1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

heroes V ei käynnisty

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi xrami80 12.02.2012.

 1. xrami80

  xrami80 Member

  Liittynyt:
  12.02.2012
  Viestejä:
  18
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Eli ongelma seuraava. cd/dvd asema ei "lue" kyseistä levyä. Audio cd:t toimii ja elokuva dvd levyt. Kun pistää levyn asemaan niin kone pyörittää levyä ja koittaa lukea sitä mutta ei vaan sitten tunnista levyä.

  Kone on kannettava emachines g420. Pitäisi kait täyttää vaatimukset mutta luulisi kuitenkin pelin edes saada asentaa vaikka vaatimukset ei täyttyisi. Kun omasta mielestä peli nyt kuitenkin on joskus 2 vuotta sitten ollut asennettuna koneelle.

  Asema on optiarc dvd rw AD-7580S SCSI. Koitin päivittää sitä windowsin päivitä nappulasta mutta väitti, että "paras" päivitys siihen on. Apuja sitä tarvitsevalle.

   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2012
 2.  
 3. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,574
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  78
  Juu, asema ei tunnista levyä kunnolla tai levy on rikki(levyssä ei välttämättä ole fyysistä, näkyvää vikaa). Kokeile saatko kopioitua levyn tiedostot koneelle ja kokeile asennusta kovolta. Mikäli tämä ei toimi, kokeile levyä toisella koneella ja jos levy toimii, kopioi levyn tiedostot vaikka muistitikulle ja yritä asentaa peli siltä läppärille.

  Asema tai levy voi olla myös likainen eikä siksi suostu toimimaan. Kannattaa kokeilla puhdistaa levy pehmeällä kankaalla. Aseman voi kätevimmin puhdistaa pyyhkimällä varovasti linssin pintaa vanupuikolla, mikäli asema on ulostyöntyvää mallia, jossa koneisto on levykelkan sisällä.

  Eihän levy vaan ole lojunut pöydällä ilman minkäänlaista suojaa(jotkut levyt naarmuuntuvat varsin helposti pelkästään pöydällä lojuessaan kun niitä tönii ja siirtelee ilman suojausta), tai ole ollut auringolle ja lämmölle alttiina(voipi olla mökillä ja rantsussa mukana ja vääntynyt tai muuten vaurioitunut auringossa)?
   

Jaa tämä sivu