1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Harry Potter ja Feeniksin Kilta - näyttö kapinoi!

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi Gheekboks 26.03.2008.

 1. Gheekboks

  Gheekboks Guest

  Asensin juuri ko. pelin koneelleni.
  Nyt käynnistäessä näyttö menee mustaksi ja tulee TVn oma ilmoitus:
  ''Tilaa ei tueta.''
  Peli pyörii äänien perusteella alla, mutta kuvaa ei oleellisesti näy.

  Näyttönä toimii Samsungin 26' tuuman taulutelevisio, ja muuten on moitteettomasti näytön virkaa hoitanut. Ainoastaan muutamien pelien yhteydessä on ilmennyt tätä ongelmaa. TV näyttää siis kutakuinkin tältä ja tarkemmat tiedot siitä löydätte täältä.

  Jos ongelma olisi pelin resoluutiosta kiinni, niin miten pääsen vaihtamaan sitä jollen pääse itse peliin? Ja millä restoluutiolla peli voisi sitten toimia?

  Uskoisi, että ongelman voisi ratkaista jotenkin.
  Onko kohtalotovereita? Olisiko viisaampaa joka osaisi tämän ratkaista?
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 26.03.2008
 2.  
 3. Irratium

  Irratium Regular member

  Liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  1,458
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Kokeile käynnistää peli ikkunassa (eli ei kokoruututilassa) jolloin pääsisit käsiksi pelin resoluutioasetuksiin ynnä muihin. Olettaen, että sinulla on pikakuvake peliin työpöydällä, ja käyttöjärjestelmäsi on Windows, tee näin : klikkaa pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Ominaisuudet/Properties(englanninkielisessä windowsissa). Keskimmäiseltä välilehdeltä pitäisi löytyä tietokenttä merkinnällä Kohde/Target, jossa lukee pelin exe-tiedoston sijainti, esimerkiksi "C:\Program Files\Peli\Peli.exe". Lisää siihen sen tekstin ja lainausmerkkien jälkeen teksti '-window' ilman heittomerkkejä, jolloin se näyttäisi kokonaisuudessaan tältä:

  "C:\Program Files\Peli\Peli.exe" -window

  Huomaa sijainnin ja -window:n välissä oleva välilyönti. Ikkunassa käynnistäminenkään ei toimi jokaisella pelillä, mutta kannattaa kokeilla. Sitten kun on löytynyt resoluutio jolla pelin pitäisi toimia, voit poistaa tuon aikaisemmin lisätyn "-window" - komennon sieltä pikakuvakkeen tiedoista.
   

Jaa tämä sivu