1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Katsellaan suomalaisia tv-kanavia puhelimella/PDA:lla!

Viestiketju Kämmenmikrot -osiossa. Ketjun avasi Dovery 15.09.2006.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. Dovery

  Dovery Member

  Liittynyt:
  15.09.2006
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Katselen suomalaisia tv-kanavia suorana lähetyksenä! (HTC Tytn Pocket PC)

  Ja kuvanlaatu on upea 3g/wifi-kentässä. Uskokaa tai älkää. GPRS-kentässäkin saa postimerkinkokoista kuvaa. Minulla on seuraavat palikat:

  1)
  HTC Tytn Pocket PC, jossa on ensimmäisenä HSDPA-tuki, eli ns. 3.5G, joka on 3-5 kertaa 3G-yhteyksiä nopeampi. Lisätietoja esim.:

  http://www.qtek.fi/htc_tytn.htm

  Maksaa n. 750 euroa.


  2)
  Anysee E30 digiboksi USB2-piuhalla kiinni pöytäkoneessä. Toi PC-käyttöön tarkoitettu savukeaskin kokoinen boksi oli Stockmannin kanta-asiakastarjouksena 99 euroa keväällä. Pitää myös ehdottomasti ladata valmistajan sivuilta viimeisimmät ajurit, jotka osaa siirtää digitv-bittivirran yleiseen käyttöön PC:n muille ohjelmille (ns. BDA Capture).

  3)
  Sitten ladataan PC:hen ohjelma sivuilta:
  http://www.orb.com

  Orb tekee parissa minuutissa pöytäkoneesta jokamiehen VPN-serverin ja avaa koneen käytettäväksi kännykällä. Mitkä tahansa PC:n tiedostot on ladattavissa/streamattavissa kännykällä (Parasta siis keksiä todella turvallinen salasana!). Mitään softaa ei tarvitse asentaa kännykkään, vaan pöytäkoneen tiedostojen avaus/lataus sujuu nettiselaimella.

  Esimerkiksi pöytäkoneen mpg- ja avi-tiedostotkin näkyvät mainiosti Tytn:ssä, vaikka Windows Media Player ei niitä tuekaan. Juju on siinä, että raskas streaming-prosessointi tehdään jo PC:ssä ja player toistaa vain kuvan.

  Sitten viritetään Orb:n client-ohjelmaan digikanavat. Virittely vaatii kärsivällisyyttä eikä toiminut ihan loogisesti, mutta nyt kännyyn tulee MTV3, Nelonen ja SubTV. Ja kanavia voi vaihtaa kännykällä ja katsoa vaikka Australiassa!

  Ylen kanavat ei ole vielä onnistuneet. Orbin softa ei tietenkään ole suunniteltu Suomeen (ja sen taajuuksiin) ja Orbin user-forumeissa Britanniassakin näkyy olevan ongelmia saada kaikki kanavat viritettyä antenniverkkotalouksissa, joka minullakin on.

  Tietysti pitää olla myös nopea laajakaistayhteys kotona. Ja siinä pitää nimenomaan olla upload-kapasiteettia ainakin 256K. Itsellä on 1M uploadia kotona ja tv-kuva Elisan 3.5G (eli HSDPA):n kuuluvuusalueella FANTASTINEN! Rajaton tiedonsiirto kännyyn 1M nimellisnopeudella maksaa 39euroa/kk.

  Ja Nokia & kumppanit suunnittelevat lanseeraavansa maksullisen kännykkätelevision joskus ensi vuonna. Voiko enää pahemmin pudota kelkasta???
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu