1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Java ongelma

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi djjari 21.09.2013.

  1. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    859
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    Yhteyttä ei voida muodostaa : java.net.ConnectException : Connection refused: connect

    tietäsikö joku mistä tuo johtuu,kun yritän mennä yhdelle irc chat sivulle,niin aina ilmoittaa noin,enkä pääse sinne,ja sitten jotain tällästä kysyy

    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/1232614_645306508827224_1120897361_n.jpg?oh=367a95efa2e7dc0b74461f96adbae152&oe=523FCFCF&__gda__=1379974205_1397813850bbf650acf48a17daa1d366
     
  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,680
    Kiitokset:
    747
    Pisteet:
    193
    Tuon mukaan sinun pitää hyväksyä javan käyttö munirkki sivulla, siksi tuo kysymyslaatikko tulee. Kokeile painaa siitä "Run".

    PS, onhan sinulla uusin Java-päivitys, Version 7 Update 40?
     
    Viimeksi muokattu: 21.09.2013
  4. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    859
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    on uusin java päivitys,ja olen painanut siinä kohtaa run,mutta ei auta


    outo juttu,poistin vanhan asennuksen,ja asensin uudestaan,ja menin tuolle sivulle,niin se väittää että liitännäistä ei ole asennettu,ja selain on käynnistetty uudestaan,rekisteri tiedot tyhjennetty ja historiatiedot selaimesta eikä auta,ehdotuksia kiitos miten tuon saan toimiin,onko koneessani vikaa
     
    Viimeksi muokattu: 21.09.2013
  5. Datanen

    Datanen Guest

    Liittynyt:
    21.09.2010
    Viestejä:
    5,322
    Kiitokset:
    68
    Pisteet:
    108
    Onko Java plugin päällä selaimessa? Nimittäin joskus selain voi estää Java pluginin toiminnan.
     
  6. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    859
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    kyllä on päällä,tai itse asiassa sitä ei edes saa päälle,vaan siinä on tuossa reunassa tuo valikko,joko,älä käynnistä koskaan,tai kysy käynnistetäänkö,kun noissa muissa vaihtoehdoissa on että käynnistä aina,mutta tuossa javassa ei,ja lisäksi se näyttää tota punasta tuossa http://aijaa.com/XnHgAj
     
  7. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,356
    Kiitokset:
    876
    Pisteet:
    193
    Eihän tuossa kuvassa näy Java Pluginia ollenkaan. Tuo käytöstä poistettu on Javan kehitystyökalu, jota selaillessa ei tarvitakaan.
     
  8. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    859
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    en ymmärrä,en saa sitä toimiin aina kun yritän tänne mennä http://www.munirkki.com/irc.php niin joka kerta kysy tuossa että pitää java asentaa,vaikka sen olisin asentanut
     
  9. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,680
    Kiitokset:
    747
    Pisteet:
    193
    Tarkista nyt vielä, että koneellesi on asenettu tämä Java versio: http://www.java.com/en/download/index.jsp
    Kerro miten kävi.

    Ps, kun kokeilin tuota munirkkiä, niin piti hyväksyä lisäksi, että palomuuri päästää lävitse.
     
    Viimeksi muokattu: 22.09.2013
  10. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    859
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    ei onnistu edelleenkään,jos yritän tuon asentaa,niin kone väittää että se on jo asennettu,ja tuolla munirkki sivulla se aina vain pyytää asentaa tuon javan,katsoin tuolta palomuuriasetuksista että oliko sielä kaikki oikeen,niin pitäisi olla,tai sitten olen katsonut väärin,kiitos kuitenki kun olet neuvonut,olisko vielä jotain ideoita tuohon
     
  11. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,680
    Kiitokset:
    747
    Pisteet:
    193
    Munirkin avautuvassa ikkunassa jossa ilmoittaa tuosta, klikkasitko sitä ilmoitusta tai sitten selaimen yläosaan tulevaa ilmoitusta, joka pitää hyväksyä. Nyt en tarkaan muista, miten tuo eri käyttöjärjestelmissä tulee.
     
