 10.10.2018
  13. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    2,095
    Kiitokset:
    415
    Pisteet:
    93
    Vein viallisen tosipaska levyn liikkeeseen.Ei ollut antaa uutta levyä tilalle.
    Oli myymälästä loppunut.
    Niin hyvittivät sen sitten rahallisesti.
    Ostin sitten WesternDigital levyn joka on koneessa ja hyvin pelaa.:D:p
     

Jaa tämä sivu