    Viimeksi muokattu: 22.09.2013
  12. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    859
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    ei onnistu,sekä firefox että chrome selaimet väittävät että pitää tuo java asentaa,

    siinä lukee että sivun sisällön näyttämiseen tarvitaan liitännäinen

    asenna liitännäinen,ja jos sitä klikkaan sit lukee että firefox hakee sopivia liitännäisiä,ja hetken päästä haku valmis,ja sit lukee yhtään sopivaa liitännäistä ei löytynyt,ja se uusin java versio on asennettu


    vielä lisäys edelliseen,ja kun tarkistan tuolta firefoxin työkaluista,liitännäiset kohdasta,niin sielä ei edes näy javaa
     
    Viimeksi muokattu: 22.09.2013
  13. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,680
    Kiitokset:
    747
    Pisteet:
    193
    Kokeile poistaa tuo Java ja asentaa tuosta antamastani linkistä uudelleen. Win7:ssä tuo suorituslupa annetaan hyväksymällä...

    Liittämäni kuvan yläosan keltaisella pohjalla teksti:
    Java tarvitsee suoritusluvan "Suorita tällä kertaa" tai pysyvä lupa "Suorita aina tässä sivustossa"
    [​IMG]

    Minulla selaimen liinnäisissä ei ole mitään Javaa.
     
  14. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    859
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28


    samaa herjaa edelleen tämmöistä

    http://aijaa.com/QS34i7

    onkohan koneeni mennyt jotenkin sekaisin tuosta javasta,pitäisiköhän tuo poistaa jostain rekisteristä täydellisesti,jos se auttaisi
     
  15. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,680
    Kiitokset:
    747
    Pisteet:
    193
    Tuossa alemmassa boksissa oli mahdollista uudelleen asentaa Java, kokeilitko sitä?
     
    Viimeksi muokattu: 22.09.2013
  16. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    859
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    eli siis missä alemmassa boxissa
     
  17. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,680
    Kiitokset:
    747
    Pisteet:
    193
  18. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    859
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    joo yritin,mutta sekään ei onnistu,vaan sillon se antaa tuon ylemmän boxin virheen

    tätä toimintoa voi käyttää vain asennetuissa ohjelmissa
     
  19. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,356
    Kiitokset:
    876
    Pisteet:
    193
    Hyvin mahdollista tuokin. Itselläni oli joskus vuosi sitten kierre silloisen Javan kanssa, kun uusin päivitys ei suostunut toimimaan eikä uudelleen asennus onnistunut. Hämärästi muistelen, että ongelma lopulta ratkesi poistamalla ensin toimimaton uusin versio, asentamalla sitten vanhempi versio, jonka asennustiedosto vielä oli koneella ja poistamalla sitten tuo vanha versiokin. Sen jälkeen Java ei enää kummitellut rekisterissä. Sitten latasin uusimman Javan Offline-version koneelle ja asensin siltä. Siitä asti on toiminut.

    Kokeile siis poistaa kaikki vanhat Javat. Java.com tarjoaa Javan poistosovellusta, mutta mahtaako se tarvita toimivan Javan (sic): http://www.java.com/en/download/uninstallapplet.jsp

    Jos edellisen suoritus ei onnistu, poista Java Winwodsin Lisää/Poista Sovellus -toiminnolla tai käytä Revo Uninstaller -nimistä ohjelmaa, jonka pitäisi poistaa ongelmallisetkin sovellukset. Tarkista sitten vielä Ohjauspaneelista, ettei siellä ole (tyhjää) Java-kansiota. Jos on, poista sekin.

    Lataa sitten koneellesi uusimman Javan Offline-versio. Se on asennuspaketti, jolta koko Java asentuu koneellesi ilman internetyhteyttä. Lataa Offline-versio Windowsille tuolta: http://www.java.com/en/download/manual.jsp

    Asenna Java tuosta paketista. Jos ei vieläkään toimi, niin minulta loppui ruuti.

    Edit: Tuolla jälkimmäisen linkin sivulla Offline-latauslinkkien vieressä on linkki "verify Java has been installed correctly". Kokeile sitä asennuksen jälkeen.
     
    Viimeksi muokattu: 22.09.2013
  20. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,680
    Kiitokset:
    747
    Pisteet:
    193
    Aika outo asia kyllä. Kokeile poistaa sitten tuo Java ohjelmahallinnasta, siis Java 7 Update 40.
     
  21. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    859
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    sitä ei löydy edes sieltä,siis tuolta mistä ohjelmia ja sovelluksia poistetaan

    ohjauspaneelista ja sieltä kohta poista asennettu ohjelma
     

Jaa tämä sivu